много якa игрa

Яко PHUN ;-)
Място за разтоварване на умствения багаж на потребителят! Вицове-мицове, клипове, закачалки за откачалки и тем подобни яко къртещи фаянса на комшията нещица.
Публикувай отговор
Lucky
Новак
Новак

много якa игрa

Мнение от Lucky »

http://www.dragon.stih4e.com
Преди време ми попадна една игра наречена Легендата За Зеления Дракон. Сега ще се опитам да ви я обясня.
Значи като си правиш герой има няколко раси и няколко умения. Отначало си първи левел и отиваш да се биеш в гората за да събираш опит. Когато събереш достатъчно опит се връщаш в селото и там отиваш в "Школа за воини на Блуспринг'. Там те очаква учител, когото трябва да победиш. След като го убиеш ставаш втори левел. И така... С всеки следващ левел, опитът който ти се дава след като убиеш нещо в гората ще бъде по-голям, а се него и златото, което получаваш. Освен това с всеки нов левел получваш с 10 кръв повече и с 1 атака и защита повече. В селото в 'Селския Площад' има различни подразделения. Например има 'Оръжията на Петкан' и 'Броните на Пеги' от където се купуват съответно оръжия и брони. На 'Селския Площат' се намира и 'Староприемницата', където може да се напиеш и да получиш повече точки живот, атака или защита. Има същото така и 'Градина', където можеш да се надрусаш и пак да увеличиш силата си. Докато се биеш в гората можеш да намираш и бисери, с които можеш да си купиш някакво животно от 'Конюшните на Мерик', които дават доста добри бонуси, накои от които удвояват атаката и защитата ти и ти дават 10 допълнителни битки на ден. Бисери също така могат да се купуват и от 'Борсата за Бисери'.
Целта на играта е да станеш 15 левел и да убиеш дракона, който също се намира в 'Гората'. След като го убиеш ставаш отново 1 левел, оръжието и бронята ти и парите ти се отнемат. Бисерите и ездитното животно се запазват. С всяко убиване на дракона получаваш '1 Драконова Точка'. Тази зависи от теб за какво ще я опълзотвориш. Можеш да избереш между '+1 атака', '+1 защита', '+5 кръв' или '+1 битка в гората'. Когато си избереш един от тези бонуси, той ще си остане завинаги, дори и след следващото убиване на дракона. Освен това с всяко следващо убиване на дракона получваш нова титла пред името. Първоначално си 'Фермер', след това ставаш 'Паж', 'Оръженосец', 'Четник', Войвода', 'Капитан', 'Сър' и още много, много...
Забравих да кажа че за 1 ден от играта разполагаш с 10 битки в гората. 1 ден от играта представлява 4 реални часа. Така за един истински ден има 6 игрови дни. Ако умреш докато играеш отиваш в гробището. Там можеш да бъдеш възкресен от 'Рамиус' ако измъчваш достатъчно души и събереш 100 благоволение. Ако не ти се занимава да се възкресяваш, можеш да изчакаш новия ден в играта и тогава ще бъдеш възкресен автоматично.
Като цяло това е играта. Остава да кажа че играта се играе online, изключително проста и лесна е, но е доста забавна. Надявам се че ще се съберът повече хора да я играят, защото сега има предполагам около 100-150. Аз там се подвизавам с името 'Creative'.
Ще ви бъде доста по-лесно ако прочетете FAQ-a преди да започнете да играете.
Наистина се надявам че писането ми не е било напразно и ще се натрупат повече хора.
Успех в играта и ако има нещо, което ви затруднява просто питайте.[/url]
Аватар
NoBBy
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Мнение от NoBBy »

Играта е верно много яка (ЛМ), ама това е вече третата тема за нея. Поогледай се малко и ще ги видиш и другите
Аватар
TaO-DeadSocked
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от TaO-DeadSocked »

Warning: mysql_connect(): Host 'localhost' is blocked because of many connection errors. Unblock with 'mysqladmin flush-hosts' in /home/stih4e/logd/lib/dbwrapper.php on line 125
Unable to connect to the database server. Sorry it didn't work out.

пък и вече на 3 сървъра имам по 80-85 убиийста на дракона и ми писна да се самоубиват в мен Фермери пажове и т.н.
Аватар
NoBBy
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Мнение от NoBBy »

Еми сигурно, Чернобил пак качва нещо ново или е правил промени по сървъра и той се е скапал. Не е за пръв пър, няма и да е за последен :twisted:

ТаО, тва на сървъри с по 1 ден/1час ли си го правил? 8O
бтв. Що заряза Стихчето?
Аватар
TaO-DeadSocked
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от TaO-DeadSocked »

1Сървър. 1 ден / 12 "дена"
2Сървър. 1 ден / 6 "дена"
3Сървър. 1 ден / 4 "дена"
4Сървър. 1ден / 6 "дена" и вече ми писна ... на тоя последния само 23 пъти го убих
Аватар
Kyuku
Потребител
Потребител

Мнение от Kyuku »

Играта е адски луда! Я дайте някой съвет !!! :lol:
Публикувай отговор