Screen Protector - къде

Задавайте тука въпроси от всякакво естество , които НЕ попадат във форумите по-долу.
Публикувай отговор
paco
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Screen Protector - къде

Мнение от paco »

Някой да знае от къде в тоя град човек може да си купи скриин протектор, за HTC Diamond става въпрос
Аватар
admin
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Re: Screen Protector - къде

Мнение от admin »

Е т'ва пък за какво ти е ? К'ва му е идеята ?
"There is no 'patch' for stupidity."
Аватар
DMXDMX
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от DMXDMX »

admin написа:Е т'ва пък за какво ти е ? К'ва му е идеята ?
това е едно като найлонче и се залепя на дисплея да не се драска
niggaz_nature
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от niggaz_nature »

"HTC Diamond" е с touch screen до колкото си спомням мързи ме да проверя. Те са си направени да не се драскат се пак дисплея е по мек или ако е от твърдите си има защити не виждам за какво ти е протектор за такъв телефон. Като управлението му изцяло се извършва с помоща на дисплея.
Ремонт на всякаква компютърна техника,навигации,GSM,препрограмиране и инсталиране на софтуер,смяна на части и др.За връзка skype niggaz_nature_stz

forum.stz-bg.com/viewtopic.php?f=45&t=40381

МОИТЕ ОБЯВИ
http://niggaznature.bazar.bg
paco
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Мнение от paco »

niggaz_nature написа:"HTC Diamond" е с touch screen до колкото си спомням мързи ме да проверя. Те са си направени да не се драскат се пак дисплея е по мек или ако е от твърдите си има защити не виждам за какво ти е протектор за такъв телефон. Като управлението му изцяло се извършва с помоща на дисплея.
направени са да се не се драскат (това е вярно) , ама се драскат :) и затова ми е такъв протектор само дето не мога да намеря в цяла стара загора ,а не ми се чака 2-3 седмици да ми го доставят от вън
Аватар
didka
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от didka »

Аз имах такъв телефон и в комплекта си имаше протектор,съветвам те да си закупиш такъв за да не те е страх от надраскване,все пак тъч-фло-то е предназначено за работа с ръка.Търси в гугъла някъде бях гледал 5 бр.за около 13-14 лева.Аман от разбирачи туй-що ти е,онуй що ти е.
Dog drags - no tracks...
Аватар
painkilller
Holy Diver

Мнение от painkilller »

MT груп или МГ груп,забарвих как беше точно.човека се казва Митко,има 2 магазина-единия е под хотел верея,а другия е до metal heaven-a.Само там си намерих gsm-a,който търсех и на относително ниска цена спрямо другите магазини в Стара Загора.Та може и да има протектори там.
Последно промяна от painkilller на Пет Яну 09, 2009 15:40 pm, променено общо 1 път.
Аватар
admin
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от admin »

Безмислена работа според мен, има някаква идея да, но определно не бих си го купил. Аз съм на принципа няма да ползвам съответната вещ цял живот, така че колкото по-бързо се захаби, толкова по лесно и бързо ще мина псилогическата бариера че ми трябва ново и ще си я подменя даже и с по-нов модел. Купих си преди 3-4 години телевизор (голям, хубав, лъскав) и си работи нищо му няма, пазих го много добре, това добре ама към края на миналата година реших да си купя по нов модел. Добре ама стария какво да го правя ? Работи като слънце, нищо му няма, сърце не ми дава да го хвърля ама ми е омръзнал, има по нови модели на по ниски цени искам парите който съм спестил в края на годината да похарча малко от тях. Най на края реших: ТВ-то (старото) е HDReady и не подържа FullHD. Ние като оператор предлагаме FullHD пакет и това ми беше основния мотив с който подарих стария си тв на бабката в село и си купих нов. Общо взето мисълта ми беше че не съм фен че нещо ще го ползвам цял живот.
"There is no 'patch' for stupidity."
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

diamond-a e от доста мека пластмаса и има смисъл определено, има и един модел дето обхваща целия телефон плътно направенн е от материала с който облепят перките на хеликоптерите - тънко е като найлон е 2ма човека стъпват отгоре и не се къса - перфектна защита от драскотини. Струва 20тина долара, но трябва да се поръча по интернет :)
Публикувай отговор