метан и газ уредби за автомобили
- painkilller
- Holy Diver
метан и газ уредби за автомобили
къде слагат метан и газ уредби за автомобили в Стара Загора?
- besniaa
- Старо куче медалист
Re: метан и газ уредби за автомобили
на много места... зависи какво по-точно ти трябва - газов инж, обикновено АГУ, метан... за каква кола и двигател...
Забравете бизнесa, всичко на този свят е лично!
- realprofesora
- Старо куче медалист
Един ъкъл от мен -Ако караш в града -метан и обикновено газово.Ако караш извънграда -газов инжекцион.
За въпроси -на ЛС.
За въпроси -на ЛС.
Popopopopo
- besniaa
- Старо куче медалист
и защо така, сподели с всичкиrealprofesora написа:Един ъкъл от мен -Ако караш в града -метан и обикновено газово.Ако караш извънграда -газов инжекцион.
За въпроси -на ЛС.
- realprofesora
- Старо куче медалист
Добре.besniaa написа:и защо така, сподели с всичкиrealprofesora написа:Един ъкъл от мен -Ако караш в града -метан и обикновено газово.Ако караш извънграда -газов инжекцион.
За въпроси -на ЛС.
Ако караш на къси пасове в града 2-3км. автомобила няма кога да загрее (особенно зимно време) до заветните 30*С за да превключи компа на газовия изжекцион(ГИ) от бензин на газ.Така зимно време можеш спокойно да си ходиш на работа на бензин и колата ти да не усети какво е това газ (изпробвано лично от 2ма мои колеги).Да не говорим колко са капризни ГИ и рядко има доволни на 100% да им улучат от първия път настройките , дюзите и пре.
Ако караш извънградско неудобството на метана е ,че няма все още разпространени метанстанции отколкото пропанови такива.Иначе при добро желание и извънградско можеш да си го дзъткаш , стига да има къде да зареждаш и да ти е по джоба да си го монтираш.
Аз лично карам обикновено газово от 1994г. и нямам проблеми нито зима ,лято ,в града ,извънграда ...Някой ,ако има да допълни нещо-празно място бол.

(ся,ако не почнат едни коментари сулю-пулювски :Най -добре нафтааа, то няма сметка ....тоо мноо мириши ...то ми са пърди ма ма изстрах да не са насераааа....)

Popopopopo
- Princo
- Старо куче медалист
Купи си нафтова печка.Много върви,малко гори и нафта има навсякъде. 

But we're never gonna survive unless,
We get a little crazy,
No we're never gonna survive unless,
We are a little,
Cray cray crazy ...
We get a little crazy,
We are a little,
Cray cray crazy ...

- emzo
- Старо куче медалист
Точно 2 пъти ще ускоря до 4000рпм след 1 мин работа и ще чукне 30гр без да е*авам двигателя.realprofesora написа: автомобила няма кога да загрее (особенно зимно време) до заветните 30*С за да превключи компа на газовия изжекцион(ГИ) от бензин на газ.
Да бе, а печката докато загреее ще си замръзнал вечеPrinco написа:Купи си нафтова печка.Много върви,малко гори и нафта има навсякъде.

диагностика на автомобили
ремап/ OBD тунинг /EGR Off
ремонт на компютърна техника
профилактика на PS3/4
профилактика на PS3/4
- realprofesora
- Старо куче медалист
realprofesora написа: (ся,ако не почнат едни коментари сулю-пулювски :Най -добре нафтааа, то няма сметка ....тоо мноо мириши ...то ми са пърди ма ма изстрах да не са насераааа....)
E точно за този вид коментари стана въпрос по-горе.Никой не ти дава пари ,всеки вика "Купи си тва, купи си онва" .Princo написа:Купи си нафтова печка.Много върви,малко гори и нафта има навсякъде.
Обърши си сопола да не падне на клавиатурата.
Popopopopo
- Princo
- Старо куче медалист
Е то не ти трябва много ъкъл да разбереш,че съм го написал нарочно туй за нафтата.Като цяло човека попита за място,не да му давате ъкъл кво да си слага,щото веднага се почват спорове.
И ко са ти виновни сополите ми ?! Секна си ги редовно,че нещо съм настинал да го ...
П.П И ся ако мине един модератор да тръкне всичкия оффтопик ...

И ко са ти виновни сополите ми ?! Секна си ги редовно,че нещо съм настинал да го ...

П.П И ся ако мине един модератор да тръкне всичкия оффтопик ...

But we're never gonna survive unless,
We get a little crazy,
We are a little,
Cray cray crazy ...
We get a little crazy,
We are a little,
Cray cray crazy ...

- realprofesora
- Старо куче медалист
Тва ако щеш да го изкрещиш на компютъра на Газовия инжекцион пак ще се направи на ударен, па ко щеш ускорявай студена кола и до лютеницата на обортомера.Не ми се подхваща спор за неща които съм ги изживял .На теория много неща се разминават с практиката.emzo написа:
Точно 2 пъти ще ускоря до 4000рпм след 1 мин работа и ще чукне 30гр без да е*авам двигателя.
Успех с Газовите инжекциони господа!
Popopopopo
- besniaa
- Старо куче медалист
питах , защото карам кола с обикновено и с ГИ... и това, което казваш не е така - ще се аргументирам - ГИ включва след около 4-5мин работа, без да му давам газ , за да го прави по-бързо.. после колата се кара цял ден градско и резултата е налице... колата с ГИ е два пъти по-тежка от другата и мотора е чувствително по-голям, а гори по-малко... обикновеното газово именно на къси разстояние , когато е само студена гори страшно, а е хубаво, качествено и от последните викове на техниката - не пестих пари за него
така, че това, което казваш не е много сериозно... не говоря за частния случай - палиш и спираш след 1 пресечка и след 10 часа обратно... ако не вярваш - ела, ще те повозя и на двете и ще видиш 

- emzo
- Старо куче медалист
Спори колкото искаш, аз имам практика за разлика от теб.realprofesora написа:Тва ако щеш да го изкрещиш на компютъра на Газовия инжекцион пак ще се направи на ударен, па ко щеш ускорявай студена кола и до лютеницата на обортомера.Не ми се подхваща спор за неща които съм ги изживял .На теория много неща се разминават с практиката.emzo написа:
Точно 2 пъти ще ускоря до 4000рпм след 1 мин работа и ще чукне 30гр без да е*авам двигателя.
Успех с Газовите инжекциони господа!
Нал са сетаШ, че от кола до кола има разлика, Корсичката ако не загрява, другите загряват

диагностика на автомобили
профилактика на PS3/4
профилактика на PS3/4
- sawo
- Site Admin
- Обратна връзка:
Не подхващайте споpове кое колко гоpи - темата беше съвсим дpуга и ако искате си напpавете отделна тема, макаp, че вече е имало доста такива.
- realprofesora
- Старо куче медалист
Tи за колко мислиш минавам 2,5км колкото е разстоянието от нас до работа.И след 8 часа престой, като я запаля докато си ида -чакай да загрее. За повече "икономичност" към газта на ГИ си добави и бензина и пак смятай кое гори повече на къси пасове.Може да пишете по едно ЛС на съфорумеца rumo ,той да ви обясни за какво става въпрос с Пежо406 2.0.besniaa написа:питах , защото карам кола с обикновено и с ГИ... и това, което казваш не е така - ще се аргументирам - ГИ включва след около 4-5мин работа, без да му давам газ .....
Всеки да си решава за него си според конкретния случай.Аз за 8хил км на година ,парите за Газов инжекцион ще избия следващия век.

Popopopopo
-
- Потребител
- Обратна връзка:
realprofesora не е важно дали колата се кара само градско или извънградско, а колко се кара за да ти излезе сметка да сложиш ГИ.
В повечето случаи има - рано или късно се изплаща дори да не се кара чак толкова много колата, пък и на повечето по-нови коли не е препоръчително да се слага обикновенна газова. Иначе моята примерно днес стигна 30гр за 1 минута без да вдигам повече от 1500об/м (за по-малко от километър).

http://www.plastmasoviprodukti.com/ - Производство на пластмасови изделия. Проектиране и изработка на шприцформи.