Сега по проблема, с Windows ХР СП2 съм.
Имам проблем с Explorer.ехе забивами целия комп. като изпъва процесора на 99%!
Антивиросната е F-Prot ,ъбдейтвана е редовно и казва че компа е чист,Ad-Aware SE Professional също казва че няма проблем, но компютара както си стои и забива
 Има ли някой идея от какво може да се получава това и евентуал как да се оправи.
  Има ли някой идея от какво може да се получава това и евентуал как да се оправи.

Смени ф-прот с нещо по-надеждно (нод32),
  Смени ф-прот с нещо по-надеждно (нод32), ама и аз мисля че ще е от уйнампа виж за това не се бях сетил
 ама и аз мисля че ще е от уйнампа виж за това не се бях сетил    ,John3V е прав, той уйнампа и преди ми влизал в конфронтация само че с Easy CD-DA Extractor, като стартирам двете програми и компа ми се рестартира веднага. А може и антивирусната да сменя макар че не ми се иска много щото на тази вече поне съм и свикнал на номерата.
  ,John3V е прав, той уйнампа и преди ми влизал в конфронтация само че с Easy CD-DA Extractor, като стартирам двете програми и компа ми се рестартира веднага. А може и антивирусната да сменя макар че не ми се иска много щото на тази вече поне съм и свикнал на номерата.  Вече седмица откакто махнах уинампа и компа работи перфектно,досега не е забил нито един път!
  Вече седмица откакто махнах уинампа и компа работи перфектно,досега не е забил нито един път!