Тази сутрин ставам и си преглеждам тракерите за новости и гледам Windows 7 излезнал , не го очаквах толкова скоро...айде някой който е чел повече да сподели с какви драйвери се ползва
Преинсталация на Windows и установяване на дефекти на PC по домовете- 15лв в рамките на града Смяна на софтуер на всички видове мобилни телефони, PDA и смартфони.
Контакт на ЛС, скайп dogo_stz или 0883 56 55 34, Даниел
Със много добри впечатления останах.
Като цяло стартира по-бързо, папките се отварят мигновено, аеро темата е "по-мазна".
Но това не е последният build 6933 и който има новият таскбар
Иначе пробшай го
щях да пиша тема,но вече я има.Та някой знае ли дали е надежна и дали си струва поне на този етап.Знам ,че сега има 2-3 модела,но е все още бета версия.
Никой не ви кара да си взимате тъчскрийнове
Това че се работи за подобрения в тази насока не значи че веднага трябва да взимате нещо. Примерно като са направени подобрения за инвалидите, дай сега и ние да станем такива та да ги ползваме...
Някой пробва ли вече Windows 7 Ultimate, че съм се засилил към него да го слагам, ама се чудя дали да е х86 или x64? Май ще слагам х64, но се чудя как е съвместимостта му с приложения като по-основни програми и по-стари игри.
Аз съм с Ултимейт от бая време. Доста е стабилен само внимавай да не го омажеш с активаторите. Ако си с виста изощо не го мисли повече ами слагай 7. Аз съм с х86 версия и нямам наблюдения над х64.