Midi към USB кабел???

Всичко свързано с град Стара Загора.
Публикувай отговор
bg_FALCON_sz
Новак
Новак

Midi към USB кабел???

Мнение от bg_FALCON_sz »

здравейте на всички, някой знае ли къде в Стара Загора може да продавт кабел от midi към usb?Гледам че в интернет ги има, но не ми се занимава с куриерски услуги.Другото което разбрах е че в JAR Computers продават такива, но като гледам те нямат вече магазин в Стара Загора или се бъркам..?
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Re: Midi към USB кабел???

Мнение от sawo »

Последно го бяха закрили, но даже и да имат едва ли ще държат такъв кабел в наличност..
Аватар
nasenceto
келеш
келеш

Мнение от nasenceto »

Технополис, Техномаркет, Метро, Телевизионния сервиз...
bg_FALCON_sz
Новак
Новак

Мнение от bg_FALCON_sz »

да и там може да проверя, но едва ли ще има.Аз едвам успях да намеря ето такъв кабел: Изображение
За съжаление той обаче не ми върши работа тъй като новото ми дъно няма миди изход или вход и затоха реших да прибегна към този който е с USB.
Аватар
Matrix_man
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Мнение от Matrix_man »

bg_FALCON_sz написа:......
За съжаление той обаче не ми върши работа тъй като новото ми дъно няма миди изход или вход и затоха реших да прибегна към този който е с USB.
Няма ли да ти е по-лесно да си сложиш някоя стара звукова карта с MIDI, от колкото да си търсиш кабел?
Athlon64 3400+,Asus K8N,Sapphire X1950GT,1256MB Kingston DDR400,160GB Seagate,Nec DVD-RW3520A,BlueStorm450W,Active coll AC4G-D,17" LCD Sceptre-X7 Naga II,Chronos Video Shuttle II,M$ Wireless Desktop Elite Keyboard,M$ Wireless IntelliMouse Explorer2.0
Аватар
admin
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от admin »

Мен малко ме съмнява да успееш да намериш такъв кабел, по добре търси нещо китайско. Този кабел е на принципа сериал към усб. Бяха доста бъгави преди, успех.
"There is no 'patch' for stupidity."
bg_FALCON_sz
Новак
Новак

Мнение от bg_FALCON_sz »

аз мисля да си закупувам хубава саунд карта със 7 канала, но ако беше само до това отдавна да бях взел някоя по ефтина.Но незнам дали ще има тази седем каналната такъв изход и затова реших да се поровя в нета и да намеря накаква алтернатива ако не мога да си вържа синтезатора към саунд картата.А на мен ми трябва да използвам синтезатора си като миди клавиатура за да си композирам музика (или по скоро да сътворявам разни идеи като за начало) с Reason 5.
Аватар
admin
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от admin »

Аз имах преди Creative X-fi 7.1 гейм версията и тя си имаше миди порт. Предполагам че и синтезатора ти е на миди. Ето спецификацията на картата: http://www.bit-tech.net/hardware/2005/1 ... tive_xfi/1

Ако вземеш някое ефтино дърво, то може да няма възможност за работа с миди либове и зареждане на инструменти или да го прави софтуерно, а не хардуерно което не ти върши голяма работа. То все пак зависи и какво ще правиш. Ако ще си дрънкаш у вас ей така за спорта, тогава грабвай нещо ефтино и не се замисляй. Все пак целта оправдава средствата.
"There is no 'patch' for stupidity."
bg_FALCON_sz
Новак
Новак

Мнение от bg_FALCON_sz »

синтезатора ми има миди порт така че това не е проблем.А аз съм решил да е скъпа звукова карта защото така или иначе мисля за в бъдеще да се сдобия и с някое по-добро узвочение за апартамента.А мисля да изчакам да видя каква звукова карта ще си харесам и дали има такъв порт.
Публикувай отговор