Привет на всички съграждани и съфорумници

Имам една Мазда 323ф 1996 год. И един прекрасен ден слизам пред блока и що да видя.. Някой хубаво ми ожулил задния ляв калник (но не много... Колкото 1/3от кутия цигари) но е ожулено до ламарината,без хлутвания или огъване...
Понеже ме е страх сега покрай зимата да не теъгне да ръждясва това място, а и няма какво да обяснявам,щом излезна погледа ми винаги е там,и не може да ми свикне окото... Много е гадно

та трябва да де прави... Но понеже въобще не разбирам,поразпитах и ми казаха,че ако ида при майстор ще ми вземе доста парички... А нали де знае сега в тази криза...

малко е тежко положението и нв разполагам с голяма сума. Та един приятел ме посъветва и каза,че можело да кипим ние кит и някаква водна шкурка,първо да изшкуркаме местото,декорираме с кит... И да отидем до х-л Тангра,че там правили боя по каталог,или от директния моментен цвят на автомобила,със лак и всичко останало вътре,и да сме пръснели местото със преливане??? Цвета на колата ми е синьо-зелвн металик... Имам и друг проблем на предната броня,но именно метала ме притеснява сега покрай зимата... Дайте съвет приятели.. Дали ще си личи според вас,или някой ако е правил подобни интервенции,някой добър майстор който да взима евтино!?! Попивам всяко мнение или съвет като гъба!

Благодаря предварително