Има ли рибари тука бе...

Яко PHUN ;-)
Място за разтоварване на умствения багаж на потребителят! Вицове-мицове, клипове, закачалки за откачалки и тем подобни яко къртещи фаянса на комшията нещица.
Аватар
Nirvana
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Има ли рибари тука бе...

Мнение от Nirvana »

за всичко друго става дума, но не и за най-готиния спорт - РИБОЛОВА !!!
кажете последно къде сте ходили, какво сте хванали...

аз преди 1 седмица бях на Ковачево и изкарах 3 кофи каракуда по 400 грама, а преди 2 дни бях на един язовир близо до Гълъбово и хванах общо над 80 кила шарани като се гордея с едно от рибетата, което беше 12 кила.

Изображение

Изображение[/img]
Последно промяна от Nirvana на Пон Авг 28, 2006 21:10 pm, променено общо 1 път.
СПА душ масажиращи слушалки, Фосфорни аксесоари и Smart плувки за риболов, Турмалинови аксесоари
Аватар
PoSSeSSeD
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от PoSSeSSeD »

Аз ходя редовно за риба, но това лято заради кандидаствания и другия работи ходих само няколко пъти. Иначе преди 2-3 седмици ходих последно и май бях точно на това Ковачево, ако не се лъжа. Имах горе долу същият успех с каракудите :)
Аватар
Baev
HOOLIGAN
Обратна връзка:

Мнение от Baev »

Темата трябваше да се казва "На слука" :lol:
niggaz_nature
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от niggaz_nature »

плаща ли се на този водоем

преди май се плащаше
Аватар
zm
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Re: Има ли рибари тука бе...

Мнение от zm »

Nirvana написа:за всичко друго става дума, но не и за най-готиния спорт - РИБОЛОВА !!!

аз преди 1 седмица бях на Ковачево и изкарах 3 кофи каракуда по 400 грама, а преди 2 дни бях на един язовир близо до Гълъбово и хванах общо над 80 кила шарани като се гордея с едно от рибетата, което беше 12 кила.

би ли обяснил каде се намира по тачно? а по темата с баща ми
ходим редовно но я.Жребчево ама иска много чакане което нее лошо :wink:
Аватар
Nirvana
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Nirvana »

zm написа:
Nirvana написа:за всичко друго става дума, но не и за най-готиния спорт - РИБОЛОВА !!!

би ли обяснил каде се намира по тачно? а по темата с баща ми
ходим редовно но я.Жребчево ама иска много чакане което нее лошо :wink:
Ако питаш за Ковачево, намира се в посока ТЕЦ-2 след Пет могили мисля, че се пада и се завива в дясно, а шараните ги хващах след село Кравино посока Гълъбово.
СПА душ масажиращи слушалки, Фосфорни аксесоари и Smart плувки за риболов, Турмалинови аксесоари
Аватар
PoSSeSSeD
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от PoSSeSSeD »

Nirvana написа:Ако питаш за Ковачево, намира се в посока ТЕЦ-2 след Пет могили мисля, че се пада и се завива в дясно.
Амм значи съм ходил точно на същото място.
Аватар
DMXDMX
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от DMXDMX »

да питам сори за офтопик-а до колко години презаверката беше 1.20
Аватар
Soby
Сутеньор
Обратна връзка:

Мнение от Soby »

Nirvana айде товари колата и да ходим за риба ;) стига само ме надъхва тука :lol:
Аватар
Nirvana
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Nirvana »

Soby написа:Nirvana айде товари колата и да ходим за риба ;) стига само ме надъхва тука :lol:
Саше, знаеш, че ако съм с моята кола се качваме 10 маймуни и отиваме, но последните пъти съм с на един приятел колата и я пълним до тавана с хора...
Аватар
Vesenceto
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от Vesenceto »

Ммммм за рибарите от форума - Септември месец стартира нов телевизионен канал - "Хоби ТВ" - съсредоточен главно върху лов и риболов:)
Аватар
[Sz]T-Rex
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от [Sz]T-Rex »

И*БАХ МАА МУ!

Тъй да ми се ходи , а тъй да няа с кой и къде , че неможете да си представите :evil: :!: няам билет , ама не е проблем да си извадя набързо ... давайте да се хващаме с 1-2 коли и да потегляме .. аз мисля , че ше мога да уредя поне 1 кола и още 1 която не е мноо сигурна..тва прай .. около 10 човека!Давайте да се хващаме , че се побърквам вече..последния път като ходих , беше преди седмица и нещо на Жребчево ама ний не знаем за кво ходихме .. да ловим или да се къпем :D .. оначало сички се замятахме в язовира да поплуваме , но не след дълго разбрахме, че мидите не са гостоприемни и целите бяхме нарязани , сцепени и т.н. .. за т'ва извадих си въдиците и ловяхме кустурчета не-поглеми от 1 показалец .. ама нали бяхме компания приятели , беше весело .. на всичкото отгоре от ~20 кустура , 15 ги хвана единственото момиче , което беше с нас .. аз се пробвах на блесна , ама нищо .. не , че знам кога е сезона на блесната , ама аз рекох да пробвам :D ..

та да се хващаме и да ходим .. няа кво да се мотаме!
Аватар
Nirvana
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Nirvana »

[Sz]T-Rex другата събота ще съм в града, ако искате може да се съберем няколко коли... просто тази седмица няма да съм в града.
Аз ще ви заведа на пълна лудница, само каракуда (яко дърпа пръта), пиене, ядене, "Огян огян" декем ще припалим огънче и нататъка всеки знае края...удавени 15 пияндета като виновника отново е Ариана хахахахахха :D :D :D
DeathLord
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от DeathLord »

Vesenceto написа:Ммммм за рибарите от форума - Септември месец стартира нов телевизионен канал - "Хоби ТВ" - съсредоточен главно върху лов и риболов:)

а за шибаните метали един VH1 или МТV2 ПОНЕ няя ли да пуснете ВЕ ! омразна ми 15 канала чалгии и 1 педалско CITY !
Аватар
Vesenceto
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от Vesenceto »

Има и MTV и VH1:) А в най- скоро време ще се пускат и още канали ..... между другото нали на Bulsatcom говориш?
Публикувай отговор