Странен проблем с процесора
- Anubis
- Потребител
Странен проблем с процесора
НЕЩО изпозва 100 процента от ресурсите на процесора, но проблема е там, че като дам на Processes, System Idle Processes варира около 50-60 процента, а в същия момент на erfomance и дава 100 % CPU Usage.Това става без да има отворено каквото и да е тежко приложение,само IDM.Процесора е AMD 2500+.Ако някой има някаква идея на каква се дължи това да помага
- rado
- Новак
- Anubis
- Потребител
- sawo
- Site Admin
- Обратна връзка:
Такава не съм чувал..Само S2k Control ама тя не е баш тва.
Във Task Manager-a на раздела performance колко % показва?Щото на мене s2k contrоl като имам пусната във процесите като гледам Idle процеса ми е 99% ама в Performance CPU Usage ми е 3-4%
Също виж някой друг процес не е ли на 50-60% или повече.
Във Task Manager-a на раздела performance колко % показва?Щото на мене s2k contrоl като имам пусната във процесите като гледам Idle процеса ми е 99% ама в Performance CPU Usage ми е 3-4%
Също виж някой друг процес не е ли на 50-60% или повече.
- Zac
- Старо куче медалист
- Anubis
- Потребител
Точно в Таск менаджера ми дава 100 процента. То преди ми даваше че Флашгета използва 70 процента от ресурсите, и затова си преинсталирах компа, но като си го качих отново флашгет-а ми даваше 60-70 процента. Така си махнах Флашгет-а и е по-добре,но от време на време пак ми дава процесора на 100 процента,а в таск менаджера няма програма която да дава, че така го товари
- sawo
- Site Admin
- Обратна връзка:
- Anubis
- Потребител
E да де. И аз точно това се питам. Лично според мен всичко тръгна от пача който маха банера на Флашгет 1.65, но и след като преинсталирах компа, слежих по-стара версия на Флашгет отнова Флашгета ми точеше по 60-70 процента от ресурсите.Сега като въобще махнах Флашгета работота се пооправи, но то време използваемостта на процесора на време пак става на 100 процентаsawo написа:Разгледай добре няма кака Task Manager-a да дава че се ползва 100% CPU а да не показва процес който да ползва толкова
-
- Старо куче медалист
- Anubis
- Потребител
- Oddesey
- Новак
- DarkMaster
- bandit
- Обратна връзка:
ВИРУСЧЕAnubis написа:Вече и аз незнам на каво се дължи, т.к която и програма отворя вдига производителността на 100 процента и компютъра `бози`и ми дава на 70% производителност на IDM,антивирусната,видеоплейърите, експлорера и.т.н, а коппютъра е преинсталиран преди една седмица

п.с.> търсиш процес който е System
- Anubis
- Потребител
DarkMaster написа:ВИРУСЧЕAnubis написа:Вече и аз незнам на каво се дължи, т.к която и програма отворя вдига производителността на 100 процента и компютъра `бози`и ми дава на 70% производителност на IDM,антивирусната,видеоплейърите, експлорера и.т.н, а коппютъра е преинсталиран преди една седмицаогледаи си хубаво процесчетата и съм 200% сигурен че ще срещнеш някой "непознат","непонятен" от тези използвани от Виндоуса
мисля че беше нещо от рода на рсгсдфдф някви си там несвързани букви ...абе ще го познаеш и като му дадеш end task и ще ти се нормализира процесора а за цялостно изтриване което не е много желателно го търсиш в търсачката (името на процеса който ти натоварва) и го шъткаш (с малко зор)
![]()
Това са System процесите и понеже не съм много сигурен кои са на Windows-a ще ги напиша и чакам помощ да кажете кой според вас е странен:
SMSS.EXE
CSRSS.EXE
WINLOGON.EXE
SERVICES.EXE
NVSVC32.EXE
SVCHOST.EXE
SPOOLSV.EXE
SVHOST.EXE
VSMON.EXE
KAVSVSC.EXE - ато в повечето случай точно това има 40-50 процента производителност, а това ми е антивирусната /без да съм я пуснал да сканира/???
Последно промяна от Anubis на Пон Фев 07, 2005 20:19 pm, променено общо 2 пъти.
- DaChamp
- Потребител
виш ако има настройка за Auto Protect както например Symantec AntiVir.може от тва да ти смуче ресурсиAnubis написа:виш ако има настройка за Auto Protect както например Symantec AntiVir.може от тва да ти смуче ресурсиDarkMaster написа:ВИРУСЧЕAnubis написа:Вече и аз незнам на каво се дължи, т.к която и програма отворя вдига производителността на 100 процента и компютъра `бози`и ми дава на 70% производителност на IDM,антивирусната,видеоплейърите, експлорера и.т.н, а коппютъра е преинсталиран преди една седмицаогледаи си хубаво процесчетата и съм 200% сигурен че ще срещнеш някой "непознат","непонятен" от тези използвани от Виндоуса
мисля че беше нещо от рода на рсгсдфдф някви си там несвързани букви ...абе ще го познаеш и като му дадеш end task и ще ти се нормализира процесора а за цялостно изтриване което не е много желателно го търсиш в търсачката (името на процеса който ти натоварва) и го шъткаш (с малко зор)
![]()
Това са System процесите и понеже не съм много сигурен кои са на Windows-a ще ги напиша и чакам помощ да кажете кой според вас е странен:
SMSS.EXE
CSRSS.EXE
WINLOGON.EXE
SERVICES.EXE
NVSVC32.EXE
SVCHOST.EXE
SPOOLSV.EXE
SVHOST.EXE
VSMON.EXE
KAVSVSC.EXE - ато в повечето случай точно това има 40-50 процента производителност, а това ми е антивирусната /без да съм я пуснал да сканира/???
- Anubis
- Потребител