Кажете някое добро фото.

Задавайте тука въпроси от всякакво естество , които НЕ попадат във форумите по-долу.
Аватар
didka
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Кажете някое добро фото.

Мнение от didka »

Малкия има днес рожден ден(да е жив и здрав!) и ще трябва да му щракна някоя снимка.Досега съм го водил на Дукс и това до здравната каса,но искам да разнообразя малко,понеже декора е един и същ!
Освен това не ми дават файловете,понеже били с "авторско право",но това се преглъща.
Някъде до канала имало добро фото... :)
Dog drags - no tracks...
Rick
Новак
Новак

Re: Кажете някое добро фото.

Мнение от Rick »

didka написа:Малкия има днес рожден ден(да е жив и здрав!) и ще трябва да му щракна някоя снимка.Досега съм го водил на Дукс и това до здравната каса,но искам да разнообразя малко,понеже декора е един и същ!
Освен това не ми дават файловете,понеже били с "авторско право",но това се преглъща.
Някъде до канала имало добро фото... :)
Заведете го на в някой детски кът и извикайте разни дечица от градината/училището
Добро фото не знам, аз ходих да снимам РД на сина на един колега... трудно е снимането на деца обаче, много тичат, скачат. :)
така че вземи си сапунерката и в детския кът :),
Аватар
Da Edd
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от Da Edd »

Аватар
didka
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от didka »

Нямам много време за снимки с други деца,или да го водя сред природата... :( Иначе имам приятел професионалист в тази област :D
Поръчал съм голяма торта с надписи,играчки и т.н.Идеята е да направим 3-4 пози с тортата сред хубав декор и добро осветление в някое фото.
Dog drags - no tracks...
Аватар
didka
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от didka »

Da Edd написа:Илия Дечев - http://dechevphotography.com/deca/index.html
Обадих се,но за съжаление човека не е в града днес. :(
Dog drags - no tracks...
Аватар
ronaldo7
Потребител
Потребител

Мнение от ronaldo7 »

Ние ползваме товаhttp://www.foto-reflex.eu/index.html и сме доволни.
Аватар
z3us
Потребител
Потребител

Мнение от z3us »

didka написа:Някъде до канала имало добро фото... :)
Това фото се намира на ъгъла на канала и ул."Поп Минчо Кънчев" :wink:
ПС:Не съм ползвал услугите му и не знам дали е добро,просто те упътвам :)
Аватар
didka
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от didka »

Благодаря на всички,ще ползвам това до канала,или "Рефлекс"
Dog drags - no tracks...
Аватар
bvk
Новак
Новак

Мнение от bvk »

Ако под "това до канала" се има предвид едно дето работи една жена фотограф (май Светла се казваше) стой надалеч. Имал съм си работа с нея - и там имаше глупостите от сорта ама авторско право ала бала :lol: Скъса ми нервите докато направи това което искам и като стана (срещу допълнително заплащане) пак ме беше яд щото си беше оставила ръцете :evil: и двете. Ама то като гледам в нашия градец с повечето фотографи така стоят нещата - рекет и малко професионализъм :))
Аватар
admin
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от admin »

didka написа:Нямам много време за снимки с други деца,или да го водя сред природата... :( Иначе имам приятел професионалист в тази област :D
Поръчал съм голяма торта с надписи,играчки и т.н.Идеята е да направим 3-4 пози с тортата сред хубав декор и добро осветление в някое фото.
Странна идея. Да те питам тези снимки за детето ли ги искаш или за теб да видиш какво си му купил :?: Питам те защото аз така на моята племенница за първия и РД и подарих златна гривна, на втория и РД и подарих плюшен мечок четири пъти по голям от нея и на дължина и на ширина, на третия колело + разни там детски комплекти за готвене, сглобяеми къщички и т.н. Тези подаръци струват някаква сума пари и брат ми каза че малката не им се е зарадвала много с изключение на колелото т.е. не съм оцелил какво да и купя макар и да съм искал да и взема нещо което аз го нямах в моето детство.

Аз имам една снимка на мен и брат ми покрай някаква торта май е правена преди 27-30 години ... като гледам снимката имам май някакъв бегъл спомен за тази снимка, тъй като бях с едни сини обувчици, тортата почти не я помня.

Това което искам да ти кажа е, че от твоето чувсто да направиш нещо повече за детето не отговаря на това от което то има нужда и това което ще запомни.

Относно фотографите, ще получиш една силно обработена снимка на фотошоп и тва е. Ми направи си я сам и си я обработи. Ако искаш истински фотограф кажи му да снима с полароид ... там няма фотошоп, каквото натиснеш на копчето това излиза на хартията, няма сенки, няма измама.

Това разбира се е лично мое мнение.
"There is no 'patch' for stupidity."
Аватар
didka
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от didka »

bvk написа:Ако под "това до канала" се има предвид едно дето работи една жена фотограф (май Светла се казваше) стой надалеч. Имал съм си работа с нея - и там имаше глупостите от сорта ама авторско право ала бала :lol: Скъса ми нервите докато направи това което искам и като стана (срещу допълнително заплащане) пак ме беше яд щото си беше оставила ръцете :evil: и двете. Ама то като гледам в нашия градец с повечето фотографи така стоят нещата - рекет и малко професионализъм :))
Голяма трагедия е това "студио"
От 15 пози едва 3 си харесах с триста зора и то не,че ги харесах,ами малко по принуда стана,понеже беше започнал трафика,а и нямаше време да ходя на други места.Половината пози едни такива орязани,слабо осветени...не ми се говори.А цената... :lol: 4 лева за снимка направо ме втрещи.И въпросната Светла като я питах дали дава файловете ми отговори-не се дават,а се продават :lol: Айде да си ги пази със здраве и нека токов удар не ѝ порази харда и архивите,ако изобщо има такива!
Това ми беше последното посещение в "студио"Дори не знам дали фотоапарата беше по-добър от моя TZ7.
Ще видя утре снимките как са.Иначе си поиска предварително 30 лева :lol: Добре,че бях в настроение и платих...да видим...
@admin - напълно си прав...
Dog drags - no tracks...
Аватар
painkilller
Holy Diver

Мнение от painkilller »

фото ФОКУС (до канала)
Аватар
SniperBeta
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от SniperBeta »

didka, той апарата им е по-добър от Tz7, ама задапаратното устройство никво го няма. :?
Аватар
nasenceto
келеш
келеш

Мнение от nasenceto »

Oтносно даването на снимките - като се жених преди 3 години и полвина, се снимах на фотото което на южния тротоар на цар Симеон от западна страна на светофара на Отец Паисий (западно от телевизионния). Снимките не бяха лоши, а хората ми дадоха снимките без никъв проблем.
Аватар
realprofesora
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от realprofesora »

Mиленчо, имал си бол пари дал си.Те са затова парите ,да ги даваме по фото , торти и др. .А да не ги даваме по доктори и хапчета .
Така ,че квото си направил -за здраве си го направил.Ай наздраве и да е живо и здраво детето ...пък баща му ще ги израсте тези фотота. :cheers:
Popopopopo
Публикувай отговор