Най яката програма,за експериментиране на други операционни системи:Microsoft Virtual PC
Програмата е напълно безопасна
Какво можете да правите
-ИНСТАЛИРАТЕ ВСЯКАКВИ OS ЛИНУКС,МАК,УИНДОУС,ДОС,И МНОГО ДРУГИ
-ДА НАМАЛЯТЕ/УВЕЛИЧАВАТЕ RAM-ta НА ВИРТУАЛНАТА СИ МАШИНА (Съвет:колкото повече рам давате на виртуалната машина,толкова по бавен ще е компа,когато стартирате виртуална машина0
-СЪЗДАВАНЕ СОБСТВЕН ХАРД ДИСК,СЪС ПРИМЕРНО 100 ГБ,КОЙТО ЗАЕМА 100 МБ ОТ ВАШИЯ ХАРД ДИСК
-СЪЗДАВАНЕ ФЛОПИ ДИСК,ВМЪКВАНЕ ВИРТУАЛЕН ФЛОПИ ДИСК
-ВМЪКВАНЕ НА ВИРТУАЛЕН ДИСК (програма за създаване на виртуален диск-PowerISO)
-СВОБОДНО ТЕГЛЕНЕ НА ВИРУСИ (ЯКО) ЗАЩОТО ДОРИ 1000 ВИРУСА ДА ИМАТЕ НА ВИРТУАЛНИЯ ХАРД ДИСК,ТЕ НЯМА ДА ВЛЯЗАТ ВЪВ ОРИГИНАЛНАТА ВИ СИСТЕМА
-ЯКА VPC ДОБАВКА,ВГРАДЕНА ВЪВ ПРОГРАМАТА,ЗА OS\2,WIN И DOS (а какво се инсталира? това си е тайна)
VIRTUAL PC FROM MICOSOFT ТЪРСЕТЕ ВЪВ MICROSOFT САЙТ И GOOGLE
VHD-виртуален хард диск
ISO-виртуален CD (също така се използва като RAR)
VFD-Виртуален флопи диск (боклуци)
Но пък инсталира доста глупости като 5 service-a, 6 мрежови драйвера и т.н. Според мен най-добре е ако имате процесор който поддържа виртуализация и ползвате вградената виртуална машина в някои версии на windows.
sawo написа:Но пък инсталира доста глупости като 5 service-a, 6 мрежови драйвера и т.н. Според мен най-добре е ако имате процесор който поддържа виртуализация и ползвате вградената виртуална машина в някои версии на windows.
sawo написа:Но пък инсталира доста глупости като 5 service-a, 6 мрежови драйвера и т.н. Според мен най-добре е ако имате процесор който поддържа виртуализация и ползвате вградената виртуална машина в някои версии на windows.
навсякъде където вляза,пише sawo
Това какво общо има с темата? Вече съм те предупредил веднъж да не пишеш навсякъде каквото ти падне, следващ такъв пост директно бан.