Baev написа:К`во не бе , хората вечер немогат да си запалят колите и да се приберат от работа

Защо ми напомни?Преди 3 години,2 акумулатора ми умряха,сега освен студено ми е и гадно.Нямам акъла на един съсед да си мъкна акумулатора всеки ден вкъщи.И какво,и защо?И той не запали,а колата му седя 5-6 часа на студа.Тия руснаци миличките ги даваха по Дискавъри наскоро.Дечицара играят в двора на училището,Мамашите опънали едни сергии,братушките пиеха нещо и се хилеха,а репортера едва ходеше от Арктическата си екипировка.Едно слънчево и жизнерадостно време нейде в Сибирско.Като казаха,че е -45С и то на обед,а вечер до -60 стигало ,малко ме посгря>Че то лято тука бе,-11 и пукаме.Там няма гасене на колата и каране в сингъл плейър.Сутрин се пали огън под двигателя,здраво 3х200,ама не в резеорвара!И газ,газ,ама ГАЗ до дупка.карат като идиоти,2 пъти съм бил в Русия и Укарйна и Лада под 180 на магистралите няма да кара,пък те едни стабилни при тая скорост,малии!
PoSSeSSeD написа:С 4 пуловера, ела ме виж. Никакъв студ не ме лови

Даже печка не съм си пуснал

Бил съм на - 29С на палатка Само с 2 пуловера,Излизам за 7-8 часа навънка и не ми беше толкова студено.Как за една зима станах зиморничав не знам.Кажи каква плетка са,те ще са "SPECIAL Edition"че да си оплета и аз.Ама само на 2 куки плета,с една много се бода.