здрасти, понеже имам затруднения (син екран) с инсталиране на операционна систама windows XP на този лаптоп прибягвам към windows 7... ама хубаво... при инсталацията на 7-цата ми иска драйвъри за този лаптоп fujitsy siemens lifebook E4010, и тръгвам да търся из гугъл ама от сайта на фужицу не излиза драйвър дори за виста камоли за 7 на точно този модел лаптоп... мисълта ми някой може ли да ми намери драйвъри за 7-ца и/или евентуално дали с някоя друга серия или модел са съвместими драйверите с на този смотан fujitsy siemens e4010
между другото... тези проблеми се появиха след като лаптопа беше на сервиз, другото което не мога да вляза в биоса ... иска ми парола да го ... а преди нямаше....
В сервиза беше за презапояване на дъното...
speed_stz написа:Махни батерията на дъното за малко и пак я сложи и така ще се вазтановят референтните му настроики и няма да ти иска повече никакви пароли
Толкова ли си убеден в това. На настолен комп става но при лаптопите е малко по различно
Ремонт на всякаква компютърна техника,навигации,GSM,препрограмиране и инсталиране на софтуер,смяна на части и др.За връзка skype niggaz_nature_stz
между другото... тези проблеми се появиха след като лаптопа беше на сервиз, другото което не мога да вляза в биоса ... иска ми парола да го ... а преди нямаше....
В сервиза беше за презапояване на дъното...
върни се в тоя сервиз и ги започвай с лаптопа по главите ,нямат никакво право да ти слагат парола на биоса,в сайта на производителя на биоса трябва да има инфо как се маха тая парола
четох,четох... става въпрос за Bios Phoenix... нз си кво и пробвах поне около 30-тина пъти... от тези които четох в сайта
другото което е техник-а дето го е правил компютъра каза, че още като е взел лаптопа..и му искала парола за биос-а ( което според мен не е вярно), защото до последно си работеше и уиндоуса и биос-а.... едва ли не той го е взел във вид в който не съм знаел аз.. чувствам се леко прецакан след като за някакви спойки на дъното оставам без 60лв и без уиндоус и без биос... малко е кофти чувството, повярвайте ми !