Шрифтове (fonts) в windows 7
- nasenceto
- келеш
Шрифтове (fonts) в windows 7
Имам проблем със стари програми под windows 7. Излизат ми йероглифи в текстовете на менютата. Такива са например pin.exe за писане на платежни нареждания и Koral English Dictionary. Някой да се е сблъсквал с подобен проблем и да знае кои фонтове липсват в 7-цата за разлика от XP-то?
-
- Потребител
Re: Шрифтове (fonts) в windows 7
По-добре слагаи виста и нямаш грижи преди 2 дена тествах 7-цата и повечето програми не бацаха както трябва да не говорим че и антивирусната ми нескаше да върви както трябва иначе е добре като стил направена ама само това
според мен вистата за сега си е наи-добре поне докато излезнат програми или решения на проблемите с нея.А по въпроса продваи да нагласиш от регионалните езикови опции всичко да е на бг предполагам че е от там проблема и аз преди имах подобен случаи ама при виста и направих тези настроики и висчко се оправи. 

- sawo
- Site Admin
- Обратна връзка:
В regional settings настроено ли е всичко? Как е кирилизиран windows-a?nasenceto написа:Имам проблем със стари програми под windows 7. Излизат ми йероглифи в текстовете на менютата. Такива са например pin.exe за писане на платежни нареждания и Koral English Dictionary. Някой да се е сблъсквал с подобен проблем и да знае кои фонтове липсват в 7-цата за разлика от XP-то?
- nasenceto
- келеш
Със стандартната подредба на уиндоуса (phonetic traditional). В Region & language съм на English (US).
-
- Потребител
Задаи му на бг и рестарт и висчко трябва да е наредnasenceto написа:Със стандартната подредба на уиндоуса (phonetic traditional). В Region & language съм на English (US).

- nasenceto
- келеш
На БГ е. Рестартирах. Няма никаква разлика. Според мен проблема е в липсата на шрифт. Въпроса е кой ли ще да е...
- sawo
- Site Admin
- Обратна връзка:
В advanced не си го направил на Bulgaria. Четете форума - скоро имаше абсолютно същата.
- didka
- Старо куче медалист
То шрифта ще се опрай,но си сложи виста сп2 да нямаш кахъри,докато не излезе поне сп1 за 7-та все ще си е бъгава така беше и с вистата.
Dog drags - no tracks...
- nasenceto
- келеш
Нали за тва става въпрос? На location също е на Bulgaria. Advanced не виждам....
Точно заради Vista XP2 реших да минавам на 7, щото почна да ми прави мизерии... За момента (вече 4-5 месеца) нямам никакви проблеми с тоя уиндоус и ми работи доста по леко и безкахърно в сравнение с вистата.
Ей за тва става въпрос:

-
- Потребител
- nasenceto
- келеш
Докато набирам ми изализат гадости и не виждам кои са "близките" думи. След като го набера вече се вижда.
- sawo
- Site Admin
- Обратна връзка:
Там където си показал отиваш на administrative tab-a и цъкаш change system locale
- nasenceto
- келеш
Eeeeee sawo, златен си! Стана.sawo написа:Там където си показал отиваш на administrative tab-a и цъкаш change system locale

- sawo
- Site Admin
- Обратна връзка:
На следващата среща на форума май ще пия безплатно 

- NightWolf`
- Старо куче медалист
- Обратна връзка:
За да не пускам нова тема, пак става дума за Win7, мога ли на него да инталирам К-лите кодеците?
Now the magic has gone