помогнете....спешно

Задавайте Вашите въпроси за Help and Support относно всички версии на операционната система тук.
Публикувай отговор
Аватар
Nirvana
Старо куче медалист
Старо куче медалист

помогнете....спешно

Мнение от Nirvana »

резолюцията ми стана на 200 и сега не мога да си оправя настройките,защото трябва да работя с табулацията.иначе конпчетата, кото ми трябват не се виждат.Пише ми, че нещо си VGA го няма.Мисля направо да дам преинсталация и да си сложа WIN XP SP2, ама не знам дали ще ми бачка добре на компа,тъй като съм на ДУРОН 1 GH,512 MB,g-force 2...кажете какво да правя.Да си сменя уиндоуса или поправя WIN 98 ако ми кажете как.
Мерси предварително !
СПА душ масажиращи слушалки, Фосфорни аксесоари и Smart плувки за риболов, Турмалинови аксесоари
plamen2286
Потребител
Потребител

Мнение от plamen2286 »

ми ХР-то ще ти върви добре аз го карам на 600 херца 128 рам и рива на 32 мб и нямам проблеми :oops: :? иначе 98 го пробваи под сеиф мод преинсталираи видеото и тря да се опраи :? и намен ми е ставало така едно време и мисля че така го оправих :?
Последно промяна от plamen2286 на Съб Апр 02, 2005 18:17 pm, променено общо 1 път.
Аватар
crazy_dog
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Мнение от crazy_dog »

да, на тази конфигурация ще ти върви XP-то и то добре! Преисталираи си драйверите на видео картата и ще се оправи! :wink:
Аватар
John3V
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от John3V »

не че ми стана ясно кое точно на резолюцията ти е 200, ама стартирай бозата под сейф мод и от там си махни драйверите на видето, рестарираш и си слагаш нормални драйвери и пак рестарт и си ОК, даже 6+
Аватар
jerry
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Местоположение: S. Wind Основен Клас: Mage Слабост: Mele Damge Питие: Бира

Мнение от jerry »

хaхaхa :lol: и нa мене ми се е случвaло :oops: доло в дясно имa едно nVIDIA цъкaш тaм и опрaяш :wink:
Публикувай отговор