Яко PHUN
Място за разтоварване на умствения багаж на потребителят! Вицове-мицове, клипове, закачалки за откачалки и тем подобни яко къртещи фаянса на комшията нещица.
Абе някой гледа ли Емигрантите с Мартин Карбовски Беше за един българин Продан Христов откривател на лекарство което лекува всички видове рак, поне така казаха. И чиновничета разни не му го регистрират вече амен 15 години.
лекува или убива част от раковите клетки?
Аз лично не съм го гледал и не съм писимист,даже обратното.
Но ако беше така дали хора който са чули за това лекарсто който са раково болни (и нямат особенно какво да губят) не са го пробвали и ако имаше положителни резутати нямаше да ги оповестят в цял свят?
Или помага само в по ранен стадии на болестта?
Mind ever die.They just get faster
Email: fantamaniaka@gmail.com
LZ1GAD
Гледах част от предаването ,сигурно вече го има и в нета .
Та въпросния Продан Христов го е продавал на Нашенци и на германци и австрийци и то в напреднал стадии на болестта.Еми лекува лекарството .Даже каза механизма човека и аз го разбрах.
Въпросното лекарство вдига киселинноста в клетките на целия организъм.Здравите клетки се справят ,докато раковите клетки умират .Най-добре да намерите филма и да го гледате.
Хората ,които са ползвали лекарството са много доволни .
fantamaniaka написа:лекува или убива част от раковите клетки?
Но ако беше така дали хора който са чули за това лекарсто който са раково болни (и нямат особенно какво да губят) не са го пробвали и ако имаше положителни резутати нямаше да ги оповестят в цял свят?
Ами те точно това казаха в предаването без догатки, а в прав текст. Компанийте който произвеждат лекарства нямат изгода да произвеждат ефтино лекарство с което се лекува рака веднъж за винаги и струва смешни пари, вместо това имат сметка да произвеждат разни реагенти за химиотерапий и т.н. който са доста скъпи.
fantamaniaka написа:лекува или убива част от раковите клетки?
Ами те точно това казаха в предаването без догатки, а в прав текст. Компанийте който произвеждат лекарства нямат изгода да произвеждат ефтино лекарство с което се лекува рака веднъж за винаги и струва смешни пари, вместо това имат сметка да произвеждат разни реагенти за химиотерапий и т.н. който са доста скъпи.
Те всяка зима ни заразяват с нови и нови щамове на вируси, че да си купуваме келявите им ваксини ти ...
Да не говорим за българина застрашил петролната мафия с ДВГ на водород. Не знам, но май го убиха някъде.
Просто през тъмните векове ватикана е избивала мислителите, а сега монополистите в дадена сфера.
бипах ти (няма да го цензурирам) и света, в който живеем !