тая вечер дадоха първата серия на филма и мен ми хареса.ще дават 15 серии по К1.тия дет са гледали повече серии да кажат как намират филма и да го гледаме ли.а и на всички как им се струва сериала...
Филма е страшен!
Имам го на DVD-ta обаче са с руско аудио.
Гледал съм го и на всички дето са изгледали 1-вия епизод, препоръчвам да не изпускат другите!
В последно време руснаците правят страшни филми (е те винаги са правили)...Бригада е як филм.. препоръчвам ви го.В него играе и главния герой от "Зведочет" - също добър който го е гледал знае
Ами каквото го има във филма можете да го сравните и с нашите мутри ...действителноста беше същата и е... От къде мислите че са се учили през 1993 г....Добре са представени и милиционерите (полицаите)- нашите не им отстъпват по нищо..
ми аз съм го гледал доста отдавна по руската .. и то съм го гледал няколко пъти целия сериал .. то не сериал ми сериен филм .. и много ме кефи и мн бих искал да си го дръпна от някъде за архива ама .. няма време имам още 2 сезона на досиетата Х
DeathLord написа:ми аз съм го гледал доста отдавна по руската .. и то съм го гледал няколко пъти целия сериал .. то не сериал ми сериен филм .. и много ме кефи и мн бих искал да си го дръпна от някъде за архива ама .. няма време имам още 2 сезона на досиетата Х
DeathLord написа:ми аз съм го гледал доста отдавна по руската .. и то съм го гледал няколко пъти целия сериал .. то не сериал ми сериен филм .. и много ме кефи и мн бих искал да си го дръпна от някъде за архива ама .. няма време имам още 2 сезона на досиетата Х
Разликата между руското и американсото кино е тази, че американците консумират историята на Европа, или се показват като най, най най опитните във всяко отношение - 99% брак са филмите им, а руските актьори винаги играят 1:1 спрямо действителността