Много готин сайт за джаджи
- Nirvana
- Старо куче медалист
Много готин сайт за джаджи
От доста време пазарувам онлайн в http://www.dealextreme.com и го препоръчвам на колегите от форума. Поръчките пристигат до 2 седмици и са безплатни за цял свят. Има отстъпки за големи количества (от 3 броя нагоре). Всичко пристигнало до момента си работи перфектно, сайтът предоставя възможност за следене на пратката ви, фактура т.н. Разгледайте и може и да си харесате нещо за празниците. Аз лично дадох при последната поръчка над 120 лева за подаръци. Излиза пъти по-евтино от нашите магазини, а и има неща, които няма да видите при нас. Интересни джаджи, това е описанието на сайта, което мога да дам 

СПА душ масажиращи слушалки, Фосфорни аксесоари и Smart плувки за риболов, Турмалинови аксесоари
- admin
- Site Admin
- Обратна връзка:
- DMXDMX
- Старо куче медалист
Re: Много готин сайт за джаджи
евтино е но не винаги идват нещата на време
, един път чаках едни очила за 3D 2 месеца

-
- Потребител
- Обратна връзка:
при мен всеки път са пристигали 14-15 дни,дори се случвало до като поръчвам нещо то да свърши н.п. китаиците го сменят веднага с друго на същата цена само дето не връщат парите 

- VesMil
- Потребител
Този сайт наистина е най-добър и са много коректни китрайците.
Днес ходих да си взема поредната пратка, има доста такива от Китай в пощата.
Заслужава си.
Днес ходих да си взема поредната пратка, има доста такива от Китай в пощата.
Заслужава си.
Стара Загора е БЕРОЕ!
- Nirvana
- Старо куче медалист
Тия дни си чакам големия пакет, дано да дойде, уж вече е тръгнал от Хонг Конг преди 5 дни!
А при вас случва ли се да ви разделят пакета на 2? Половината от нещата идват по едно време, другите по друго.
А при вас случва ли се да ви разделят пакета на 2? Половината от нещата идват по едно време, другите по друго.
СПА душ масажиращи слушалки, Фосфорни аксесоари и Smart плувки за риболов, Турмалинови аксесоари
- dogo
- Потребител
Доста големи забавяния пак, пак тероряги някви..вече чакам 2 батерии и протектори 45 дни.
Преинсталация на Windows и установяване на дефекти на PC по домовете- 15лв в рамките на града
Смяна на софтуер на всички видове мобилни телефони, PDA и смартфони.
Контакт на ЛС, скайп dogo_stz или 0883 56 55 34, Даниел
http://www.avtozvuk-bg.com/
Смяна на софтуер на всички видове мобилни телефони, PDA и смартфони.
Контакт на ЛС, скайп dogo_stz или 0883 56 55 34, Даниел
http://www.avtozvuk-bg.com/
- painkilller
- Holy Diver
сайтът е перфектен!много съм доволен!блутуд за лаптоп 2 долара - струва си отвсякъде!чаках 1 месец,но дойде!
- Nirvana
- Старо куче медалист
Направил съм поръчка на 20.10.2010 и едва на 24.11.2010 е тръгнала поръчката ми от Хонг Конг. Предполагам, че всичко се дължи на наближаващите коледни празници....дано е така!
- PTS
- Модератор
http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.33764
Искам да ви попитам това нещо действа ли както трябва. Защото CD-то на колата ни е развалено и това ще ми свърши идеална работа да си качвам песни на флашката и да ги пускам чрез него. В България го гледах около 20-25 лв. подобно.
Другия ми въпрос е, тъй като не съм купувал ЛИЧНО аз нищо онлайн дали има някаква вероятност да ми вземат повече пари от картата от колкото струва даденото нещо.
Искам да ви попитам това нещо действа ли както трябва. Защото CD-то на колата ни е развалено и това ще ми свърши идеална работа да си качвам песни на флашката и да ги пускам чрез него. В България го гледах около 20-25 лв. подобно.
Другия ми въпрос е, тъй като не съм купувал ЛИЧНО аз нищо онлайн дали има някаква вероятност да ми вземат повече пари от картата от колкото струва даденото нещо.

- sawo
- Site Admin
- Обратна връзка:
Pаботят, има ги по 15лв в БГ, не бих чакал толкова за токаво нещо, ама за пpобата си стpува... Има винаги веpоятност, ама ако пазаpиш от надеждни сайтове няма пpоблем 

- PTS
- Модератор
Е, този сайт надежден ли е?sawo написа:Pаботят, има ги по 15лв в БГ, не бих чакал толкова за токаво нещо, ама за пpобата си стpува... Има винаги веpоятност, ама ако пазаpиш от надеждни сайтове няма пpоблем
- Nirvana
- Старо куче медалист
Сайтът е надежден, т.е. не прецакват с парите, всичко е точно. Относно стоките - качествени са!
-
- Потребител