Освен това не ми дават файловете,понеже били с "авторско право",но това се преглъща.
Някъде до канала имало добро фото...

Заведете го на в някой детски кът и извикайте разни дечица от градината/училищетоdidka написа:Малкия има днес рожден ден(да е жив и здрав!) и ще трябва да му щракна някоя снимка.Досега съм го водил на Дукс и това до здравната каса,но искам да разнообразя малко,понеже декора е един и същ!
Освен това не ми дават файловете,понеже били с "авторско право",но това се преглъща.
Някъде до канала имало добро фото...
Обадих се,но за съжаление човека не е в града днес.Da Edd написа:Илия Дечев - http://dechevphotography.com/deca/index.html
Това фото се намира на ъгъла на канала и ул."Поп Минчо Кънчев"didka написа:Някъде до канала имало добро фото...
Странна идея. Да те питам тези снимки за детето ли ги искаш или за теб да видиш какво си му купилdidka написа:Нямам много време за снимки с други деца,или да го водя сред природата...Иначе имам приятел професионалист в тази област
![]()
Поръчал съм голяма торта с надписи,играчки и т.н.Идеята е да направим 3-4 пози с тортата сред хубав декор и добро осветление в някое фото.
Голяма трагедия е това "студио"bvk написа:Ако под "това до канала" се има предвид едно дето работи една жена фотограф (май Светла се казваше) стой надалеч. Имал съм си работа с нея - и там имаше глупостите от сорта ама авторско право ала балаСкъса ми нервите докато направи това което искам и като стана (срещу допълнително заплащане) пак ме беше яд щото си беше оставила ръцете
и двете. Ама то като гледам в нашия градец с повечето фотографи така стоят нещата - рекет и малко професионализъм
)