Ще спре ли масовото паркиране по улиците?
-
vanhu
- Новак

Ще спре ли масовото паркиране по улиците?
До кога ще гледаме, как всеки паркира кой където си знае? Улиците според мен са достатъчно широки, ако ги няма всички паркирали по тях. Около 130000 автомобила са регистрирани в Стара Загора, а знаетели колко специализирани автомобила има да ги репатрират? - 1 !!! Това нормално ли е? Явно за България (Стара Загора) - да. Напоследък виждам, че вдигат постоянно автомобили, тук е момента да попитам как си избират кой автомобил да вдигнат? И все пак един неможа да насмогне на 130000! Общинарите трябва да обърнат внимание на това, в крайна сметка ще влязат и пари в общината, но на кой му пука!
- dogo
- Потребител

Re: Ще спре ли масовото паркиране по улиците?
Ам ти мислиш ли ? Ако се забрани паркирането по улиците къде ще паркираме. Всеки трябва да си оставя котората пред блока в къщи. Според мен това, че направиха целият център платен и за да си намериш безплатно място изгаряш поне 1л бензин е достатъчно...ще паркираме по улиците докато не направят удобни и БЕЗПЛАТНИ паркинги, а това никога няма да стане, така че винаги ще си паркираме по улиците !
Проблемът с паркирането в Стара Загора въобще не е сериозен сравнено с градове като Бургас, Пловдив и София, а там наистина е ад
Проблемът с паркирането в Стара Загора въобще не е сериозен сравнено с градове като Бургас, Пловдив и София, а там наистина е ад
Преинсталация на Windows и установяване на дефекти на PC по домовете- 15лв в рамките на града
Смяна на софтуер на всички видове мобилни телефони, PDA и смартфони.
Контакт на ЛС, скайп dogo_stz или 0883 56 55 34, Даниел
http://www.avtozvuk-bg.com/
Смяна на софтуер на всички видове мобилни телефони, PDA и смартфони.
Контакт на ЛС, скайп dogo_stz или 0883 56 55 34, Даниел
http://www.avtozvuk-bg.com/
- emzo
- Старо куче медалист

Да построят паркинги, проблема се решава с парко места.
И аз се дразня някой като спре като албански тираджия, но пък и от друга гледна точка .....къде да спре ?
И аз се дразня някой като спре като албански тираджия, но пък и от друга гледна точка .....къде да спре ?
диагностика на автомобили
ремап/ OBD тунинг /EGR Off
ремонт на компютърна техника
профилактика на PS3/4
профилактика на PS3/4
-
CrashAndBurn
- Новак

И да се построят паркинги все ще се намерят хора, които ще ги домързи да походят 200 м. Така че винаги ще има спрели коли по улиците и тротоарите докато не се започне със солените глоби.emzo написа:Да построят паркинги, проблема се решава с парко места.

- emzo
- Старо куче медалист

Mmmда, така си е.
диагностика на автомобили
профилактика на PS3/4
профилактика на PS3/4
- VesMil
- Потребител

Тази кола постоянно вечерно време е паркирана така. Няма ли кой да и спука гумите най-накрая.CrashAndBurn написа:И да се построят паркинги все ще се намерят хора, които ще ги домързи да походят 200 м. Така че винаги ще има спрели коли по улиците и тротоарите докато не се започне със солените глоби.emzo написа:Да построят паркинги, проблема се решава с парко места.
Стара Загора е БЕРОЕ!
- nefelen
- Модератор

- Обратна връзка:
vanhu незнам какво разбираш под това "масово паркиране по улиците" , ако не си забелязал особенно в центъра това си има по самите улици места определени за паркиране, синя зона ли каква беше, което означава че хората могат да използва съответните парко места, било и то за някакво заплащане. А предполагам, че имаш книжка и се предполага, че знаеш закона за движение по пътищата, моите спомени са, че забраняването за паркиране става със съответния знак и да не пречиш на нормалното движение.
Пък ако не ти харесват паркиралите коли по улиците, ще те попитам, как ще се чустваш, ако всичките коли са пред блока/къщата ти, където има някакво уж широко място и да не можеш да се прибереш или излезнеш. Пък не дай си Боже нещо да се случи и да трябва да идва някой от автомобилите със сирени.
Пък ако не ти харесват паркиралите коли по улиците, ще те попитам, как ще се чустваш, ако всичките коли са пред блока/къщата ти, където има някакво уж широко място и да не можеш да се прибереш или излезнеш. Пък не дай си Боже нещо да се случи и да трябва да идва някой от автомобилите със сирени.
s0 lItTlE tImE, s0 lItTlE t0 d0
- admin
- Site Admin

- Обратна връзка:
И аз също неподкрепям общините за уж голямата им борба с/у неправилно паркиралите автомобили. Гледам онзи ден по руски паяка вдига някаква таратайка защото е паркирала неправилно, а пред въпросната таратайка един мерцедес и един джип без талончета за паркиране. Казвам им аз там: Абе тука тези който са паркирали пред голфа който вдигате няма ли да ги вдигате и тях даже и скоби не сте им сложили, тъй като и скобарите бяха там ... глас в пустиня ... никой не отговаря, всеки се прави на много зает. Викам си на акъла: бипам мама им работят яко, чакай да повторя въпроса с по висока нотка белкем ми обърнат внимание. Повтарям аз въпрос след което единия се обажда тихичко че ей сега се връщат и ги почват и тях, куката почва да се звери на среща ... Казвам аз добре ще седна от другата страна да пия едно кафе и да позяпам дали ще се върнат ... е за 1 час не се върнаха нито скоби им сложиха на останалите две коли. Обищана и паяка правят каквото си поискат, а и в другите градове май е така. Малко показни акцийки и тва е. В градът ни няма удобни места за паркиране и това си е
защото същата тази община само преди няколко години си продаде терените в централната част и сега неможе да реагира. Вярно че някой шофьори малко по прекаляват с наглоста си, но това вече си е до култура. В закона ястно е регламентирано как става паркирането по улиците. Аз работя то универсалния, някой да се сеща за най близкия безплатен паркинг на около 
"There is no 'patch' for stupidity."
- nefelen
- Модератор

- Обратна връзка:
- admin
- Site Admin

- Обратна връзка:
Там покрай съдът на долу и зад старата опера май е платено, виждал съм закопчани коли там.
"There is no 'patch' for stupidity."
- The enD
- Старо куче медалист

Пред съдът е платено. Нали спирах там на бала. 
- nefelen
- Модератор

- Обратна връзка:
имам предвид от другата страна на ъгъла на Руски и Столетов. Нали там има едно голямо като паркинг преди там съм спирал без проблемadmin написа:Там покрай съдът на долу и зад старата опера май е платено, виждал съм закопчани коли там.
s0 lItTlE tImE, s0 lItTlE t0 d0
- Princo
- Старо куче медалист

Ако говориш за паркинга срещу НТС - безплатен е.nefelen написа:имам предвид от другата страна на ъгъла на Руски и Столетов. Нали там има едно голямо като паркинг преди там съм спирал без проблемadmin написа:Там покрай съдът на долу и зад старата опера май е платено, виждал съм закопчани коли там.
But we're never gonna survive unless,
We get a little crazy,
No we're never gonna survive unless,
We are a little,
Cray cray crazy ...
We get a little crazy,
No we're never gonna survive unless,
We are a little,
Cray cray crazy ...
- nefelen
- Модератор

- Обратна връзка:
- sawo
- Site Admin

- Обратна връзка:
Паркинга на библиотеката ли как се водеше - на кръстовището на руски и столетов. Верно се върви 2-3 минути пеш от там до универсалния но поне си спрял баш в центъра на нормален паркинг.admin написа:Аз работя то универсалния, някой да се сеща за най близкия безплатен паркинг на около
edit: даже виждам са ме изпреварили