нов магазин на Билла в централна зона
-
станчев
- Новак

нов магазин на Билла в централна зона
Здравейте!Отварям тема за новият магазин на Билла,който ще се намира на ул."Христо Ботев"-54,интересува ме как ще стои въпросът за паркоместата,пешеходната зона,паркиращите автомобили,все пак е близо и до 6 ОУ?Мисля,че трябва да се попитат и живущите наоколо,дали всичкото това няма да ни затруднява,няма ли да ни създава неудобство?Лично моето мнение е,че ще настане небивал хаос,особенно с автомобилите и тротоарите,откъде ще се провираме да минаваме,ще се получи един слалом между автомобили паркирали навсякъде?
- mITky
- Старо куче медалист

- Обратна връзка:
Re: нов магазин на Билла в централна зона
че на Христо Ботев ли ще е ?
-
станчев
- Новак

Точно на Христо Ботев,поне някой да се допита дали ще ни е добре да живеем около натсаващата лудница
-
GLS
- Потребител

От къде я имаш тая информация? Там няма място за такъв хипермаркет. Последно Била обявиха че вторият им магазин в Ст. Загора ще е в строящия се търговски център на ул.Княз Александър Батенберг(до частната АГ болница Ниа Мед).Доколкото знам вече имат и договор.станчев написа:Точно на Христо Ботев,поне някой да се допита дали ще ни е добре да живеем около натсаващата лудница
Не съм чул за трета Била.Пък и малко вероятно е да я направят там - близо до Кауфланд и втората Била...
Въпроси към господата от общината можеш да задаваш тук:
http://forum.city.starazagora.net/
- mITky
- Старо куче медалист

- Обратна връзка:
и аз така четох ,само че пишеше бул.Александър БатенбергGLS написа:От къде я имаш тая информация? Там няма място за такъв хипермаркет. Последно Била обявиха че вторият им магазин в Ст. Загора ще е в строящия се търговски център на ул.Княз Александър Батенберг(до частната АГ болница Ниа Мед).Доколкото знам вече имат и договор.станчев написа:Точно на Христо Ботев,поне някой да се допита дали ще ни е добре да живеем около натсаващата лудница
Не съм чул за трета Била.Пък и малко вероятно е да я направят там - близо до Кауфланд и втората Била...
Въпроси към господата от общината можеш да задаваш тук:
http://forum.city.starazagora.net/
-
станчев
- Новак

Вече има група работници от софийска фирма които са започнали вътрешното преустройство,наети директно от Билла-София,работят тихомълкоми в един момент хоп-Билла,тихо и спокойно ще ни изненадат след свършен факт,а в общината никой нищо не е "чувал",само,че как след като трябва да им издадат разрешително,а сайта им не ме допуска за регистрация,не знам защо,не мога да попитам,как така става без знанието на живущите ни наоколо?
- Baev
- HOOLIGAN
- Обратна връзка:
Добре , къде точно ще е там тази Била? То няма място!?
-
станчев
- Новак

Точно,че няма,това ме притеснява най-много,само си прадставете какво ще настане с всичките тези спряли коли по Хр.Ботев,а в предвид,че и 6 ОУ е там и децата ни пресичат ли пресичат,а и ако някой нервак шофер не му издържат нервите от задръстването което ще се обособи несъмнено,ще е пълен цирка,а щял да бъде нон-стоп,на всички ни е известно до какво води един нон-стоп на живущите наоколо,но кой ли ни пита?
- Baev
- HOOLIGAN
- Обратна връзка:
Ако действително се направи Била нон-стоп там (което ме съмнява), едва ли ще пострадат хората, а близките магазини
Да не би да си собственик на такъв!?
-
станчев
- Новак

Притеснява ме единственно хаосът,който ще настане.
- mITky
- Старо куче медалист

- Обратна връзка:
идеята за билла на бул.Христо Ботве е абсурдно поне според мен...
- zvezda
- Потребител

Така и не написа откъде си толкова сигурен, че ще е БИЛЛА.
- slimarkov
- Старо куче медалист

Това явно ще е 3-та БИЛА в Стара Загора, защото, 2-та ще е в City Center Stara Zagora, а той ще бъде готов 2010 г. 
http://stroitelstvo.info/show.php?storyid=487591

http://stroitelstvo.info/show.php?storyid=487591

- slimarkov
- Старо куче медалист

Втори магазин на Билла отваря врати в Стара Загора
03 декември 2008
Веригата супермаркети Билла ще отвори втори обект в Стара Загора. За целта компанията нае 1368 кв.м площ в новоизграждащия се търговски комплекс City Center Stara Zagora, разположен на бул. Княз Александър Батенберг 28. Комплексът представлява търговски център от регионален тип или т.нар community center, предназначен да обслужва предимно живущите и работещите в района, което го прави уникален за града.
Центърът ще привлича посетители чрез приятна атмосфера за посещение и пазаруване.
Освен Билла, в City Center Stara Zagora ще има още заведение за хранене, кафе, козметичен и фризьорски център, фитнес, обекти, предоставящи ежедневни услуги, а също и магазини, предлагащи стоки от средния клас. Предвиден е подземен паркинг на 3 нива.
В момента към площите в търговският център има силен интерес. Ексклузивен консултант по отдаването им е Форос – Национална Компания Недвижими Имоти.
-
GLS
- Потребител

[quote="slimarkov"]Това явно ще е 3-та БИЛА в Стара Загора, защото, 2-та ще е в City Center Stara Zagora.....
a 4- та ще е в Лозенец
Според мен там няма да има никаква Билла.
a 4- та ще е в Лозенец
Според мен там няма да има никаква Билла.