нов магазин на Билла в централна зона

Всичко свързано с град Стара Загора.
станчев
Новак
Новак

нов магазин на Билла в централна зона

Мнение от станчев »

Здравейте!Отварям тема за новият магазин на Билла,който ще се намира на ул."Христо Ботев"-54,интересува ме как ще стои въпросът за паркоместата,пешеходната зона,паркиращите автомобили,все пак е близо и до 6 ОУ?Мисля,че трябва да се попитат и живущите наоколо,дали всичкото това няма да ни затруднява,няма ли да ни създава неудобство?Лично моето мнение е,че ще настане небивал хаос,особенно с автомобилите и тротоарите,откъде ще се провираме да минаваме,ще се получи един слалом между автомобили паркирали навсякъде?
Аватар
mITky
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Re: нов магазин на Билла в централна зона

Мнение от mITky »

че на Христо Ботев ли ще е ?
станчев
Новак
Новак

Мнение от станчев »

Точно на Христо Ботев,поне някой да се допита дали ще ни е добре да живеем около натсаващата лудница
GLS
Потребител
Потребител

Мнение от GLS »

станчев написа:Точно на Христо Ботев,поне някой да се допита дали ще ни е добре да живеем около натсаващата лудница
От къде я имаш тая информация? Там няма място за такъв хипермаркет. Последно Била обявиха че вторият им магазин в Ст. Загора ще е в строящия се търговски център на ул.Княз Александър Батенберг(до частната АГ болница Ниа Мед).Доколкото знам вече имат и договор.
Не съм чул за трета Била.Пък и малко вероятно е да я направят там - близо до Кауфланд и втората Била...
Въпроси към господата от общината можеш да задаваш тук:
http://forum.city.starazagora.net/
Аватар
mITky
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от mITky »

GLS написа:
станчев написа:Точно на Христо Ботев,поне някой да се допита дали ще ни е добре да живеем около натсаващата лудница
От къде я имаш тая информация? Там няма място за такъв хипермаркет. Последно Била обявиха че вторият им магазин в Ст. Загора ще е в строящия се търговски център на ул.Княз Александър Батенберг(до частната АГ болница Ниа Мед).Доколкото знам вече имат и договор.
Не съм чул за трета Била.Пък и малко вероятно е да я направят там - близо до Кауфланд и втората Била...
Въпроси към господата от общината можеш да задаваш тук:
http://forum.city.starazagora.net/
и аз така четох ,само че пишеше бул.Александър Батенберг
станчев
Новак
Новак

Мнение от станчев »

Вече има група работници от софийска фирма които са започнали вътрешното преустройство,наети директно от Билла-София,работят тихомълкоми в един момент хоп-Билла,тихо и спокойно ще ни изненадат след свършен факт,а в общината никой нищо не е "чувал",само,че как след като трябва да им издадат разрешително,а сайта им не ме допуска за регистрация,не знам защо,не мога да попитам,как така става без знанието на живущите ни наоколо?
Аватар
Baev
HOOLIGAN
Обратна връзка:

Мнение от Baev »

Добре , къде точно ще е там тази Била? То няма място!?
станчев
Новак
Новак

Мнение от станчев »

Точно,че няма,това ме притеснява най-много,само си прадставете какво ще настане с всичките тези спряли коли по Хр.Ботев,а в предвид,че и 6 ОУ е там и децата ни пресичат ли пресичат,а и ако някой нервак шофер не му издържат нервите от задръстването което ще се обособи несъмнено,ще е пълен цирка,а щял да бъде нон-стоп,на всички ни е известно до какво води един нон-стоп на живущите наоколо,но кой ли ни пита?
Аватар
Baev
HOOLIGAN
Обратна връзка:

Мнение от Baev »

Ако действително се направи Била нон-стоп там (което ме съмнява), едва ли ще пострадат хората, а близките магазини :wink: Да не би да си собственик на такъв!?
станчев
Новак
Новак

Мнение от станчев »

Притеснява ме единственно хаосът,който ще настане.
Аватар
mITky
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от mITky »

идеята за билла на бул.Христо Ботве е абсурдно поне според мен...
Аватар
zvezda
Потребител
Потребител

Мнение от zvezda »

Така и не написа откъде си толкова сигурен, че ще е БИЛЛА.
Аватар
slimarkov
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от slimarkov »

Това явно ще е 3-та БИЛА в Стара Загора, защото, 2-та ще е в City Center Stara Zagora, а той ще бъде готов 2010 г. :)

http://stroitelstvo.info/show.php?storyid=487591

Изображение
Аватар
slimarkov
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от slimarkov »

Изображение

Втори магазин на Билла отваря врати в Стара Загора

03 декември 2008

Веригата супермаркети Билла ще отвори втори обект в Стара Загора. За целта компанията нае 1368 кв.м площ в новоизграждащия се търговски комплекс City Center Stara Zagora, разположен на бул. Княз Александър Батенберг 28. Комплексът представлява търговски център от регионален тип или т.нар community center, предназначен да обслужва предимно живущите и работещите в района, което го прави уникален за града.

Центърът ще привлича посетители чрез приятна атмосфера за посещение и пазаруване.

Освен Билла, в City Center Stara Zagora ще има още заведение за хранене, кафе, козметичен и фризьорски център, фитнес, обекти, предоставящи ежедневни услуги, а също и магазини, предлагащи стоки от средния клас. Предвиден е подземен паркинг на 3 нива.

В момента към площите в търговският център има силен интерес. Ексклузивен консултант по отдаването им е Форос – Национална Компания Недвижими Имоти.
GLS
Потребител
Потребител

Мнение от GLS »

[quote="slimarkov"]Това явно ще е 3-та БИЛА в Стара Загора, защото, 2-та ще е в City Center Stara Zagora.....

a 4- та ще е в Лозенец :lol: :lol:
Според мен там няма да има никаква Билла. :wink:
Публикувай отговор