kernelpanic си сложи газова уредба
- kernelpanic
- Потребител
- Обратна връзка:
kernelpanic си сложи газова уредба
Ха днес си сложих Газова 

- besniaa
- Старо куче медалист
Re: Относно завод за еко-автомобили в Стара Загора
kernelpanic написа:Ха днес си сложих Газова
честито

Забравете бизнесa, всичко на този свят е лично!
- realprofesora
- Старо куче медалист
E ся вече ти почват проблемите.kernelpanic написа:Ха днес си сложих Газова
Popopopopo
- kernelpanic
- Потребител
- Обратна връзка:
Проблем 11 /100 градско разход на газrealprofesora написа:E ся вече ти почват проблемите.kernelpanic написа:Ха днес си сложих Газова

- nasenceto
- келеш
Нали не си очаквал нещо друго? Аз не те знам с къв акъл се нави да го сложиш тва?
- admin
- Site Admin
- Обратна връзка:
- IBMPoweRPC
- Потребител
звучи ми като разход на 1.6
иначе честито
то сега зимата са повечко проблемите
иначе лятото може само да те притеснява аромата на чесън 

- The enD
- Старо куче медалист
А на бензин колко беше?kernelpanic написа:Проблем 11 /100 градско разход на газrealprofesora написа:E ся вече ти почват проблемите.kernelpanic написа:Ха днес си сложих Газова
- sawo
- Site Admin
- Обратна връзка:
Re: kernelpanic си сложи газова уредба
Това проблем май трябваше да го напише "проблем", ако съм разбрал правилно
11 си звучи като нормален разход за газ...

- realprofesora
- Старо куче медалист
1во-няма такова животно "Градски разход".Мога да напиша цял ферман по темата.Има толкова много фактори които влияят на разхода в населено място, че ако взема да ги изброявам ще ми излезат мазолите на пръстите.Ще изброя само някои от тях:На колко разстояние се кара колата, каква е външната температура, особености на маршрута от рода-дрямане по светофари,натовареност на движението и др.,маниер на шофиране, реглаж на двигателя и газовата уредба, качество на газта и др.
Най-добрия начин да разбереш дали добре ти гори колата на газ е като я засечеш ИЗВЪН ГРАДА НА БЕНЗИН и след това по същия начин(маршрут,скорост,натовареност на колата и трафика) я засечеш само ,че на ГАЗ.Ако е обикновено газово трябва да ти даде разход на газ малко повече от бензина с около 1 литър на 100км.
Всичко останало е булшет.
2ро-към колегата IBMFlower
:
Карам кола на газ от 1998г., сам съм си монтирал уредбите и на хора съм монтирал и нито една кола не ми е миришела на газ.Ако има проблем с уредбата -уплътнения и клапанчета на изпарителя, свръзки и пре. ,тогава естествено ще мирише на газ(возил съм се и в такива автомобили).
А относно "разхода на 1.6" какво е имал предвид автора на поста -не схващам.Моята корса е 1,2 ((45к.с.)-900кг) и зимата при минусови температури, на къси пасове по 2,5км в града -все студена, ми дава над 11л разход.Лятото пада на 9л.Извън града ми дава при движение със 120км/ч разход 8л газ.Къса скоростна кутия 5 степенна -100км/ч.-3000об/м.(на 5та предавка)
Така ,че замислете се малко над думите ми -(изцедени от над 20 години опит) и пак опитайте да засечете разхода си.
Най-добрия начин да разбереш дали добре ти гори колата на газ е като я засечеш ИЗВЪН ГРАДА НА БЕНЗИН и след това по същия начин(маршрут,скорост,натовареност на колата и трафика) я засечеш само ,че на ГАЗ.Ако е обикновено газово трябва да ти даде разход на газ малко повече от бензина с около 1 литър на 100км.
2ро-към колегата IBMFlower

Хич не съм съгласен с подобни изказвания нито за 1.6 разхода ,нито за миризмата на чесъна.IBMPoweRPC написа:звучи ми като разход на 1.6иначе честито
Карам кола на газ от 1998г., сам съм си монтирал уредбите и на хора съм монтирал и нито една кола не ми е миришела на газ.Ако има проблем с уредбата -уплътнения и клапанчета на изпарителя, свръзки и пре. ,тогава естествено ще мирише на газ(возил съм се и в такива автомобили).
А относно "разхода на 1.6" какво е имал предвид автора на поста -не схващам.Моята корса е 1,2 ((45к.с.)-900кг) и зимата при минусови температури, на къси пасове по 2,5км в града -все студена, ми дава над 11л разход.Лятото пада на 9л.Извън града ми дава при движение със 120км/ч разход 8л газ.Къса скоростна кутия 5 степенна -100км/ч.-3000об/м.(на 5та предавка)
Така ,че замислете се малко над думите ми -(изцедени от над 20 години опит) и пак опитайте да засечете разхода си.

Popopopopo
- IBMPoweRPC
- Потребител
Професорче разхода на бирата ти е малко ми се струва, напрягаш се нещоrealprofesora написа:1во-няма такова животно "Градски разход".Мога да напиша цял ферман по темата.Има толкова много фактори които влияят на разхода в населено място, че ако взема да ги изброявам ще ми излезат мазолите на пръстите.Ще изброя само някои от тях:На колко разстояние се кара колата, каква е външната температура, особености на маршрута от рода-дрямане по светофари,натовареност на движението и др.,маниер на шофиране, реглаж на двигателя и газовата уредба, качество на газта и др.
2ро-към колегата IBMFlower:
Хич не съм съгласен с подобни изказвания нито за 1.6 разхода ,нито за миризмата на чесъна.IBMPoweRPC написа:звучи ми като разход на 1.6иначе честито

- nasenceto
- келеш
Проф'че, то точно тва се има предвид под градско: студен двигател, ниски предавки, сфетофари, задръствания. Евентуално в някои случаи може да има и селско, ако си далеч от натоварени отсечки.
- The enD
- Старо куче медалист
Зависи и от стила на каране на даден човек.nasenceto написа:Проф'че, то точно тва се има предвид под градско: студен двигател, ниски предавки, сфетофари, задръствания. Евентуално в някои случаи може да има и селско, ако си далеч от натоварени отсечки.
- IBMPoweRPC
- Потребител
да спор няма ... мога да дам данни как на извънградско се постига 25 литра/100 км с 1.8 двигател с газ до ламарината 2/3/4 та предавка ... със същият автомобил нормално градско каране до 2500 оборота лятото 12The enD написа:Зависи и от стила на каране на даден човек.nasenceto написа:Проф'че, то точно тва се има предвид под градско: студен двигател, ниски предавки, сфетофари, задръствания. Евентуално в някои случаи може да има и селско, ако си далеч от натоварени отсечки.