Каде лепят фолио в Старазагора

Всичко свързано с град Стара Загора.
speed_stz
Потребител
Потребител

Каде лепят фолио в Старазагора

Мнение от speed_stz »

Искам дами се затамнят двата джама отзат на вратите и заднич джама на багажника ? И ако някои може да предлага цени
Аватар
emzo
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Re: Каде лепят фолио в Старазагора

Мнение от emzo »

диагностика на автомобили
ремап/ OBD тунинг /EGR Off
ремонт на компютърна техника
профилактика на PS3/4
Аватар
HoCuS
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Мнение от HoCuS »

Ползвал съм услугите на човека и за двете си коли и съм мега доволен.
Don't drink and drive!!!
Don't drive and drink!!!
Аватар
didka
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от didka »

Я не се излагай с тази оферта... :spank: 20-30 50-60 лева бах ти цените ако всички са като мен този 1 лев няма да види.Отиваш на руския пазар и си вземаш фолио за 3 лева(преди 2 години беше толкова)предварително се пръска стъклото със сапунена вода,или препарат за почистване на прозорци,като се сложи фолиото водата се избутва с шпатулата,която е вътре в комплекта,може и с кредитна карта но няма да се пускам в подробности,всичко е описано на кутията,а и ако не стане от първия път споко,все пак е само 3 лева.
Dog drags - no tracks...
Аватар
realprofesora
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от realprofesora »

didka написа:
Я не се излагай с тази оферта... :spank: 20-30 50-60 лева бах ти цените ако всички са като мен този 1 лев няма да види.Отиваш на руския пазар и си вземаш фолио за 3 лева(преди 2 години беше толкова)предварително се пръска стъклото със сапунена вода,или препарат за почистване на прозорци,като се сложи фолиото водата се избутва с шпатулата,която е вътре в комплекта,може и с кредитна карта но няма да се пускам в подробности,всичко е описано на кутията,а и ако не стане от първия път споко,все пак е само 3 лева.
Moите почитания!
Също съм лепил фолио и ще кажа ,че съвсем не е лесна работа.Като започнеш от подготовката на стъклото и фолиото и стигнеш до убирането на балончетата въздух.
Това фолио дето го предлага пича с дебелата оферта е специално ,а това менте от руския пазар избледнява на 2рата година(справка моя опел)
За страничните прозорци някой аматьор може и да се справи (недай си боже да са вдлъбнати ) но за задния прозорец просто няма как да го залепи кадърно ,без мехури и набръчкване.
Има си специални техники и да не забравяме многото залепени квадратни метри фолио (опит се казва).
Ако искате да имате набръчкано фолио ,с мехури и да ви е яд защо изобщо сте се захванали -тръгвайте към руския пазар и късмет -ще ви е нужен.
Само едно допълнение за задния прозорец предварително като се изреже фолиото се нагрява с топъл въздух за да заеме формата на прозореца и чак тогава се отлепя защитния целофан и се лепи.
Popopopopo
Аватар
didka
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от didka »

И от мен почитания,ела да го видиш на моя опел-не е мръднало за 2 години...има си и по-скъпи и качественни фолия...И не ги оправдавай тез с офертата 20-30 50-60 грехота е.
Dog drags - no tracks...
niggaz_nature
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от niggaz_nature »

Да ви кажа НАЙ-голямото предимство на скъпото фолио . Едно че е по-дебело и най-вече се вижда от вътре навън много повече от измисленото за 3 лв. Който не вярва мога да му покажа разликата на мойта кола предни и задни. На задните още не съм сменил смотаното фолио че не ми остава се време но нищо не се вижда през него . За разлика от това което е 15 лв и има защо да е толкова.
Ремонт на всякаква компютърна техника,навигации,GSM,препрограмиране и инсталиране на софтуер,смяна на части и др.За връзка skype niggaz_nature_stz

forum.stz-bg.com/viewtopic.php?f=45&t=40381

МОИТЕ ОБЯВИ
http://niggaznature.bazar.bg
Аватар
admin
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от admin »

Във всяка една рекламна къща могат да ви залепят фолиото и то за доста по ниска цена. А й за 60 кинта ще си купя 20 бройки фолио и все на някоя от бройките ще се получи желания ефект.
"There is no 'patch' for stupidity."
niggaz_nature
Старо куче медалист
Старо куче медалист

admin написа: А й за 60 кинта ще си купя 20 бройки фолио и все на някоя от бройките ще се получи желания ефект.

Както казах абсолютно на никоя от бройките ти няма да се получи желания ефект който казах. Да има по-добра видимост от вътре и по-добър цвят от вън.
Ремонт на всякаква компютърна техника,навигации,GSM,препрограмиране и инсталиране на софтуер,смяна на части и др.За връзка skype niggaz_nature_stz

МОИТЕ ОБЯВИ
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

Според мен парите не са толкова много, ако материалите са качествени и човека върши добре работата, както явно е наистина. Ако за утре може да стане може да се навия да затъмня моите стъкла. Досега не съм се навивал понеже резултатите обикновено са плачевни и не ми се експериментира...
Аватар
The enD
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от The enD »

Аватар
admin
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от admin »

Каквато и да е аферата щом един се е научил значи не е някаква тайна или голяма философия. Достатъчно е да си набюдавал примерно някоя рекламна къща как лепят фолио и на втория прозорец вече ще си му хванал цаката. Лично за мен непредставлява философия голяма, предварително се пръска стъклото със сапунена вода, нанася се по малко и се избутва с шпатулаката постоянно да не се появяват мехурчета. Останал съм с впечатлението че повечето хора който питат за подобни оптични тунинги желаят сами да си ги направят на колата си. Лично аз бих предпочел и 200 лв да дам ама да знам че аз съм си го направил на моята кола.
"There is no 'patch' for stupidity."
Аватар
The enD
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от The enD »

Валеше един силен дъжд и бях скрит под козирката на един такъв тунинг център. Поставяха фолио и изобщо не е сложно, на клипчетата е обяснено много добре и нагледно... Само фолиото Ви да е хубаво. Някакво американско ли какво беше.
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

То не е сложно, ама после като ми кажат недей спуска задните прозорци че се отлепя фолиото и ми иде да избухна в смях :D
niggaz_nature
Старо куче медалист
Старо куче медалист

И евтиното се драска лющи се абе хвали ми го още и много ще се смея :lol: .

МОИТЕ ОБЯВИ
Публикувай отговор