Никовете на потребителите на форума.

Яко PHUN ;-)
Място за разтоварване на умствения багаж на потребителят! Вицове-мицове, клипове, закачалки за откачалки и тем подобни яко къртещи фаянса на комшията нещица.
Аватар
Mani
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Никовете на потребителите на форума.

Мнение от Mani »

Направих темата, за да може всеки да каже от къде идва ника му и какво означава. Естествено никовете като-> admin и такива нямат нужда от обяснение.
Аватар
sinister_shadow
Потребител
Потребител

Мнение от sinister_shadow »

Естествено никовете като-> admin и такива нямат нужда от обяснение.
Като чета темата "Посмеите се от сърце и то съвсем безплатно" ми се струва че такива никове имат нужда от обяснение. :lol: :lol: :lol:

По темата:

Моят ник означава зловеща_сянка и ми доиде докато си стоях на компа и се опитвах да си измисля добре звучащ и смислен ник за IRC. :)
Аватар
TaO-DeadSocked
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от TaO-DeadSocked »

Имaше и преди тaкaвa темa ... потърси я че сегa бързaм ... виж нa 2рa-3тa стрaницa тук във ФЪН
Аватар
kitikri
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от kitikri »

Ника ми е доста побъркана и скъсена анаграма на името и фамилията ми :)
Аватар
Mani
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от Mani »

TaO-DeadSocked написа:Имaше и преди тaкaвa темa ... потърси я че сегa бързaм ... виж нa 2рa-3тa стрaницa тук във ФЪН
Не можах да открия такава теми и ще ми е приятно да чуя какво изначава ника ти, макар че малко го схващам, но как си си го избрал :?:
Аватар
nefelen
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от nefelen »

хах ника ми nefelen ха-ха ами, най-добре ме описва :D и малко от сестрата има заемка в името му.Колко 5 годинки от както съмс него :)
s0 lItTlE tImE, s0 lItTlE t0 d0
Аватар
PoSSeSSeD
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от PoSSeSSeD »

Никът ми означава - обладан. От части се вписва и в характера ми, защото съм "обладан" от музиката. Повечето, които ме познават знаят, че не мога без нея и от там ме бъзикаха. Обаче като видях как се и пише на англ. останових, че е много сполучлива за ник.
The Feeling
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от The Feeling »

TaO-DeadSocked написа:Имaше и преди тaкaвa темa ... потърси я че сегa бързaм ... виж нa 2рa-3тa стрaницa тук във ФЪН
Имаше но се е самозатрила форума е направен със самозачистване
темите които не се заключат или са важни не се самозатриват

Jivoder от една даскалица по биология дето ми викаше Живодар ли беше Живодер ли беше (така и не ми улучи името)
та от тогава Живодер :wink:
RauL's FaN
_KICKBOXER_
Обратна връзка:

Мнение от RauL's FaN »

Fan of Raul(фен на Раул) накратко RauL's FaN(много не се връзва така, и не е много по-кратко, но пак добре, пък и по-добре изглежда). Еми Raul си ме кефи и тва е(за мен е мноо добър) пък и аз си падам футболяга, пък и силния ми крак е левия. Просто като го видях за първи път как играе тва момче и мноо ме накефи(ама тва отдавна, когато правеше ехееЕеЕе какви резултати, направо подлудяваше. Btw и ся не е за изхвърляне, но спирам до тук
Последно промяна от RauL's FaN на Вто Сеп 06, 2005 23:47 pm, променено общо 3 пъти.
Аватар
[Sz]T-Rex
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от [Sz]T-Rex »

моя ник е съчетан от 2 неща:
1 - [Sz] .. добре познат на повечето CS маняци клан в Стара Загора.Имам се с един от тях и ме пуснаха когато все още съществуваше и по това време се регистрирах във форума..иначе не съм толкоз добър за [Sz] :wink:
2 - T-Rex е любимият ми вид динозаври.Това е съкращение .. иначе цялото име му е Tyrannosaurus Rex :wink: .Мисля да ставам палеонтолог и за това повечето неща в интернет (и не само) които се отнасят за мен , са свързани по някакъв начин с динозаври или периоди през които са живяли (например Юра - Jurassic .. в mIRC ми е такъв nicka - JurassicPark :wink: )
enjoy later :>
Аватар
Baev
HOOLIGAN
Обратна връзка:

Мнение от Baev »

Фамилия.
Аватар
jerry
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Местоположение: S. Wind Основен Клас: Mage Слабост: Mele Damge Питие: Бира

Мнение от jerry »

jerry... идва от том и джери естественно :lol:
Преди се писъх Balkey идваше от балки и лари...

А Jerry се писъх като играхме преди на Heroes lll и там един приятел се пишеше Tom а аз Jerry :lol: Същото беше и с Balkey но Jerry ме кефи повече нз. Някъкси това съм аз... 8)
Аватар
Soby
Сутеньор
Обратна връзка:

Мнение от Soby »

Just Soby. Един ден от нямане не кво да правя тва ми хрумна и ми са стори че много яко звучи пък и ми трябваше готин и кратък ник за mIRC, защото дългите и натруфени не ме кефят, пък и звучи някък си по.. шефско :lol:
Аватар
angel
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от angel »

ха познаите
Аватар
TaO-DeadSocked
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от TaO-DeadSocked »

Ника ми е от преди 7 и нещо годинки ... беше съкращение от нещо ... но не си спомням :oops: (Това за "ТаО")

DeadSocked :arrow: произлиза от "Dead Socket" в IRC :lol:, но както казах това беше преди 7 години ... и си е така с правописната грешка (Все пак тогава бях 10 годишен келеш) :lol:

Сега всички* познати ме наричат ТаО - Кратко, Ясно и Точно ;) ,
а иначе се казвам Никола (Нищо общо с ника)

*по-билизки познати, някой от които дори може човек да нарече приятели.
Публикувай отговор