Имате компот, ама нещо е станало бомбажче вътре
Котлона прегрява - как да го охладим?
Не ви загрява печката, като и мушнете тавата?
Мотиката се е изкривила от натискане?
Тука всички са адски адекватни и ще ви помогнат по всякакви въпроси, свързани с дълбоката и ранна оран при нивите с надморска височина над 3000 метра
Здравейте всички,
имам някакъв проблем с видео картата след като ходих в моста да ми сменят винтилаторчето на картата. Проблема се изразява в това че не всеки път ми тръгва картата т.е. пускам аз компютъра и бараката не тръгва, мига монитора но не се показва кода от биоса, изключвам компютъра, пускам го отново и всичко тръгва без проблем и това е всеки път, дори и при рестарт го прави независимо на линукс или на виндовс съм. Някой да има някакви идей какъв може да и е проблема
Проблема след като ти смениха вентилатора ли си появи.И ако е така я носи обратно да я погледнат може данеса направили нещо като хората а другата вероятност която се сещам да прави такива номера е някои подут кондензатор
И аз имах подобен случай. Картата не пали, слагам тази от съседния компа - тръгва, връщам старата - пак тръгва. така 2-3 пъти през няколко дена, ама да чукам на дърво от 2-3 месеца не се е обаждала. Гледах и кондензаторите - в час са. На външен вид нищо особено.
PS: Някой сменял ли е изгърмели кондензатори на видеокарта? На един от служебните компове една е с 3-4 изплющели. Интересното е че все още бачка в ниски режими, ама качиш ли и драйверите и айдеее..
nasenceto написа:И аз имах подобен случай. Картата не пали, слагам тази от съседния компа - тръгва, връщам старата - пак тръгва. така 2-3 пъти през няколко дена, ама да чукам на дърво от 2-3 месеца не се е обаждала. Гледах и кондензаторите - в час са. На външен вид нищо особено.
PS: Някой сменял ли е изгърмели кондензатори на видеокарта? На един от служебните компове една е с 3-4 изплющели. Интересното е че все още бачка в ниски режими, ама качиш ли и драйверите и айдеее..
Лолл тая карта как още работи не ми е ясно. А колкото до това че няма драйвери . Този човек който работи на компа ще го заболяват очите от трептящия монитор много бързо. Няма да ти струва повече от 10 лв за сняма на тези кондензатори където и да я оставиш картата. Ако искаш ми се обади и на мен.
А колкото до автора. Пробва ли да я извадиш и да я сложиш наново картата.
Ремонт на всякаква компютърна техника,навигации,GSM,препрограмиране и инсталиране на софтуер,смяна на части и др.За връзка skype niggaz_nature_stz