fujitsy siemens e4010 drivers windows 7

Задавайте Вашите въпроси, относно софтуера който вече имате инсталиран на компютъра си и имате проблеми с него или как сте разрешили даден проблем.
Публикувай отговор
Аватар
sheri
Потребител
Потребител

fujitsy siemens e4010 drivers windows 7

Мнение от sheri »

здрасти, понеже имам затруднения (син екран) с инсталиране на операционна систама windows XP на този лаптоп прибягвам към windows 7... ама хубаво... при инсталацията на 7-цата ми иска драйвъри за този лаптоп fujitsy siemens lifebook E4010, и тръгвам да търся из гугъл ама от сайта на фужицу не излиза драйвър дори за виста камоли за 7 на точно този модел лаптоп... мисълта ми някой може ли да ми намери драйвъри за 7-ца и/или евентуално дали с някоя друга серия или модел са съвместими драйверите с на този смотан fujitsy siemens e4010

благодаря Изображение

за ейтази дръгня говоря :)
speed_stz
Потребител
Потребител

Re: fujitsy siemens e4010 drivers windows 7

Мнение от speed_stz »

Познат проблем по-точно си иска драйвери за хард диска опитаи с някоя по нова версия на windows 7 или xp :wink:
Аватар
sheri
Потребител
Потребител

Мнение от sheri »

тъкмо пробвам.... с ноемврийски Xp ... аген блу скрийн :D
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

Блу скрийн може да значи е лаптопа е за боклука и win8 да му качиш няма да се оправи какво точно пише на този блу скрийн? :D
Аватар
sheri
Потребител
Потребител

Мнение от sheri »

ще постна снимки да видите

между другото... тези проблеми се появиха след като лаптопа беше на сервиз, другото което не мога да вляза в биоса ... иска ми парола да го ... :spank: :spank: :spank: :spank: а преди нямаше....
В сервиза беше за презапояване на дъното...
speed_stz
Потребител
Потребител

Мнение от speed_stz »

Махни батерията на дъното за малко и пак я сложи и така ще се вазтановят референтните му настроики и няма да ти иска повече никакви пароли :D
niggaz_nature
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от niggaz_nature »

speed_stz написа:Махни батерията на дъното за малко и пак я сложи и така ще се вазтановят референтните му настроики и няма да ти иска повече никакви пароли :D
Толкова ли си убеден в това. На настолен комп става но при лаптопите е малко по различно ;)
Ремонт на всякаква компютърна техника,навигации,GSM,препрограмиране и инсталиране на софтуер,смяна на части и др.За връзка skype niggaz_nature_stz

forum.stz-bg.com/viewtopic.php?f=45&t=40381

МОИТЕ ОБЯВИ
http://niggaznature.bazar.bg
paco
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Мнение от paco »

sheri написа:ще постна снимки да видите

между другото... тези проблеми се появиха след като лаптопа беше на сервиз, другото което не мога да вляза в биоса ... иска ми парола да го ... :spank: :spank: :spank: :spank: а преди нямаше....
В сервиза беше за презапояване на дъното...
върни се в тоя сервиз и ги започвай с лаптопа по главите ,нямат никакво право да ти слагат парола на биоса,в сайта на производителя на биоса трябва да има инфо как се маха тая парола
Аватар
sheri
Потребител
Потребител

Мнение от sheri »

четох,четох... става въпрос за Bios Phoenix... нз си кво и пробвах поне около 30-тина пъти... от тези които четох в сайта

другото което е техник-а дето го е правил компютъра каза, че още като е взел лаптопа..и му искала парола за биос-а ( което според мен не е вярно), защото до последно си работеше и уиндоуса и биос-а.... едва ли не той го е взел във вид в който не съм знаел аз.. чувствам се леко прецакан след като за някакви спойки на дъното оставам без 60лв и без уиндоус и без биос... малко е кофти чувството, повярвайте ми !
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

Какво е това презапояване на дъното?
Публикувай отговор