Искам нешто различно
с хубава графика

jerry написа:Comand & Conquer Red Alert, Comand & Conquer Generals.
Ех имаше на времето една Tiberian Sun пак на С&С много я играхме ама е бая старичка.
И да не забравим най-голямото име Star Craft
И ако не си играл War Craft II, пробвай я. Според мене е по-качествена от 3-ката. Графиката не е най-важното нещо в RTS.
Всъщност е Tiberium Warsfddf написа:jerry написа:Comand & Conquer Red Alert, Comand & Conquer Generals.
Ех имаше на времето една Tiberian Sun пак на С&С много я играхме ама е бая старичка.
И ако не си играл War Craft II, пробвай я. Според мене е по-качествена от 3-ката. Графиката не е най-важното нещо в RTS.
Сега излиза C&C3:Tiberian Sun.Ако си фен.
опа,sorry за грешката,даже аз щях да пиша tiberium sunkitikri написа:Всъщност е Tiberium Warsfddf написа:jerry написа:Comand & Conquer Red Alert, Comand & Conquer Generals.
Сега излиза C&C3:Tiberian Sun.Ако си фен.
Лелеееее, внимавай да не се осере направо....fddf написа:опа,sorry за грешката,даже аз щях да пиша tiberium sunkitikri написа:Всъщност е Tiberium Warsfddf написа:
Сега излиза C&C3:Tiberian Sun.Ако си фен.ама като видях кво е написал jerry се осра още повече.