Психопат вилнее с нож из улиците на Стара Загора! Внимавайте

Всичко свързано с град Стара Загора.
Публикувай отговор
Аватар
jerry
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Местоположение: S. Wind Основен Клас: Mage Слабост: Mele Damge Питие: Бира

Психопат вилнее с нож из улиците на Стара Загора! Внимавайте

Мнение от jerry »

До всички от кварталите 3 чучура, казански и малкия женезник. Има някъв луд който напада и изнасилва. Нападнал е с нож моя позната, слава Бого нищо лошо не и се е случило. Не съм запознат с пордобности, но май е избягала. Нападнал е също и магазинерката от бялото магазинче над 11-то училище. Като това е само част от нападенията му.

За мъжа има подадени около 15 оплаквания в полицията. Според мене е някъв отчаян наркоман, който си търси пари за дрога.

В момента сформираме удърна група и ще го пречакаме на местата където са извършени нападенията и ще му хвърлим един хубав бой, след това чак ще се обадим на полицията да дойдат да го приберат. Това по планове, а какво ще стане времето ще покаже.

Както и да е, информирам ви да внимавате в по-късните часове.
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

Ако ви трябват оръжия свиркайте :)
Аватар
boyzone
Потребител
Потребител

Мнение от boyzone »

аз имам в наличност една базука,ама й требва леко смазване...ако се налага де,щото иначе ...горкия човечец :lol:
Zvan
Потребител
Потребител

Мнение от Zvan »

Кажи как изглежда да се оглеждам и аз.
Аватар
NGP
Потребител
Потребител

Мнение от NGP »

ПОЛИЦИЯТА ЗАДЪРЖА СЕРИЕН ГРАБИТЕЛ
Стара Загора, 20 декември
Служители на РПУ – Стара Загора задържаха сериен грабител, съобщиха от Областната дирекция "Полиция". 24-годишният М.Х., живеещ в Стара Загора, през м. август е освободен от Затвора в Бургас след изтърпяване на 4-годишна ефективна присъда за грабежи и изнасилване. Това е третият сериен грабител, задържан от криминалистите на РПУ – Стара Загора през последното тримесечие. Полицията е засякла серия от грабежи от началото на месеца. На 1 декември вечерта близо до жилищен блок на улица "Граф Игнатиев" е открадната чантата на 74-годишна жена. На 3 декември сутринта в квартал "Казански" мъжът нападнал 55-годишна старозагорка и чрез сила и заплахи й отнел 100 лева и мобилен телефон. Три дни по-късно е ограбена друга жена, а няколко дни след това е изнасилена 26-годишна старозагорка. Час по късно след изнасилването е извършен грабеж на дамска чанта и мобилен телефон от 46-годишна жена. Следват още грабежи почти всеки ден. Престъпленията са извършвани в тъмната част на денонощието основно в западната част на града. Извършителят е действал сам, проследявал е жертвите си и ги нападал изненадващо в гръб, като е запушвал устата им с ръка. В отделни случаи грабежите са съпроводени с блудствени действия, при които извършителят е заплашвал жертвите си с нож. След грабежите е изхвърлял личните вещи на потърпевшите, като е задържал само пари, златни накити и мобилни телефони. Още след първите сигнали в сектор “Криминална полиция” при РПУ – Стара Загора са предприети действия за установяването и задържането на извършителя. М.Х. е задържан на 18 декември към 0.00 часа при провеждане на поредната специализирана полицейска операция, когато служител на РПУ е забелязал лице със съмнително поведение южно от бул. "Цар Симеон Велики" в кв. "Три чучура"-юг. При отправена покана и предупреждение за полицейска проверка мъжът побягнал. След кратко преследване е заловен. При задържането насилникът е оказал яростна съпротива на органите на реда и спрямо него са приложени физическа сили и помощни средства. Задържан е за 72 часа.

Дали е същия :?
Аватар
jerry
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от jerry »

Мамка му бе! Тамън се събрахме 4 човека и щяхме да го чакаме някаде. Шансовете ни да го видим са малки, а да разберем, че е той още по-малки, но пак... Все пак е нападнал едно момиче от бившия ми клас, немога да стоя и да гледам безразлично. Може да се мисли за много велик като напада жени, ама къвто и да е като му се метнем 4 човека и до там.
И все пак се радвам, че са го хванали, но с удоволствие бих му изпънал няколко туката.
Аватар
Mani
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от Mani »

jerry написа:Мамка му бе! Тамън се събрахме 4 човека и щяхме да го чакаме някаде. Шансовете ни да го видим са малки, а да разберем, че е той още по-малки, но пак... Все пак е нападнал едно момиче от бившия ми клас, немога да стоя и да гледам безразлично. Може да се мисли за много велик като напада жени, ама къвто и да е като му се метнем 4 човека и до там.
И все пак се радвам, че са го хванали, но с удоволствие бих му изпънал няколко туката.
Ще имаш тази възмножност - повярвай ми!
Аватар
admin
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от admin »

Не те съветвам да взимаш закона в свой ръце и да ходете да се саморазправяте. Може да стане накой гаф после ще съжаляваш цял живот.
"There is no 'patch' for stupidity."
Аватар
metaliza
Начинаещ
Начинаещ

Мнение от metaliza »

прав си ^^^ ама ей такива насилници заслужават много повече от бой :x
Аватар
DMXDMX
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от DMXDMX »

metaliza написа:прав си ^^^ ама ей такива насилници заслужават много повече от бой :x
Като например да станат булка на някой плешив, космат чичко без врат и с една вежда :twisted:
Аватар
NGP
Потребител
Потребител

Мнение от NGP »

Не знам и аз това се чудя дали тоя горе ще е същия като от статията. Щото тя е от 20ти декември, а jerry е писал на 31ви :roll:
Аватар
jerry
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от jerry »

Обаче наистина може да не е същия. Защото на мене един приятел ми каза по-късно за него. Пък може да не е знаел, че са го задържали. Досега не са ставали инциденти, но по-добре.
Малката Краса която е нападнал първо не му е видяла лицето, а магазинерката от магазинчето ми го описа като мъж на около 35, късо подстриган с рядка коса.
Аватар
MasterCop
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Re: Психопат вилнее с нож из улиците на Стара Загора! Внимавайте

Мнение от MasterCop »

Не се забърквайте за в бъдеще със саморазправа! Бивш затворник може да ви прецака законно и незаконно, защото има опит и в двата случая! Най-голямата услуга, която можете да ни направите е да се обадите на 166 и да дадете информация, ако забележите такива прояви! Един затворник, ако е бил лош човек, не може да стане по-добър в затвора! Затвора не прави хората лоши - те си влизат такива и излизат ъпгрейдвани с още по-лоши екстри! Стойте настрана от такива типове!
Публикувай отговор