Връщане на стока в Техномаркет?

Задавайте тука въпроси от всякакво естество , които НЕ попадат във форумите по-долу.
Публикувай отговор
Аватар
nasenceto
келеш
келеш

Връщане на стока в Техномаркет?

Мнение от nasenceto »

Някой да е пробвал да връща стока която не му харесва в техномаркет?
Аватар
Lexx
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Re: Връщане на стока в Техномаркет?

Мнение от Lexx »

Аз съм връщал стока ама причината беше неизправност.
А това да не ти харесва и да го върнеш едва ли ще стане.
Ама има само един вариант да разбереш - ПРОБВАЙ
Шанса е 50 на 50
Аватар
nasenceto
келеш
келеш

Мнение от nasenceto »

Ами тя е в неизправност, ама няма как да го докажа. Става въпрос за една WiFi антена Belkin. Не че имат други някви като сортимент... Антената прекъва. По за 1-1,5 минути през неопределено време. И много грее (предолагам че тва е причината за забиването и). Иначе си работи като я забодеш. Лошото е че няма как да го докажа тва на тея в Техномаркет. Само ша я забодат и ша кажат - "виж, работи си, кво искаш от нас...". Та за тва питам...
Аватар
admin
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от admin »

Абе те на дали ще са професори там така че връщай им я смело, все пак до 7 или 14 дена срок може да върнеш всяка стока (пише го в закона).
"There is no 'patch' for stupidity."
marin_007
Потребител
Потребител

Мнение от marin_007 »

Аз съм връщал един джойстик не ми вървеше една игра с него и така . 100 пъти ми предлагаха да го заменят аз отказах и си ми върнаха парите , но трябва да е до 3 дена след покупката :wink:
Аватар
HoCuS
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Мнение от HoCuS »

Преди 2 седмици върнахме монитор, поради простата причина, че не ни хареса. Замениха го с друг който избрахме от сайта им и го доставиха и замениха.
Напоследак като гледам колко, малко купуват хората, ще сменят не амииии.
Don't drink and drive!!!
Don't drive and drink!!!
Аватар
nasenceto
келеш
келеш

Мнение от nasenceto »

Днес жената е ходила и са и предложили да върне антената и да си хареса нещо друго от магазина. Поискали са и само касова бележка и никой не е споменал за някакъв срок от покупката.
PS: мерси на всички за помоща.
Аватар
dogo
Потребител
Потребител

Мнение от dogo »

Така, принципно искат касова бележка, за да сторнират стоката, това не е проблем, при положение, че касерките там имат правомощия(при нас в такива случай се търси управител)..та проблемите идват когато се попълни гаранционна карта, ако гаранцията е с касовата бележка не е проблем, но иначе е 3% от стойността на продукта, следователно, за да се поръча нова гаранция парите се взимат от продавач-консултантите и следователно продавач-консултантите много псуват хора, които си избират сами нещо, не си го харесват и идват да правят панаири в магазина :)...и ето, излезна нов закон и правото на клиента да върне стоката в магазина в рамките на 3 дневен срок(преди беше дори 7) отпадна...че така, купуваш си нещо, ако след седмица се развали отиваш в сервиз и те мотат до издаване на протокол за замяна.
Преинсталация на Windows и установяване на дефекти на PC по домовете- 15лв в рамките на града
Смяна на софтуер на всички видове мобилни телефони, PDA и смартфони.
Контакт на ЛС, скайп dogo_stz или 0883 56 55 34, Даниел

http://www.avtozvuk-bg.com/
Аватар
HoCuS
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Мнение от HoCuS »

По закон може да е така, но и след 10 дена да отидеш пак ще ти го сменят.
Don't drink and drive!!!
Don't drive and drink!!!
Аватар
nasenceto
келеш
келеш

Мнение от nasenceto »

Шитавата, скапана, смотана, проста, идиотска антена Блекин беше смененна със комплект зарядни батерии. Бяха на почти същата цена. Намаше допълнителна гаранция. Явно за такава е служила касовата бележка.
ПС:Сега съм с антена на Репотек, която не само е 24 db, ами струва и 25 кинта (7 по малко от белкина) и работи перфектно. Само дето разходих техниците на кабелната, щото си мислех че проблема е в сутча.
Аватар
kernelpanic
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Мнение от kernelpanic »

dogo написа:Така, принципно искат касова бележка, за да сторнират стоката, това не е проблем, при положение, че касерките там имат правомощия(при нас в такива случай се търси управител)..та проблемите идват когато се попълни гаранционна карта, ако гаранцията е с касовата бележка не е проблем, но иначе е 3% от стойността на продукта, следователно, за да се поръча нова гаранция парите се взимат от продавач-консултантите и следователно продавач-консултантите много псуват хора, които си избират сами нещо, не си го харесват и идват да правят панаири в магазина :)...и ето, излезна нов закон и правото на клиента да върне стоката в магазина в рамките на 3 дневен срок(преди беше дори 7) отпадна...че така, купуваш си нещо, ако след седмица се развали отиваш в сервиз и те мотат до издаване на протокол за замяна.
Уважаеми господа,
Да хвърля малко светлина :)
1-во няма никакъв срок за връщане всичко е по добра воля на търговеца :)
2-ро При повреда търговеца е длъжен да реши рекламацията в едномесечен срок след вписване в книгата за рекламации
/глобата при невписване е 500 кинта/

Дано съм бил полезен
Аватар
dogo
Потребител
Потребител

Мнение от dogo »

Така е, длъжни сме да вземем уреда и да отстраним проблема в рамките на един месец, ако клиентът се появи в магазина със стоката :)
Преинсталация на Windows и установяване на дефекти на PC по домовете- 15лв в рамките на града
Смяна на софтуер на всички видове мобилни телефони, PDA и смартфони.
Контакт на ЛС, скайп dogo_stz или 0883 56 55 34, Даниел

http://www.avtozvuk-bg.com/
heavytrooper
Новак
Новак

Заедно срещу скапани стоки, кофти услуги и отношение

Мнение от heavytrooper »

Здравейте,

Ако ви е писнало да ви обясняват че сте единствените, които са недоволни от стоката, услугата или обслужването, и как всички други освен вас са доволни от боклука заради който си късате нервите, елате да се съберем в мрежата Обединени Клиенти

http://obedineniklienti.nezavisim.com/

Колкото повече станем толко по голям ще е ефекта.

Мрежата Обединени клиенти има за цел да приложи в действие завета на хан Кубрат оставен ни преди много години, който казва на синовете си че по единично всеки може да бъде пречупен, но когато всички се обединят стават силни и никой не може да ги пречупи.
Публикувай отговор