WoW VS Lineage 2
- SniperBeta
- Модератор
- Обратна връзка:
WoW VS Lineage 2
Както може би всички вие сте забелязали, аз съм един изключително подъл човек и благодарение на нестихващия ми стремеж да създавам нецивилизовани дискусий (а и както си седях и гледах стената), ми хрумна прекрасната идея да сбия маняците на WoW с маняците на Lineage 2. Така че тук, в тази тема имате право да се нападате, отбранявате и пълните с кръв и мана колкото ви душа сака. Единствените правила са, че няма правила. Аз принципно нищо не разбирам от Lineage и WoW, но колкото съм гледал мога да кажа само едно (с което смятам рунда да започне): По-грозна игра от WoW и по-тромава игра от Lineage 2 дося не бях виждал !!!
>>> FIGHT <<<
>>> FIGHT <<<
- NGP
- Потребител
Аз лично играя Lineage. Бях зарибен по WoW леко ,обаче поради липса на свестни сървари я спрях рано и не знам мн от нещата. Идеята в Лин за завладяване на замъци доста ми хареса още в началото, доста е интересно по време на самото завземане, а и доста трудно
1вото предимство пред УоУ за мен са сърварите - много сървъри с много хора и малко лаг, УоУ сървъри с повече от 500 човека май са рядкост.
2рото предимство е че можеш да се сбиеш със всеки, без значение от расата. На УоУ си спомням имаше нещо ,което да си вкл. Дуел ли какво беше
3тото предимство за мен е доста по-малката карта, което позволява мелета дори и с малко хора на сървър, без да се налага "договаряне" за място и време.
4тото е битката - не е продължителна и отегчителна, стават големи мелета от порядака на стотици души. На siege стават най-жестоките битки. Не знам за оригиналния сървър на УоУ но на пиратски това е невъзможно.
5тото не е нужно да си от някоя определена раса ,за да си добър или лош
(съжителство м/у орки и хора е възможно)
6тото предимсто за мен (и недостатък за други
) е по-малкото куестове. Лично на мен ми е писвало от някакви безсмислени задачки, а на УоУ това е начина за лвл.
7. Доста често съм чувал от УоУ играчи "Вдигнах мах лвл и се чудя кво да правя". Естествено и при Лин го има това обаче за разлика от УоУ в Лин играта "започва" на висок лвл. Има куестове за ставане на Благородник, което позволява доста неща. Може да се участва в Олимпиада, става се Hero. Завладяват се замъци, войни м/у кланове и алианси ,нон-стоп битки.
Еми това е засега .Ако се сетя нещо ще добавям
Пак казвам не знам как е на оригинален УоУ сървър ,правя сравнение м/у пиратски
така че не ме псувайте много 

1вото предимство пред УоУ за мен са сърварите - много сървъри с много хора и малко лаг, УоУ сървъри с повече от 500 човека май са рядкост.
2рото предимство е че можеш да се сбиеш със всеки, без значение от расата. На УоУ си спомням имаше нещо ,което да си вкл. Дуел ли какво беше

3тото предимство за мен е доста по-малката карта, което позволява мелета дори и с малко хора на сървър, без да се налага "договаряне" за място и време.
4тото е битката - не е продължителна и отегчителна, стават големи мелета от порядака на стотици души. На siege стават най-жестоките битки. Не знам за оригиналния сървър на УоУ но на пиратски това е невъзможно.
5тото не е нужно да си от някоя определена раса ,за да си добър или лош

6тото предимсто за мен (и недостатък за други

7. Доста често съм чувал от УоУ играчи "Вдигнах мах лвл и се чудя кво да правя". Естествено и при Лин го има това обаче за разлика от УоУ в Лин играта "започва" на висок лвл. Има куестове за ставане на Благородник, което позволява доста неща. Може да се участва в Олимпиада, става се Hero. Завладяват се замъци, войни м/у кланове и алианси ,нон-стоп битки.
Еми това е засега .Ако се сетя нещо ще добавям

- [Sz]T-Rex
- Старо куче медалист
- Обратна връзка:
аз не съм играл нито едната , нито другата .. даже Lineage не съм я виждал .. но по сведенията които имам (интернет статистики , беседи с приятели и т.н.) според мен WoW има страшно много играчи , което показва , че е по-добрата игра .. не знам , не защитавам нито 1та нито другата игра .. и 2те са ми безкрайно тъпи .. в смисъл , този стил игри не ме зарибяват :]
- jerry
- Старо куче медалист
- Местоположение: S. Wind Основен Клас: Mage Слабост: Mele Damge Питие: Бира
И двете игри са извънредно тъпи.
WoW.... долно подобие на игра, пълен комерсиален боклук. Само дето няма банерчета с >CLICK HERE<. Играта е направена ПРЕКАЛЕНО ЛЕСНО И ПРЕКАЛЕНО ЕЛЕМЕНТАРНО. Да, и аз бях зарибен. Да, и на мене ми харесваше ама вече се отвратих.
С риск да се потретя... ситуацията в WoW, отиваш при някой бос и какво виждаш?? Наредени 10 героя от еднакъв клас/примерно магове/ които са еднакъв левел, със еднакво облекло, с еднакви оръжия, с абсолютно еднакви статистики/поражения, защита, живот, мана, резисти и т.н./ и само се различават по имената. Те хитро са го измислили близард да може да са с различни лица, цвят на кожата и даже пол. Всеки индианец който преди дори не се е доближавал до RPG-та камоли MMORPG-та за 1-2 месеца и е станал майстор на WoW и ходи с бандата да пердашат лодр Казак или лейди Ониксия.
Иначе като замисъл, като възможности играта е страхотна, търкаляха я сумати време, дългоочаквания Warcraft 3D, забавяха и замръзяваха проекта многократно и бяха принудени да я пуснат предварително щото конкуренцията щеше да залее пазара. За тази игра за 1 година излезнаха толкова пачове с поправки колкото на Diablo не излезнаха за 7 години и на Starcraft не излезнаха за 9 години - тотална излагация от страна на близард.
Със излизането на WoW и Expansion-а Burning Cruside буквално погребаха другите си 2 проекта Starcraft и Diablo. A и това ще е само първия Expansion по думите на близард.
Lineage не мога да коментирам, но по това което съм виждал е общо взето MU-Online - 3D. Игрите аниме стил никога не са ми харесвали/изключение можеби прави Devil May Cry която много ме кефи/. Но определено от това което съм видял не ми харесва играта. Но можеби е доста по-добра от WoW.
WoW.... долно подобие на игра, пълен комерсиален боклук. Само дето няма банерчета с >CLICK HERE<. Играта е направена ПРЕКАЛЕНО ЛЕСНО И ПРЕКАЛЕНО ЕЛЕМЕНТАРНО. Да, и аз бях зарибен. Да, и на мене ми харесваше ама вече се отвратих.
С риск да се потретя... ситуацията в WoW, отиваш при някой бос и какво виждаш?? Наредени 10 героя от еднакъв клас/примерно магове/ които са еднакъв левел, със еднакво облекло, с еднакви оръжия, с абсолютно еднакви статистики/поражения, защита, живот, мана, резисти и т.н./ и само се различават по имената. Те хитро са го измислили близард да може да са с различни лица, цвят на кожата и даже пол. Всеки индианец който преди дори не се е доближавал до RPG-та камоли MMORPG-та за 1-2 месеца и е станал майстор на WoW и ходи с бандата да пердашат лодр Казак или лейди Ониксия.
Иначе като замисъл, като възможности играта е страхотна, търкаляха я сумати време, дългоочаквания Warcraft 3D, забавяха и замръзяваха проекта многократно и бяха принудени да я пуснат предварително щото конкуренцията щеше да залее пазара. За тази игра за 1 година излезнаха толкова пачове с поправки колкото на Diablo не излезнаха за 7 години и на Starcraft не излезнаха за 9 години - тотална излагация от страна на близард.
Със излизането на WoW и Expansion-а Burning Cruside буквално погребаха другите си 2 проекта Starcraft и Diablo. A и това ще е само първия Expansion по думите на близард.
Lineage не мога да коментирам, но по това което съм виждал е общо взето MU-Online - 3D. Игрите аниме стил никога не са ми харесвали/изключение можеби прави Devil May Cry която много ме кефи/. Но определено от това което съм видял не ми харесва играта. Но можеби е доста по-добра от WoW.
- TaO-DeadSocked
- Модератор
- Обратна връзка:
Имам бегли впечатления за Л2 и по коментарите в един форум (месец - два цъках РОСЕ а форума на хоф за росе и Л2 е един) тва да си "ъпгрейдваш" оръжията да се трошат когато им скимне да имаш 10 героя максимален лвл и да се чудиш какъв да направиш след като си пробвал почти всички класове ... не е за мен. За това спрях РОСЕ след 40-50 дена блъскане по 3 часа на ден
Да не се замислям колко време съм загубил в миналото за игри, че ще зема се гръмна 
Относно УоУ -
Цъкнах наскоро на 1 познат на акаунта 3 седмици или 20-25 дена ... някъде там ...
Адската скука още на малки нива ... Ако ги нямаше задачките може да си стоиш и да кампваш по 2 дена на едно и също място. (говоря за Близ УоУ)
Ходих на Ониксия с прийста на моя човек ... ами то от модове, барове за ХП/Мана и т.н. не можеш да видиш Ониксия.
Само някви статистики гледаш и пълниш.
Нз как е при другите класове в близ, но тва ми се стори адски тъпо.
да не забряваме "100 GOLD + Cristmass bonus 5-15 (различни оферти) ONLY $3.95 Visit us at http://*.*.*"
А за пиратските съвръри ... и дам ми отидоха към 2 седмици ... Да не говорим, че не работи "AGRO" системата (който удари първи - той си танква)
Различни бъгави сетове (вместо 10% блок - 100% блок) над 30% от уменията не работят ... Преди време бях на мнението "Ако играеш УоУ или Близ или нищо" Сега съм "УоУ Съкс" 

Относно УоУ -

Цъкнах наскоро на 1 познат на акаунта 3 седмици или 20-25 дена ... някъде там ...
Адската скука още на малки нива ... Ако ги нямаше задачките може да си стоиш и да кампваш по 2 дена на едно и също място. (говоря за Близ УоУ)
Ходих на Ониксия с прийста на моя човек ... ами то от модове, барове за ХП/Мана и т.н. не можеш да видиш Ониксия.
Само някви статистики гледаш и пълниш.
Нз как е при другите класове в близ, но тва ми се стори адски тъпо.
да не забряваме "100 GOLD + Cristmass bonus 5-15 (различни оферти) ONLY $3.95 Visit us at http://*.*.*"
А за пиратските съвръри ... и дам ми отидоха към 2 седмици ... Да не говорим, че не работи "AGRO" системата (който удари първи - той си танква)

-
- Старо куче медалист
- Обратна връзка:
- MasterCop
- Потребител
- Обратна връзка:
- SniperBeta
- Модератор
- Обратна връзка:
- NightWolf`
- Старо куче медалист
- Обратна връзка:
- kitikri
- Старо куче медалист
- Обратна връзка:
- jerry
- Старо куче медалист
Още няма по-добро в жанра. Може да не е ММО но е сто пъти по добре и от УоУ и от Лайнейдж.DeathLord написа:сaмо DIABLO !
Аз наскоро се отказах от диаблото... отвратих се от всичко! Диабло вече за мене е офицялно мъртво! След като не се намира място в което да се играе без ботове, год и други глупости значи няма диабло.
Дори и в вип реалма на хеадоф, дори и в европа пускат ботове...
- SniperBeta
- Модератор
- Обратна връзка:
-
- Старо куче медалист
- Обратна връзка:
аз го играя само прайвът .. сабираме се 4-5 френда и си цъкаме .. че инъче не се трае а и е супер по интересно ...jerry написа:Още няма по-добро в жанра. Може да не е ММО но е сто пъти по добре и от УоУ и от Лайнейдж.DeathLord написа:сaмо DIABLO !
Аз наскоро се отказах от диаблото... отвратих се от всичко! Диабло вече за мене е офицялно мъртво! След като не се намира място в което да се играе без ботове, год и други глупости значи няма диабло.
- jerry
- Старо куче медалист
Супер! Може ли и аз да джиткам с вас?DeathLord написа:аз го играя само прайвът .. сабираме се 4-5 френда и си цъкаме .. че инъче не се трае а и е супер по интересно ...jerry написа:Още няма по-добро в жанра. Може да не е ММО но е сто пъти по добре и от УоУ и от Лайнейдж.DeathLord написа:сaмо DIABLO !
-
- Старо куче медалист
- Обратна връзка: