Ще спре ли масовото паркиране по улиците?

Всичко свързано с град Стара Загора.
vanhu
Новак
Новак

Ще спре ли масовото паркиране по улиците?

Мнение от vanhu »

До кога ще гледаме, как всеки паркира кой където си знае? Улиците според мен са достатъчно широки, ако ги няма всички паркирали по тях. Около 130000 автомобила са регистрирани в Стара Загора, а знаетели колко специализирани автомобила има да ги репатрират? - 1 !!! Това нормално ли е? Явно за България (Стара Загора) - да. Напоследък виждам, че вдигат постоянно автомобили, тук е момента да попитам как си избират кой автомобил да вдигнат? И все пак един неможа да насмогне на 130000! Общинарите трябва да обърнат внимание на това, в крайна сметка ще влязат и пари в общината, но на кой му пука!
Аватар
dogo
Потребител
Потребител

Re: Ще спре ли масовото паркиране по улиците?

Мнение от dogo »

Ам ти мислиш ли ? Ако се забрани паркирането по улиците къде ще паркираме. Всеки трябва да си оставя котората пред блока в къщи. Според мен това, че направиха целият център платен и за да си намериш безплатно място изгаряш поне 1л бензин е достатъчно...ще паркираме по улиците докато не направят удобни и БЕЗПЛАТНИ паркинги, а това никога няма да стане, така че винаги ще си паркираме по улиците !

Проблемът с паркирането в Стара Загора въобще не е сериозен сравнено с градове като Бургас, Пловдив и София, а там наистина е ад :)
Преинсталация на Windows и установяване на дефекти на PC по домовете- 15лв в рамките на града
Смяна на софтуер на всички видове мобилни телефони, PDA и смартфони.
Контакт на ЛС, скайп dogo_stz или 0883 56 55 34, Даниел

http://www.avtozvuk-bg.com/
Аватар
emzo
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от emzo »

Да построят паркинги, проблема се решава с парко места.
И аз се дразня някой като спре като албански тираджия, но пък и от друга гледна точка .....къде да спре ?
диагностика на автомобили
ремап/ OBD тунинг /EGR Off
ремонт на компютърна техника
профилактика на PS3/4
CrashAndBurn
Новак
Новак

Мнение от CrashAndBurn »

emzo написа:Да построят паркинги, проблема се решава с парко места.
И аз се дразня някой като спре като албански тираджия, но пък и от друга гледна точка .....къде да спре ?
И да се построят паркинги все ще се намерят хора, които ще ги домързи да походят 200 м. Така че винаги ще има спрели коли по улиците и тротоарите докато не се започне със солените глоби.Изображение
Аватар
emzo
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от emzo »

Mmmда, така си е.
диагностика на автомобили
ремап/ OBD тунинг /EGR Off
ремонт на компютърна техника
профилактика на PS3/4
Аватар
VesMil
Потребител
Потребител

Мнение от VesMil »

CrashAndBurn написа:
emzo написа:Да построят паркинги, проблема се решава с парко места.
И да се построят паркинги все ще се намерят хора, които ще ги домързи да походят 200 м. Така че винаги ще има спрели коли по улиците и тротоарите докато не се започне със солените глоби.Изображение
Тази кола постоянно вечерно време е паркирана така. Няма ли кой да и спука гумите най-накрая.
Стара Загора е БЕРОЕ!
Аватар
nefelen
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от nefelen »

vanhu незнам какво разбираш под това "масово паркиране по улиците" , ако не си забелязал особенно в центъра това си има по самите улици места определени за паркиране, синя зона ли каква беше, което означава че хората могат да използва съответните парко места, било и то за някакво заплащане. А предполагам, че имаш книжка и се предполага, че знаеш закона за движение по пътищата, моите спомени са, че забраняването за паркиране става със съответния знак и да не пречиш на нормалното движение.
Пък ако не ти харесват паркиралите коли по улиците, ще те попитам, как ще се чустваш, ако всичките коли са пред блока/къщата ти, където има някакво уж широко място и да не можеш да се прибереш или излезнеш. Пък не дай си Боже нещо да се случи и да трябва да идва някой от автомобилите със сирени.
s0 lItTlE tImE, s0 lItTlE t0 d0
Аватар
admin
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от admin »

И аз също неподкрепям общините за уж голямата им борба с/у неправилно паркиралите автомобили. Гледам онзи ден по руски паяка вдига някаква таратайка защото е паркирала неправилно, а пред въпросната таратайка един мерцедес и един джип без талончета за паркиране. Казвам им аз там: Абе тука тези който са паркирали пред голфа който вдигате няма ли да ги вдигате и тях даже и скоби не сте им сложили, тъй като и скобарите бяха там ... глас в пустиня ... никой не отговаря, всеки се прави на много зает. Викам си на акъла: бипам мама им работят яко, чакай да повторя въпроса с по висока нотка белкем ми обърнат внимание. Повтарям аз въпрос след което единия се обажда тихичко че ей сега се връщат и ги почват и тях, куката почва да се звери на среща ... Казвам аз добре ще седна от другата страна да пия едно кафе и да позяпам дали ще се върнат ... е за 1 час не се върнаха нито скоби им сложиха на останалите две коли. Обищана и паяка правят каквото си поискат, а и в другите градове май е така. Малко показни акцийки и тва е. В градът ни няма удобни места за паркиране и това си е :!: защото същата тази община само преди няколко години си продаде терените в централната част и сега неможе да реагира. Вярно че някой шофьори малко по прекаляват с наглоста си, но това вече си е до култура. В закона ястно е регламентирано как става паркирането по улиците. Аз работя то универсалния, някой да се сеща за най близкия безплатен паркинг на около :?:
"There is no 'patch' for stupidity."
Аватар
nefelen
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от nefelen »

Операта :D
Аватар
admin
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от admin »

Там покрай съдът на долу и зад старата опера май е платено, виждал съм закопчани коли там.
"There is no 'patch' for stupidity."
Аватар
The enD
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от The enD »

Пред съдът е платено. Нали спирах там на бала. :P
Аватар
nefelen
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от nefelen »

admin написа:Там покрай съдът на долу и зад старата опера май е платено, виждал съм закопчани коли там.
имам предвид от другата страна на ъгъла на Руски и Столетов. Нали там има едно голямо като паркинг преди там съм спирал без проблем :)
Аватар
Princo
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Princo »

nefelen написа:
admin написа:Там покрай съдът на долу и зад старата опера май е платено, виждал съм закопчани коли там.
имам предвид от другата страна на ъгъла на Руски и Столетов. Нали там има едно голямо като паркинг преди там съм спирал без проблем :)
Ако говориш за паркинга срещу НТС - безплатен е.
But we're never gonna survive unless,
We get a little crazy,
No we're never gonna survive unless,
We are a little,
Cray cray crazy ... :)
Аватар
nefelen
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от nefelen »

Да него имах предвид
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

admin написа:Аз работя то универсалния, някой да се сеща за най близкия безплатен паркинг на около :?:
Паркинга на библиотеката ли как се водеше - на кръстовището на руски и столетов. Верно се върви 2-3 минути пеш от там до универсалния но поне си спрял баш в центъра на нормален паркинг.
edit: даже виждам са ме изпреварили :)
Публикувай отговор