НЕ че харесвам някои от двата отбора ама симпатизирам на ЛЕВСКИ.
А ИНаче съм ФЕН НА БАРСАААААААА
Тъпи чорбари.ЦЯЛ МАч ги атакуваме и накраяяя КВООО-ДУСПА ЗА Тия СМЕшници арееее да ЛАПАТТТТ ИИ СИ4ки от феновете им които мислят че това се води за победа ДА ХОДЯТ ДА СИ ГО Н*В*Т в Д*П*Н*АТА
цецка победи уефски(и то как..?)..... еми изобщо не ме вълнува пък, от тоя по-смешен мач не съм гледал наскоро, още едно доказателство за нивото на футбола в БГ и че то не може да бъде вдигнато като се ползват привилигиите съдиите да решават мача винаги.... нямам търпение някой от двата отбора да стане шампион и да им се смея на изявите в Европа
еминем батка дузпа си имаше 100% тва че не ти оттърва е друг вапрос и не ми казвай кво каде да си навра само естествено че победата си е победа .. и кво сте атакували цял мач бе .. дрън дрън
то първите 60 минути от мача не ставаха за гледане кви атаки глупсоти
а в останалите 30 ви съдрдахме дупарата ..
напълно заслужена победа на ЦСКА
По принцип съм за ЦСКА, а и Говедата имаха нужда от "сваляне на земята", но дефакто и двата отбора не стават за НИЩО Тежко и горко на родния футбол с такива "BG грандове"
Много съборен мач. Разхождаха се по терена ... умряла работа. Съжалявам , че го гледах ... родното дерби беше това! Пълна глупост.
Ще се оправим скоро ... още някоя "звезда" от Банановите републики като привлечем ... и някое албанско треньорче ни требе.