Свястна банка в Стара Загора ???

Всичко свързано с град Стара Загора.
The Feeling
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Свястна банка в Стара Загора ???

Мнение от The Feeling »

От 10години ползвам услугите на ОББ писна ми от идиоти :evil:
1. случай отивам за 5 бона кредит (преди години) и там като на идиот ми обясниха (в последствие гледах като идиот) че за да ми отпуснат такъв кредит трябвало да имам 5 на моя сметка при тях :lol:
Аре на тва майната му времената бяха такива
2. Отивам за някакъв смешен потребителски кредит от 500лв. доказвам доходи доста над исканите ( като си правя сметката по добре да тегля кредит от тях и после да не се размотавам да внясям някъде всеки месец а направо от сметката ми да вървят към тях )
Уви не ме харесаха :evil:
3. Отивам и искам всеки месец от сметката ми да се превеждат пари на друга сметка (така не можела банката) :evil: Предложиха ми интернет банкиране като ми вземат по 0.60 стотинки на трансвер ако бнкирам физически при тях ми вземат по 1.50лв
4. Като влезеш в банката виждаш само зомбита стоят си в "автобуса" и гледат като препарирани един монитор и аха някой да викне "Линия" или "Бинго" :lol: много стройна организация всички крави от паша да отиват на издояване и да си чакат чинно да ги издоят :evil: за тия хора клиента не е личност
5. Персонала някакъв такъв унил сякаш работят без грам желание :wink:

Абе дайте една свястна банка че ми писна от идиоти бе.
Аватар
Baev
HOOLIGAN
Обратна връзка:

Мнение от Baev »

Нашата фирма работи вече доста години с Булбанк и мога да ти кажа , че се много доволни. Просто №1 за сега.
Аватар
admin
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от admin »

Аз имам наблюдения върху ОББ който горе-долу мнението ми за тях е същото, с Прокредит банк, там ... абе дават пари на принципа: наши - ваши, кредити са адски нейзгодни. Мой съвет е, не си помисляйте за кредит от тях. Има една банка на ъгъла срещу първата хапка още, там положенито е горе - долу същото. Ходих там да си правя една кредитна карта с някакви си 2000 лв. лимит. Те искаха майка си и баща си. Булбанк и Пощенска банка в интерес на истината не съм ги пробвал, както и тази райфайзен или каквато беше там, за тях нямам мнение.
"There is no 'patch' for stupidity."
Аватар
AlexV
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Мнение от AlexV »

И аз да дам един съвет - по далеч от Прокредит банк. Това не са банка, а лихвари.И след като им сърбах попарата от тогва все им правя антиреклама и така ще е ...
В интерес на истината няма свястна банка ... Това ако са банки ... Сложили ми някакави току що завършили Свищов и вече кредитни инспектори и незнам си какво си ... аз повече знам от тях сигурно .... И другата крайност , някакви пенсии на по 60 години(нямам нищо против тях да си работят ,но ..) които просто не искат да влязат с крак с времето и си карат по старо му... :evil: :evil:
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

Съгласен съм с Baev майка ми и баща ми имат сметки от 10 години ли не знам и аз колко никога не са имали проблеми.
Аз самия също имам сметка и дебитна карта и от лични наблюдения персонала е любезен(нещо което е рядко в България),най-вече служителите не са сложени за украса и като питате нещо с радост ще ви обяснят колкото и време да отнеме.
The Feeling
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от The Feeling »

Ще проверя Булбанк мисля че ми оттърва като гледам поне в нета сайта им и условията само остава да уточня някои детайли ама те ще са на място
Аватар
ivanov
Потребител
Потребител

Мнение от ivanov »

Първа Инвестиционна Банка ползвам аз...
Обслужават те много любезни и симпатични момичета, ниска такса за поддръжка на дебитната карта. Като ми се налага да пращам пари по банков път все тях използвам. Не казвам, че са най-добрите, защото честно казано нямам опит с др. банки, но за сега съм доволен от ПИБ и ми харесват.
На тъп въпрос - тъп отговор с тъп предмет.
Аватар
HoCuS
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Мнение от HoCuS »

В ПИБ поне лихвите си покриват, таксите за обслужване и така нататък
Don't drink and drive!!!
Don't drive and drink!!!
The Feeling
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от The Feeling »

Ще проверя Булбанк мисля че ми оттърва като гледам поне в нета сайта им и условията само остава да уточня някои детайли ама те ще са на място
KaiserSuSE
Потребител
Потребител

Мнение от KaiserSuSE »

Обиколил съм всички банки в СЗ без изключение!!!
Най-много ми допадат ПИБ, но най-добре им погледнете сайтa.
Аватар
RED_SKOTY
Начинаещ
Начинаещ
Обратна връзка:

Мнение от RED_SKOTY »

Baev написа:Нашата фирма работи вече доста години с Булбанк и мога да ти кажа , че се много доволни. Просто №1 за сега.
незнам колко сте доволни от Булбанк обаче аз ваобще не сма доволен ходих да тегля едни пари от сметката на на6ата фирма в булбанк и при всеки трансфер трябва да им обяснявам като малоумен папагал от каде са тея пари и незнам си кво кво сам щял да ги прая и така нататтака за това наи добре в буркан банк под вазглавницата :evil: :!:
BMW-PoWeR®
Аватар
smuggler
скара-бира

Мнение от smuggler »

и аз ползвам услугите на ПИБ и да ти кажа общо взето са добре от към обслужване, такси и т.н. за разлика от ОББ. Ама ако си тръгнал за кредити май навсякъде ше е ходене по мъките. В ПИБ един месец ги чаках да ми разгледат искането за кредитна карта и след като ми издадоха с някъв мизерен лимит си отворих сметка и внесох някой лев. Още при внасянето една от какичките там щеше да си потроши пръстите да ми предлага различните им там кредити и кредитни карти. Абе като се замисля там най-много си гледат клиентите.
Аватар
John3V
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от John3V »

мдаммм.. още един глас за ПИБ, там освен готини "какички" има и добро обслужване, както и ниски цени за обслужване на сметки, а както казаха и лихвата по дебилните карти е достатъчна за покриване на таксите за тях. А пък и можеш да си провериш и салдото по сметката през epay, за разлика от Общинска банда и Росексим примерно.
Аватар
nasenceto
келеш
келеш

Мнение от nasenceto »

ЦКБ - плащах си лизинга на комп-а преди около година. Кредита (2200) го дадоха без проблем - само на устни уговорки. Парите на сметка - колкото вкараш толкова имаш, те си взимат колкото им тря на края на месеца. Плащам си и GSM - а с Е-Pay със същата карта. (ех, ако можеше и нета..). Банката не е много посещавана и всичко вътре става много бързо - няма опашки, няма моткане.
zax
Новак
Новак

Мнение от zax »

преди 2 седмици обиколих почти всички банки, за да видя уловията за кредит до 5000 лв за 5 години. райфайзен и пощенска дават (поне на приказки) най лесно кредит с най малко формалности относно лични данни. другите банки, в които ходих с моя колега ( сибанк, прокредит, хеброс, пиб, експрес, булбанк) -просто не дават, поне в нашия случай. пове4ето гледат заплатата на която се ме осигуряват. да ама мен ме осигуряват на 180 пък взимам в пъти повече достатачни ми да погасявам дори кредит от 10000 лв, само че тва тях не ги интересувало. прокредит искат да знаят вси4ко за мен и моето семейство - откаде на каде. кредита аз си го тегля. експресбанк пък не дават кредити на хора, които работят във фирми с помалко от 20 човека - смях, ама смях, само райфайзен и пощенска дават само срещу лична карта, без поръчител, и служебна бележка за това какви пари вдействителност се вземат а не на колко те осигуряват. моя колега подаде заявление в пощенска и за 1 седмица се сдоби с 5 бона. аз мисля като му дойде времето да пробвам в райфайзен. така че ориентирайте се кам тези 2 банки
Публикувай отговор