Яко PHUN
Място за разтоварване на умствения багаж на потребителят! Вицове-мицове, клипове, закачалки за откачалки и тем подобни яко къртещи фаянса на комшията нещица.
тая игричка или пъзел игричка зарибява само не мога да разбера какво точно трябва да направя нещо там гледах няква принцеса май тряя да спасявам няква еднергия нз още кво
мм аз преглагам ако никой не е успял до ся да я реши да каже какво е решил от пъзела да можем да го решим по бързо значи аз открих следните неща:
Когато пусна калмпата горе и я насоча към ония топик и цъкна вурху оная гарга тя ги дига и ги пренася значи кат стигне до първия облак го цъкам той там я трови и аз нз тя изтърва топпчето и то пада над ония антени и ги взривява после с следващата пак само кадето тя пада над ония катапулт ли е какво и аз нз също така ония който малко след него има бомба от другата стана на страна има едно кат съндък и от там изкача един дет пада и долу оправлява ония лост там който движи водата и до там
Има един движи водата ама тогава пък оня с вадицата не може да мърда има и едно чудовище там в един сандък яде не мога да го разбера .. както и там край вратата не чаткам.
Аз там с онова човече се мъчих да отворя вратата ама онова влечуго горе изяде човечето и се скри вътре като счупи вратата деа стрелях и с катапулта ама .. помъчих се да извадя и една бомба от водата ама се скъса въдицата ..