игра, която да ме е отказала няма .. но (колкото и тъпо да звучи за феновете на quest игрите) се затрудних на NIBIRU .. аз по принцип quest-ове не играя , но този беше много готин и ми хареса .. наистина на места ме затрудни много .. седял съм с дни на едно място ..
Robocop2 беше кошмарна в края дори на компютър със Save опцията на емулатора.
Heretic II си беше доста трудничка към края ние ли бяхме малки пъзелите ли бяхме трудни вече не мога да кажа
Alien Shooter II също не беше особенно лесна към края..
Общо взето трудноста на игрите расте прогресивно с възраста им
Largo Winch, бая бях запецнал на едно ниво с едни ключалки. The longest journey имах малки проблеми... ама не ме е отказвала игра... Само мирката...неуспях да я превъртя:)
не знам за вас,ама аз ся съм на футболна вълна и просто е един малък ад с тва управление на ФИФА 2007 ,с клавиатурата.Друго,щеше да е с джойпад-а,ама нейсе ...Иначе оня просто е роден да бъде геймър,само му дай добро заглавие и му гледай сеира
boyzone написа:не знам за вас,ама аз ся съм на футболна вълна и просто е един малък ад с тва управление на ФИФА 2007 ,с клавиатурата.Друго,щеше да е с джойпад-а,ама нейсе ...Иначе оня просто е роден да бъде геймър,само му дай добро заглавие и му гледай сеира
Абе на тая фифа точно управлението е направено супер глупаво и с джойпад пак е трудно