Изгубен портфейл

Всичко свързано с град Стара Загора.
Публикувай отговор
vortex29
Новак
Новак

Изгубен портфейл

Мнение от vortex29 »

Здравейте. Надявам се да не е твърде късно но реших да напиша и във форума. Изгубих си портфейла на 7.11.2010 към 17:00 на центъра - между Булсаткома на Руски и този до бившото кино Желю Диманов. Бях с велосипед и се движех само по северния тротоар на Цар Симеон Велики. Вероятно е изпаднал от джоба ми, но след като го намеситих до булсата на руски когато бях на Желю Диманов вече го нямаше. Портфейлът е Черен и сравнително "тлъст". Почти всичките ми документи бяха там + 20 лева. Моля който има някаква информация или го е намерил да се свърже с мен - ще бъде възнаграден ! Илиан Ибришимов e-mail: ilian92@abv.bg mobile: 0886970623 skype: ilian1414 Благодаря предварително.
Аватар
realprofesora
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Re: Изгубен портфейл

Мнение от realprofesora »

В полицията ходи ли ? Като го намерят и бягат там хората.Но ако са го намерили мангали или килеши няма намиране.А там като знам ,че е мангалска пътека голям късметлия ше си ако се намери .Но не губи кураж.
Popopopopo
vortex29
Новак
Новак

Мнение от vortex29 »

Ами вчера и днес ходих в РПУ-то освен това ходя и до паспортното и вече съм си спрял личната карта. Днес имаше надежда като в РПУ-то казаха че са оставили един, но за съжаление не беше моя :( П.С. Ако някой човек на име Асен си е изгубил портфейла да знае че са го намерили :)
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

По принцип не се ли чака 30 дни преди да вадиш нова лична карта?
Аватар
spiralkinda
Потребител
Потребител

Мнение от spiralkinda »

По принцип 30 дни ти го "издирват", а ти ако искаш можеш и по-рано да си изкараш нова лична карта. Глоба така или иначе се плаща освен ако не е откраднат, ама там много писане на обяснения и не си струва да лъжеш. :lol:
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

По-добре да се изчака - на колегата му върнаха личната карта след 2 седмици.
vortex29
Новак
Новак

Мнение от vortex29 »

Благодаря за съветите ! :)
Публикувай отговор