Та причината поради която я пуснах тази тема е първия тийзър плакат на МОРТАЛ КОМБАТ 3!!!!!!!!!!!!!!!
Не ве, шегувам се, плаката е за The Mummy 3: Tomb of the Dragon Emperor и изглежда подтискащо много като такъв за MK. За съжаление май го има само на един сайт в целия интернет, така че ето ви линк: цък.
In other news вече имаме международен трейлър за Speed Racer на братята Уащовски, за който филм съм казал че ше ми хареса уатева да фак. Просто няма право да е толкова свежо и шаренко.
Заговаряйки за трейлъри, пригответе се за Iron Man. Ако целия филм има такива лафчета и толкова свеж Робърт Дауни Джуниър още от ся виждам как ше ми стане любим.

Предполагам шанса някой от вас да не е чул че се прави нов Индиана Джоунс е нулев. Във всеки случай преди две седмици най-сетне пуснаха тийзър на филма и аз съм официално зарибен. Натисни точно тук за да го изтеглиш.

И последно тая седмица е премиерата на Doomsday, нещо като Mad Max в горътъ, аз лично много съм му надъхан. Жалко че тука ше дойде на кино чак лятото.
Ако има някакви предстоящи заглавия които ви вълнуват, има плакати или трейлърчета, или дори новини и слухове, тука е мястото да ги споделите. Надявам се темата няма да замре, аз поне ше поствам редовно в нея