Joe написа:Квото и да ми приказвате тука да ми развивате теми има 2 вида ЦС...
Единия е тоя дето е в общака играеш само за стрелбата и фраговете
Втория, който повечето от вас не са имали възможността да го играят тва е ИСТИНСКИ отборния ЦС, дето сядат 5 играча 1 до друг с готова тактика и всичко му.. няма да ви обяснявам, мисля че и сами се досещате![]()
Мисълта ми е играйте си играта по 1вия начин правете фън и това е ...
(без да слагате модове, чийтове и разни глупости)
Counter-Strike 1.5
- Kyuku
- Потребител
- Tito_A
- Новак
- Обратна връзка:
ами да си играят ко толкоз то с чйт до никаде не се стига.започваш да си мислиш че си непобедим а в същнос си кръгла нула(0)admin написа:нп, ще го махна този мод тия дни.
Tito_A: Не се губи смисъла на играта защото повечето се кълнът че играят без чийтове, а всъшност ги ползват.
а колкото до отборните игри пробвал съм и много яко става особено ако се познавате и знаете как играе всеки ама ся не мога играя нямам време за отбора ни.РАБОТА ,РАБОТА и пак РАБОТА пу да му се невиди
[#1]play_hard
- SimonseN
- Модератор
- Обратна връзка:
Кви отборни игри е човек...тва не е работа дето викаш 5 човека с такитика...
Преди 4-5 години ходихме по турнирчета , праихме клан...и отивахме и играехме като главоци 4-5 човека без тактика без нищо вървиш и стреляш за кефа
И си беше мега яко играехме по 2-3 часа на
ден и имаше друг реален свят освен de_dust
Сега като гледам...там WCG WC zZTIHS или както е...банда от 5 дебелака, които играят по 16 часа на ден ЦС отиват сядат на комповете с ясна тактика която е готвена с месеци (години) , всеки си заема позицииката на картата седи там и не мърда 3-4 минути , чакали в една точка упулен без да се отлепи от нея , докато не му се изсипят 4-5 човека на мерника
Тва вече е манящина 
Тва представлява
По-добре да играеш
) Щото ако ги забелжи лОШоО 
Преди 4-5 години ходихме по турнирчета , праихме клан...и отивахме и играехме като главоци 4-5 човека без тактика без нищо вървиш и стреляш за кефа

ден и имаше друг реален свят освен de_dust
Сега като гледам...там WCG WC zZTIHS или както е...банда от 5 дебелака, които играят по 16 часа на ден ЦС отиват сядат на комповете с ясна тактика която е готвена с месеци (години) , всеки си заема позицииката на картата седи там и не мърда 3-4 минути , чакали в една точка упулен без да се отлепи от нея , докато не му се изсипят 4-5 човека на мерника

Тва представлява
А тва не е игра а е простотия.Аз лично не бих играл с 4 убитака които отиват , заемат си мястото прицелени в някоя врата (точка) от картата без да мръднат.ИСТИНСКИ отборния ЦС, дето сядат 5 играча 1 до друг с готова тактика и всичко
По-добре да играеш
с хора пичове дето играят за фраговете отколкото с генялни тактически мислители , които чакат по 2-3 минути вгледани в монитора някой като мен , който да мине и да не забележи гениялното им тактическо местенце на което са се скрили и дебнат да #!#@тв общака

- sawo
- Site Admin
- Обратна връзка:
- Baev
- HOOLIGAN
- Обратна връзка:
- Joe
- Потребител
- Обратна връзка:
- sawo
- Site Admin
- Обратна връзка:
- Baev
- HOOLIGAN
- Обратна връзка:
-
- Потребител
- sawo
- Site Admin
- Обратна връзка:
- kitikri
- Старо куче медалист
- Обратна връзка:
- sawo
- Site Admin
- Обратна връзка:
-
- Потребител
- jerry
- Старо куче медалист
- Местоположение: S. Wind Основен Клас: Mage Слабост: Mele Damge Питие: Бира
Е товa е вече прекaлено
Влизaм си aз дa цъкнa мaлко CS и имa един сaмо в сървaрa. Не му помня никa беше със много букви нaд 10 можеби. (-=firestat**** не го помня нaнaтъкa) Игрaхме рaзпрaх ко с кaлaшникa тои ми викa " Чaкaи мaлко ий ся ще ти е*a мaйкaтa стой тукa " и излезнa след около 5 минути идвa и мa изнесе 15-тинa пъти кaто 10 от тях беше с хед шот. Е тоя C-D зa кaкъв х*й е тогaвa

Влизaм си aз дa цъкнa мaлко CS и имa един сaмо в сървaрa. Не му помня никa беше със много букви нaд 10 можеби. (-=firestat**** не го помня нaнaтъкa) Игрaхме рaзпрaх ко с кaлaшникa тои ми викa " Чaкaи мaлко ий ся ще ти е*a мaйкaтa стой тукa " и излезнa след около 5 минути идвa и мa изнесе 15-тинa пъти кaто 10 от тях беше с хед шот. Е тоя C-D зa кaкъв х*й е тогaвa

- Baev
- HOOLIGAN
- Обратна връзка: