Имате компот, ама нещо е станало бомбажче вътре
Котлона прегрява - как да го охладим?
Не ви загрява печката, като и мушнете тавата?
Мотиката се е изкривила от натискане?
Тука всички са адски адекватни и ще ви помогнат по всякакви въпроси, свързани с дълбоката и ранна оран при нивите с надморска височина над 3000 метра
Може ли и въобще има ли смисъл да сложа на тази конфигурация Win7 64 bit и защо?
GA-P35C-DS3R
Intel Core 2 duo E4500 2.20 Ghz
2 GB Ram
Radeon 3850 512MB GDDR3
Благодаря предварително
Аз така или иначе обмислям да си хакна още 2 GB. Само че, вярно аз забравих, че не всичко бачка на 64. Мерси
И другото е дали конфигурацията поддържа 64 bit?
Zac написа:Може ли и въобще има ли смисъл да сложа на тази конфигурация Win7 64 bit и защо?
GA-P35C-DS3R
Intel Core 2 duo E4500 2.20 Ghz
2 GB Ram
Radeon 3850 512MB GDDR3
Благодаря предварително
Аз съм почти със същата конфигурация и нямам проблеми(същият процесор, два ГБ рам, дъно на гигабайт, някаква слаба Видео карта 7300ГС ). Нямам проблеми с win7 64 bit.
didka написа:Няма смисъл с 2 гига Рам плюс това не всичко баца на 64 битов уиндоус.
Слагай 32 да ти е мирна главата.
Аз съм с два ГБ и нямам никакви проблеми с програми.
Аз не казвам,че ще има проблеми с 2 гига,просто няма смисъл,виж,ако са 3+ тогава да донякъде,но пак няма да усети разлика при ежедневната употреба за игри,гледане на филми и т.н..
И доста по-малък е броя на приложенията за 64,като тръгнем от драйверите...
За стария ми лаптоп например нямаше драйвери за 64 7-ца,а за виста има.
Що пишете глупости?!? Аз съм с подобна конфигурация и от 6 месеца бачкам със 64 бита седмица. И вкъщи на компа и в офиса и на майка ми на щайгата (всички с подобни параметри) все съм с тоя уин. НЯМА нещо, което да не е тръгнало, а и аз бачкам на софт, който смуче много рам (solidworks 2010 x64) и дертове не срещам (за тези които разбират от солид - сборки с до 2000 детайла не качват рам-а над 1.6ГБ).
Така че хич не се замисляй. Уиндоуса е супер - просто няма грешка. Качвай смело и не се замисляй. Драйвери има бол, още повече тези за виста бачкат и тук. Най малкото, ако някое приложение се опъва, то можеш да го подкараш в compatibility mode (режим на съвместимост) с някоя по стара ОС- например уиндоус 98 ... и пак ще тръгне.
Последно промяна от nasenceto на Сря Яну 13, 2010 21:14 pm, променено общо 1 път.