Връщане на стока в Техномаркет?
- nasenceto
- келеш
Връщане на стока в Техномаркет?
Някой да е пробвал да връща стока която не му харесва в техномаркет?
- Lexx
- Старо куче медалист
- Обратна връзка:
Re: Връщане на стока в Техномаркет?
Аз съм връщал стока ама причината беше неизправност.
А това да не ти харесва и да го върнеш едва ли ще стане.
Ама има само един вариант да разбереш - ПРОБВАЙ
Шанса е 50 на 50
А това да не ти харесва и да го върнеш едва ли ще стане.
Ама има само един вариант да разбереш - ПРОБВАЙ
Шанса е 50 на 50
- nasenceto
- келеш
Ами тя е в неизправност, ама няма как да го докажа. Става въпрос за една WiFi антена Belkin. Не че имат други някви като сортимент... Антената прекъва. По за 1-1,5 минути през неопределено време. И много грее (предолагам че тва е причината за забиването и). Иначе си работи като я забодеш. Лошото е че няма как да го докажа тва на тея в Техномаркет. Само ша я забодат и ша кажат - "виж, работи си, кво искаш от нас...". Та за тва питам...
- admin
- Site Admin
- Обратна връзка:
Абе те на дали ще са професори там така че връщай им я смело, все пак до 7 или 14 дена срок може да върнеш всяка стока (пише го в закона).
"There is no 'patch' for stupidity."
-
- Потребител
Аз съм връщал един джойстик не ми вървеше една игра с него и така . 100 пъти ми предлагаха да го заменят аз отказах и си ми върнаха парите , но трябва да е до 3 дена след покупката 

- HoCuS
- Потребител
- Обратна връзка:
Преди 2 седмици върнахме монитор, поради простата причина, че не ни хареса. Замениха го с друг който избрахме от сайта им и го доставиха и замениха.
Напоследак като гледам колко, малко купуват хората, ще сменят не амииии.
Напоследак като гледам колко, малко купуват хората, ще сменят не амииии.
Don't drink and drive!!!
Don't drive and drink!!!
Don't drive and drink!!!
- nasenceto
- келеш
Днес жената е ходила и са и предложили да върне антената и да си хареса нещо друго от магазина. Поискали са и само касова бележка и никой не е споменал за някакъв срок от покупката.
PS: мерси на всички за помоща.
PS: мерси на всички за помоща.
- dogo
- Потребител
Така, принципно искат касова бележка, за да сторнират стоката, това не е проблем, при положение, че касерките там имат правомощия(при нас в такива случай се търси управител)..та проблемите идват когато се попълни гаранционна карта, ако гаранцията е с касовата бележка не е проблем, но иначе е 3% от стойността на продукта, следователно, за да се поръча нова гаранция парите се взимат от продавач-консултантите и следователно продавач-консултантите много псуват хора, които си избират сами нещо, не си го харесват и идват да правят панаири в магазина
...и ето, излезна нов закон и правото на клиента да върне стоката в магазина в рамките на 3 дневен срок(преди беше дори 7) отпадна...че така, купуваш си нещо, ако след седмица се развали отиваш в сервиз и те мотат до издаване на протокол за замяна.

Преинсталация на Windows и установяване на дефекти на PC по домовете- 15лв в рамките на града
Смяна на софтуер на всички видове мобилни телефони, PDA и смартфони.
Контакт на ЛС, скайп dogo_stz или 0883 56 55 34, Даниел
http://www.avtozvuk-bg.com/
- HoCuS
- Потребител
- Обратна връзка:
По закон може да е така, но и след 10 дена да отидеш пак ще ти го сменят.
Don't drink and drive!!!
Don't drive and drink!!!
Don't drive and drink!!!
- nasenceto
- келеш
Шитавата, скапана, смотана, проста, идиотска антена Блекин беше смененна със комплект зарядни батерии. Бяха на почти същата цена. Намаше допълнителна гаранция. Явно за такава е служила касовата бележка.
ПС:Сега съм с антена на Репотек, която не само е 24 db, ами струва и 25 кинта (7 по малко от белкина) и работи перфектно. Само дето разходих техниците на кабелната, щото си мислех че проблема е в сутча.
ПС:Сега съм с антена на Репотек, която не само е 24 db, ами струва и 25 кинта (7 по малко от белкина) и работи перфектно. Само дето разходих техниците на кабелната, щото си мислех че проблема е в сутча.
- kernelpanic
- Потребител
- Обратна връзка:
Уважаеми господа,dogo написа:Така, принципно искат касова бележка, за да сторнират стоката, това не е проблем, при положение, че касерките там имат правомощия(при нас в такива случай се търси управител)..та проблемите идват когато се попълни гаранционна карта, ако гаранцията е с касовата бележка не е проблем, но иначе е 3% от стойността на продукта, следователно, за да се поръча нова гаранция парите се взимат от продавач-консултантите и следователно продавач-консултантите много псуват хора, които си избират сами нещо, не си го харесват и идват да правят панаири в магазина...и ето, излезна нов закон и правото на клиента да върне стоката в магазина в рамките на 3 дневен срок(преди беше дори 7) отпадна...че така, купуваш си нещо, ако след седмица се развали отиваш в сервиз и те мотат до издаване на протокол за замяна.
Да хвърля малко светлина

1-во няма никакъв срок за връщане всичко е по добра воля на търговеца

2-ро При повреда търговеца е длъжен да реши рекламацията в едномесечен срок след вписване в книгата за рекламации
/глобата при невписване е 500 кинта/
Дано съм бил полезен
- dogo
- Потребител
Така е, длъжни сме да вземем уреда и да отстраним проблема в рамките на един месец, ако клиентът се появи в магазина със стоката 

Преинсталация на Windows и установяване на дефекти на PC по домовете- 15лв в рамките на града
-
- Новак
Заедно срещу скапани стоки, кофти услуги и отношение
Здравейте,
Ако ви е писнало да ви обясняват че сте единствените, които са недоволни от стоката, услугата или обслужването, и как всички други освен вас са доволни от боклука заради който си късате нервите, елате да се съберем в мрежата Обединени Клиенти
http://obedineniklienti.nezavisim.com/
Колкото повече станем толко по голям ще е ефекта.
Мрежата Обединени клиенти има за цел да приложи в действие завета на хан Кубрат оставен ни преди много години, който казва на синовете си че по единично всеки може да бъде пречупен, но когато всички се обединят стават силни и никой не може да ги пречупи.
Ако ви е писнало да ви обясняват че сте единствените, които са недоволни от стоката, услугата или обслужването, и как всички други освен вас са доволни от боклука заради който си късате нервите, елате да се съберем в мрежата Обединени Клиенти
http://obedineniklienti.nezavisim.com/
Колкото повече станем толко по голям ще е ефекта.
Мрежата Обединени клиенти има за цел да приложи в действие завета на хан Кубрат оставен ни преди много години, който казва на синовете си че по единично всеки може да бъде пречупен, но когато всички се обединят стават силни и никой не може да ги пречупи.