SniperBeta написа:Да, ама вече почнахме доста да се отдалечаваме от сумата 500лв. Ако питаш мен вземи HD4850, но цената е още по-висока. Не каза за какво ще го ползваш.
П.П. Има само 3 хард-диска на българския пазар - Seagate, WD и всичко останало!
да де ,но по-добре твоя приятел да спести още 30-40 лева за по-добро видео с GDDR3,отколкото да си вземе сега такова с GDDR2 и после да си блъска главицата...Относно харда ,гласувам с две ръчички за WD-невероятно тих,хладен и е по-бърз от другия ми хард,който е Seagate,а последния беше и леко по-скъп като цена ...
едит:аз наскоро,преди 20 дена сглобих конфигурация за един приятел за 480 лева с ДДС-то (компа с кутия ,захранване и т.н.,но без периферията и монитора),като конфигурацията беше следната:
MB:GIGABYTE s.AM2,PCI-E,DDR2 ,7.1 AUDIO
CPU:ATHLON64 X2 5200 2.5Ghz
HDD:500GB SATA II WD
VGA:INNO8600 512MB GDDR3,256bit.
PSU:CHIEFTEC 500W
RAM:2GB DDR2 800Mhz A-DATA
Това е най-основното ,което си спомням от конкретната конфигурация и мисълта ми е ,че за такава сума може да се сглоби нещо в средния клас,с което ще може да се цъкат и игрици поне на медиум детайли...вчера му сложих кризата на момчето и играта върви с 30-35 кадъра на медиум детайли при резолюция 1280-1024 ,като само сянката беше на най-ниски детайли.