Търся работа като асемблатор или системен администратор
-
gogo123456
- Новак

Търся работа като асемблатор или системен администратор
Здравейте,
казвам се Дамян, на 20 години. Преди около 7-8 месеца завърших компютърни системи и технологии (степен бакалавър), понастоящем си търся работа като асемблатор. Имам опит със анализиране и решаване на проблеми, възникващи при софтуер и хардуер при компютърните системи,основни познания по програмиране (в момента работя над тях). Опитът, който имам е придобит най-вече със практикуване и самообучение и доста по-малко от обучението във учебното заведение. Имам огромно желание да се усъвършенствам в областта. Ще добавя че освен асемблатор, мога да напредна относително бързо във системната администрация, но ще ми е необходимо малко време за да влезна в час както си трябва.
Нямам стаж или професионален опит.
За контакт: idsoftworks@gmail.com ; ЛС , при интерес ще изпратя и автобиография със подробности.
Обявата е за Стара Загора
казвам се Дамян, на 20 години. Преди около 7-8 месеца завърших компютърни системи и технологии (степен бакалавър), понастоящем си търся работа като асемблатор. Имам опит със анализиране и решаване на проблеми, възникващи при софтуер и хардуер при компютърните системи,основни познания по програмиране (в момента работя над тях). Опитът, който имам е придобит най-вече със практикуване и самообучение и доста по-малко от обучението във учебното заведение. Имам огромно желание да се усъвършенствам в областта. Ще добавя че освен асемблатор, мога да напредна относително бързо във системната администрация, но ще ми е необходимо малко време за да влезна в час както си трябва.
Нямам стаж или професионален опит.
За контакт: idsoftworks@gmail.com ; ЛС , при интерес ще изпратя и автобиография със подробности.
Обявата е за Стара Загора
- zvezda
- Потребител

Re: Търся работа като асемблатор или системен администратор
Сори за офтопика, но... бакалавър на 20 (още малко и на 19, щом е преди 7-8 месеца)? Нещо не ми се връзва.
- admin
- Site Admin

- Обратна връзка:
Има разни варианти, не е невъзможно. Аз следвам в Търговище от Варненския свободен у-т се прехвърлих там, в паралелката ни има т.е. тя е предимно от ученици който са 9-10-11 клас, хубавото е, че ако си вземат изпитите докато завърши средното си образование ще са в третата си година от следването.
"There is no 'patch' for stupidity."
-
gogo123456
- Новак

Така е понеже във "Телематика" , няма как да не сте го чували
, семестрите вместо за 3 се изкараха за 2 години и за това. И степента се води "професионален бакалавър".
-
ReSuRReCt
- Потребител

- Обратна връзка:
Успех с намирането на работа.Аз уча Компютърни науки във ВТУ и съм доволен към момента, е не е това което е в СУ, но е на прилично ниво.А относно тая Телематика я си изкажи мнението, защото съм останал с впечатлението, че е някаква пародийка..
- fantamaniaka
- Модератор

- Обратна връзка:
Колега моя допир с телематиката беше че преди година исках да се запиша там.gogo123456 написа:Така е понеже във "Телематика" , няма как да не сте го чували, семестрите вместо за 3 се изкараха за 2 години и за това. И степента се води "професионален бакалавър".
Дойде срока записах се платих семестъра.Не беше ясно колко човека имаше до сега.После като наближи датата за почване ме извикаха и казаха че имало по малко от 5 човека за 2 специалности и трябвало да бъдат обединени.Също така формата на обучение се прехвърлява в дистанционна,понеже сградата ще се освобождава.
Трдуно но успях да си взема парите и да се откажа.100 пъти ме молиха да остана нямало ученици , нямало пари да се покрият разходите.Предварително ми обещават повечето от изпитите да са само формалност.
-
gogo123456
- Новак

Да, така е, ти даже по-късно си се записал аз преди тебе една година се записах тогава имаше малко повече хора.. та както и да е, както казах за момента нямам възможност да продължа, дипломата щом има стикер, би трябвало да е законна. Както съм споменал дори и във някой "престижен" университет да съм завършил това е капка в морето, в крайна сметка ако не се усувършенстваш сам, няма кой.
-
akarans
- Новак

Предвид ниската ти квалификация и че нямаш никакъв стаж на първо време мога да те взема да опъваш кабели в моята фирма
- nasenceto
- келеш

ВТУ = Варнески Техически Университет или Велико-Търновски Университет?ReSuRReCt написа:Успех с намирането на работа.Аз уча Компютърни науки във ВТУ и съм доволен към момента, е не е това което е в СУ, но е на прилично ниво.А относно тая Телематика я си изкажи мнението, защото съм останал с впечатлението, че е някаква пародийка..
-
carom
- Потребител

ВТУ = Великотърновски университет
ТУВ = ТУ-Варна
ТУВ = ТУ-Варна
-
fruitcake
- Потребител

Коя е твоята фирма?akarans написа:Предвид ниската ти квалификация и че нямаш никакъв стаж на първо време мога да те взема да опъваш кабели в моята фирма
-
gogo123456
- Новак

И аз това питам.fruitcake написа:Коя е твоята фирма?akarans написа:Предвид ниската ти квалификация и че нямаш никакъв стаж на първо време мога да те взема да опъваш кабели в моята фирма