Полицията в града
-
- Новак
Полицията в града
колко време след като се обадите на МВР или КАТ
те са се отзовавали
те са се отзовавали
- nefelen
- Модератор
- Обратна връзка:
- admin
- Site Admin
- Обратна връзка:
Re: Полицията в града
Не ми се е налагало да им се обаждам, обикновенно те ме търсят 

"There is no 'patch' for stupidity."
- dogo
- Потребител

Преинсталация на Windows и установяване на дефекти на PC по домовете- 15лв в рамките на града
Смяна на софтуер на всички видове мобилни телефони, PDA и смартфони.
Контакт на ЛС, скайп dogo_stz или 0883 56 55 34, Даниел
http://www.avtozvuk-bg.com/
-
- Новак
Освен да пробваш 

- painkilller
- Holy Diver
хах пробвай ама не е за предпочитане 

- MasterCop
- Потребител
- Обратна връзка:
Не ги разкарвайте хората само за да ги пробвате! Знаете, че разговорите се записват! Има нещо друго обаче, което е тревожен факт - полицаите намаляват привлечени от частните фирми с по-високи заплати и по-добри условия на труд! Чух, че в школите вече имало и цигани приети за обучение... Не зная доколко е приемливо за вас да ви помага точно този етнос в разкриване на кражби и др. ...
Защо нямаме хора ли? На кой му пука, че ходим с кубинки когато навън е 35 градуса? Не и на началниците... Нито на депутатите!
Защо нямаме хора ли? На кой му пука, че ходим с кубинки когато навън е 35 градуса? Не и на началниците... Нито на депутатите!

- dogo
- Потребител
Аз съм ЗА една държава без куки, ще видите, че ще се оправим 
А иначе катаджиите са най-гадните, има такива дето ти разкатават фамилията както си искат, особено като видят млад шофер

А иначе катаджиите са най-гадните, има такива дето ти разкатават фамилията както си искат, особено като видят млад шофер

Преинсталация на Windows и установяване на дефекти на PC по домовете- 15лв в рамките на града
- TaO-DeadSocked
- Модератор
- Обратна връзка:
Ще си станеш една мутреса и ти е опечена работата.
Иначе аз оплаквания нямам. Винаги в центъра на спора и винаги ни лук ял, ни лук мирисал и ми се разминава
Иначе си идват доста бързо. Особено ако стане навалица не можеш да се измъкнеш за 3-4 мин.
Иначе аз оплаквания нямам. Винаги в центъра на спора и винаги ни лук ял, ни лук мирисал и ми се разминава

Иначе си идват доста бързо. Особено ако стане навалица не можеш да се измъкнеш за 3-4 мин.
- sawo
- Site Admin
- Обратна връзка:
Точно когато трябва не идват.Когато и да излизам от космос все някви се млатят отвънка ако стоеше една патрулка пред всяка дискотека много хора щяха да си влязат в затворите където им е мястото.
- dogo
- Потребител
Така е, дискотеките са си селяния, но то и нарадът ни е селски, как да няма бой, настъпват се хората, гледат се лошо ==> решават си проблемите с юмруци, господин кука бездейства, защото така му е по-удобно, Астрата не е лоша кола, друго си е да слуша музика по цяла вечер....още си спомням как в Нова Загора пред 2те дискотеки стоеше по една патрулка..и как докато се избиват, двамата ченгели стоят и гледат...за да не пострадат и те 

аз съм мъж бе, не се бъркай от снимкатаЩе си станеш една мутреса и ти е опечена работата.

- sawo
- Site Admin
- Обратна връзка:
Не е селски народа то си го има навсякъде тва по дискотеките просто тука полицията не действа.
- MasterCop
- Потребител
- Обратна връзка:
Как да има патрулка пред всяка дискотека, като сме единствения областен център само с 1 РПУ?! Във Варна са 6 например, а не е 6 пъти по-голям от Ст.Загора! dogo как хем ще се оправиш без полиция, хем като я няма, ревеш ?! Ако в тия дискотеки се направи проверка, половината ще се опразнят, защото са пълни с непълнолетни, за които присъдите са тънки! Щом по закон не можеш да отговаряш за действията си, нямаш работа там след 22:30!
Няма мотивация сред полицаите - за такива условия, за такава правосъдна система, която обезсмисля труда ни, за такива заплати - толкова работа! Не дай си Боже пък в болница да влезеш - мизерия пълна! Голяма демокрация ни налегна - всеки си знае правата, а възпитанието къде е? Докато виждам по улиците селяни с голи тумбаци, по къси гащи над коленете и с чорапи, няма да се оправим! Разни "състезатели" изтезатели с неизживяно детство въртят гуми из града, все едно малко е другия шум - селяния пълна
Няма мотивация сред полицаите - за такива условия, за такава правосъдна система, която обезсмисля труда ни, за такива заплати - толкова работа! Не дай си Боже пък в болница да влезеш - мизерия пълна! Голяма демокрация ни налегна - всеки си знае правата, а възпитанието къде е? Докато виждам по улиците селяни с голи тумбаци, по къси гащи над коленете и с чорапи, няма да се оправим! Разни "състезатели" изтезатели с неизживяно детство въртят гуми из града, все едно малко е другия шум - селяния пълна

- sawo
- Site Admin
- Обратна връзка:
То има 3-4 големи дискотеки пред които редовно стават кавгите ако 3 патрулки няма... Обаче нормално е да няма патрулки за дискотеките щото там спират "големите" с новите audi-та и закво да се занимаваш с тях като може да си караш с 5 километра в час по алана за да "всяваш респект" на 3-4 минувача които ще минат от там за цяла вечер.На мой приятел две вечери подред му правиха пълен обиск на колата въпреки че документите му са изрядни, не е записван в полицията и не беше направил нарушения така че явно има време.
Тези които наистина правят проблемите почти винаги са над 18 и много лесно могат да бъдат осъдени поне по 2 или 3 закона при желание на пострадалия.Така или иначе ако трябва да се направят проверките да се закрият дискотеките все някой ще се намери да направи една където се спазват правилата и да има полиция да следи за ред.Не знам за другите но аз не отивам на дискотека за да търся с кой да се сбия.Който иска търси начин, а който не търси оправдание.
Тези които наистина правят проблемите почти винаги са над 18 и много лесно могат да бъдат осъдени поне по 2 или 3 закона при желание на пострадалия.Така или иначе ако трябва да се направят проверките да се закрият дискотеките все някой ще се намери да направи една където се спазват правилата и да има полиция да следи за ред.Не знам за другите но аз не отивам на дискотека за да търся с кой да се сбия.Който иска търси начин, а който не търси оправдание.
- dogo
- Потребител
@MasterCop напълно подкрепям за състезателите из града, тъпо е всеки да се прави на гЪзар на всеки светофар с умрял Кадет, БМВ Е36 320М(М-метан) и пр. и пр. ...не казвам, че аз като млад шофъор не карам малко по-бързо, примерно 60-70 по Цар Симеон към Била, или към Технополис, ама се движа в клоната, не съм тръгнал да си оставям сандалетките отзаде на светофарите...също тръгнах по "големи" дискотеките от 15 годишен, проблемът не е в това, стига да има контрол от родителите всичко е точно, не мислиш ли...сега, когато карам 19-та годишнина не ме прави по-малко застрашен, от времето когато бях на 16 примерно...ти сам виждаш, че от проверки няма смисъл( то когато има проверка странно как всички от охраната знаят), и пак го казвам, селяни сме, още сме свикнали да ни юркат шефовете за щяло и нещяло, не сме дорасли да си защитаваме правата..жалко.
Сам каза, че щом са малко парите, малко работа ще вършим....е как така, щом са малко парите, по-добре не вършете никаква работа, да си полицай е призвание, не е професия ( също както учителите), всеки иска да взима 2000лв заплата, но за тези пари се иска яка работа, не идват на готово...а от познат твой колега чувам, че не взимате съвсем малко парички, получавате дългосрочен договор, имате бонуси, възможност за издигина в службата( поправиме, ако бъркам някъде)...може да ти се виждат малко 600-700лв, които взимаш, но едва ли се печеш с чук и дрелка в ръката по покривите, както един строител примерно, които взима същата сума пари и се надява шефа да му увеличи заплатата...
Друго много дразнещо нещо, което sawo отрази при твой колеги(надявам се ти да не си такъв)...не може да не се съгласиш, че повечето си мислят, че градът е техен, демонстрират го с тежка походка, широко разтворени ръце( а често много тесен раменен пояс, допълнително разширен от специално ушитата с тази цел униформа
)...това за мен, а и повярвай ми, и за останалата по-нормална част от населението, е СЕЛЯНИЯ, или както казва баща ми "дрислъовска работа"...за какво вдъхвате този респект, на кого, какво трябва да се покаже, демонстрира..превъзходсво, страх от закона ? Няма как народът да е доволен и да обича полицията, когато тя не изпълнява задълженията си, а същевремено шофери ходят с 20лв в джоба на ризата, защото не знаят в какво ще ги обвинят !!!
И да, повечето полицай са сигурно много готини момчета извън работата си, говорил съм с такива, който идваха да тренират в Универсала, имам и познат, някаква роднина ми е..много разбрани и точни.
И пак казвам, не целя да обидя полицайте с поста си, отразявам моята позиция на пълнолетен гражданин, недоволен от безредието по пътищата и кражбите....и тази вечер като заспя пак ще се моля някой да не ми разбие колата, за да ми открадне МП3-то и акумулатора.

Сам каза, че щом са малко парите, малко работа ще вършим....е как така, щом са малко парите, по-добре не вършете никаква работа, да си полицай е призвание, не е професия ( също както учителите), всеки иска да взима 2000лв заплата, но за тези пари се иска яка работа, не идват на готово...а от познат твой колега чувам, че не взимате съвсем малко парички, получавате дългосрочен договор, имате бонуси, възможност за издигина в службата( поправиме, ако бъркам някъде)...може да ти се виждат малко 600-700лв, които взимаш, но едва ли се печеш с чук и дрелка в ръката по покривите, както един строител примерно, които взима същата сума пари и се надява шефа да му увеличи заплатата...
Друго много дразнещо нещо, което sawo отрази при твой колеги(надявам се ти да не си такъв)...не може да не се съгласиш, че повечето си мислят, че градът е техен, демонстрират го с тежка походка, широко разтворени ръце( а често много тесен раменен пояс, допълнително разширен от специално ушитата с тази цел униформа

И да, повечето полицай са сигурно много готини момчета извън работата си, говорил съм с такива, който идваха да тренират в Универсала, имам и познат, някаква роднина ми е..много разбрани и точни.
И пак казвам, не целя да обидя полицайте с поста си, отразявам моята позиция на пълнолетен гражданин, недоволен от безредието по пътищата и кражбите....и тази вечер като заспя пак ще се моля някой да не ми разбие колата, за да ми открадне МП3-то и акумулатора.
а тук май не улови ирониятаАз съм ЗА една държава без куки, ще видите, че ще се оправим