въпрос за Huntkey APFC HK700-52PP 600W/max700W

Имате компот, ама нещо е станало бомбажче вътре ;-)
Котлона прегрява - как да го охладим?
Не ви загрява печката, като и мушнете тавата?
Мотиката се е изкривила от натискане?
Тука всички са адски адекватни и ще ви помогнат по всякакви въпроси, свързани с дълбоката и ранна оран при нивите с надморска височина над 3000 метра :-)
Публикувай отговор
Аватар
theshadowmen
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

въпрос за Huntkey APFC HK700-52PP 600W/max700W

Мнение от theshadowmen »

Здравейте,имам въпрос относно посочения модел захранване Huntkey APFC HK700-52PP 600W/max700W, с което се сдобих на по-ниска от пазарната му цена,дали ще успее да захрани една конфигурация с Intel i5 750,WD 1TB 32MB +GTX 285 + 2x2GB RAM DDR3 + DVD R ? Не съм запознат със споменатата марка захранвания,понеже до момента съм ползвал предимно модели на Chieftec ,от които съм с много добри впечатления,но това го взех изгодно и ако е добро и надеждно за среден клас захранвания ,бих го ползвал на по-горе споменатата конфигурация.Освен това видях,че го дават за 600W ,а масимума по технически данни на производителя е 700W,което ми изглежда като един вид двоен стандарт ...имам ли причина да се съмнявам в надеждността му и до колко е ефективно то като модел захранване ?
ето БГ линк за въпросния модел:
http://www.pazaruvaj.com/zahranvawi-blo ... escription
Нямам преки наблюдения върху тази марка,а и явно на нашият пазар е сравнително неизвестна,затова ще се радвам много на преки впечатления и съвети от по-запознатите.
Аватар
John3V
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Re: въпрос за Huntkey APFC HK700-52PP 600W/max700W

Мнение от John3V »

За тази мощност нямам преки наблюдения, но от тези до 450в мога спокойно да заявя, че фортрон могат само вода да им носят, т.е. нивото им на изпълнение е доста добро.

Относно конфига, за който питаш - нямам съмнения, че ще бъде добре захранен. От корсар дават препоръчително 450В.
Аватар
theshadowmen
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Re: въпрос за Huntkey APFC HK700-52PP 600W/max700W

Мнение от theshadowmen »

Благодаря за съвета,аз в момента съм го сложил на машината от подписа и е всичко перфе...За новата машина вероятно ще сложа един 850 ватов Chieftec.
Публикувай отговор