Войната в Либия

Задавайте тука въпроси от всякакво естество , които НЕ попадат във форумите по-долу.
Аватар
nasenceto
келеш
келеш

Войната в Либия

Мнение от nasenceto »

Кво мислите за новата война точно под носа ни? Казват че ще продължи дни, ама аз си мисля че ще е най малко месеци. Кадафи е богат като фараон и ще насъска голяма част от арабския свят. Преди малко чух изявление на Муса (шефа на арабската лига), който казва че при гласуването на резолюцията "не сме се разбирали за такова нещо". Почва да ме хваща шубе, че нещата много ще загрубеят. За съжаление ми се струва че почва нещо много по мащабно от колкото ни се преставя и от колкото може да си помислим. Дано "бясното куче" не зарази с беса си и други около него. Като му знам номерата ще си спази обещанието да атакува цивилни цели по цялото средиземноморие и северна африка, и ще използва останалите в Либия чужденци за изнудване и сплашване на запада.
Аватар
realprofesora
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Re: Войната в Либия

Мнение от realprofesora »

Ще го смачкат като гнида Кадафито.Сигурно се крие в някоя дупка и чака да го намерят и да му вземат ДНК като Садама.Колко ще продължи войната един господ знае ,но ако се проточи много и имат нужда и от нас- ще се видим на бойното поле.
Popopopopo
Аватар
ksdh
Потребител
Потребител

Мнение от ksdh »

Няма за какво толкова да се шашкаш, Кадафи не знам дали е бясно куче, но със сигурност не е от най-храбрите, по-скоро е страхлива мастия! Не знам какво можем да го обсъждаме ние, при положение, че нашите управници-дупедавци отново бяха готови да ни въвлекат и в тази война, без да е наша! Добре, че Запада не им обърна внимание! Всичката Мара втасала, че за либийските мангасари да мислим!
Аватар
nasenceto
келеш
келеш

Мнение от nasenceto »

Утре като ти се изтресат полвината араби пред портите на ЕС, ще видим касае ли те или не. Единия вариянт - като бежанци, а втория и по плашещия като защитници на исляма, тръгнали да защитават религията си на джихад с Европа.
akarans
Новак
Новак

Мнение от akarans »

nasenceto написа:Утре като ти се изтресат полвината араби пред портите на ЕС, ще видим касае ли те или не. Единия вариянт - като бежанци, а втория и по плашещия като защитници на исляма, тръгнали да защитават религията си на джихад с Европа.
Европейците това заслужават само ДЖИХАД докато им уврат празните глави и да спрат да се мешат навсякъде!!!!!
Аватар
realprofesora
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от realprofesora »

Да заповядат арабите-нямам какво да губя освен борчове.Да дойдат да я пръснат малко таз държава ,че за никъв чеп не става.
@насенцето-Много те е страх да не ти разбута някой наредения живот ,ама приказката "Няма да е все така " явно не си я чувал.Така ,че приготви се и за по-лоши дни , наближават повярвай ми.
Popopopopo
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

nasenceto написа:Утре като ти се изтресат полвината араби пред портите на ЕС, ще видим касае ли те или не. Единия вариянт - като бежанци, а втория и по плашещия като защитници на исляма, тръгнали да защитават религията си на джихад с Европа.
Даже и така да стане ние какво точно бихме могли да променим в случая? Едно голямо нищо.
Аватар
nasenceto
келеш
келеш

Мнение от nasenceto »

Е, значи никой не споделя притеснението ми. А тоз ненормалния ако си е купил ядрено оръжие? Все пак разстоянието Стара Загора - Бенгази по пряка линия е точно 1230 км.
Вие май не си давате сметка, че една вълна от бежанци ще струва доста пари на южните членки на съюза и то пари, които пак от нашите скъсани джобове ще дойдат.
Профче, кво да ми е нареден живота. Ден да мине друг да дойде, пари никви - мераци много. Малко са ми тукашните простотии, ами и чуджите да ни заливат... хич не ща. Пък и нали знаете кво е казала Ванга. Европа ще стане пустиня, ни хора ще останат, ни животни, а после исляма ще е нейната религия. Третата световна ще почне с конвенционални средства през 2010 и ще свърши 2014 като ядрен апокалипсис, затрил Европа. Дали не е познала?
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

Мисълта ми беше, че даже и да участваме във военни действия няма как да променим нищо, освен да си хабим ресурсите. За сметка на това, ако не участваме и после Кадафи започне скрита война както чеченците в Русия например, има по-малък шанс да сме засегнати.
Аватар
Princo
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Princo »

Икономическа война.Тоз всичкия нефт няма кой да го остави на Кадафиту ... Пука им на европейците,че страдат обикновенни хорица.То има и много по-лоши диктатори в по-малки африкански държави,ама нямат нефт,че да ги нападат. :mrgreen:
But we're never gonna survive unless,
We get a little crazy,
No we're never gonna survive unless,
We are a little,
Cray cray crazy ... :)
Аватар
ksdh
Потребител
Потребител

Мнение от ksdh »

nasenceto написа:Е, значи никой не споделя притеснението ми. А тоз ненормалния ако си е купил ядрено оръжие? Все пак разстоянието Стара Загора - Бенгази по пряка линия е точно 1230 км.
Вие май не си давате сметка, че една вълна от бежанци ще струва доста пари на южните членки на съюза и то пари, които пак от нашите скъсани джобове ще дойдат.
Профче, кво да ми е нареден живота. Ден да мине друг да дойде, пари никви - мераци много. Малко са ми тукашните простотии, ами и чуджите да ни заливат... хич не ща. Пък и нали знаете кво е казала Ванга. Европа ще стане пустиня, ни хора ще останат, ни животни, а после исляма ще е нейната религия. Третата световна ще почне с конвенционални средства през 2010 и ще свърши 2014 като ядрен апокалипсис, затрил Европа. Дали не е познала?

Има една книга - Империята на слънцето, прочети я! Там, накрая, има една мисъл - ...дали Третата световна война вече не е започнала?...Много вярна мисъл - ТСВ е започнала, преди още да замлъкнат последните залпове на Втората!
Колкото до Либия, поредния сценарий на Вашингтон, за овладяване на стратегическите световни находища - Ирак и Либия заради нефта, Афганистан - заради наркотиците! Кадафи наистина е изрод, от най-големите, но след махането му, Либия ще стане втори Ирак - хаос и нестабилност, вече 8 години!
Дали ще има бежанци към нашата страна, да, възможно е, но не очаквам кой-знае какъв наплив, те много добре ни знаят хала! По-скоро биха отишли в съседните арабски страни, или в по-развитите западни страни! А и Либия няма кой знае какво население, че да направи голямо преселение! Нека по-добре видим нашето положение, все пак имаме милион и половина емигранти, и на този фон - над 10% безработица, най-ниски доходи не само за Европа, огромна корупция, и т.н.! Най-малкия ни проблем в случая е Либия!
Аватар
besniaa
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от besniaa »

хахахаха
Забравете бизнесa, всичко на този свят е лично!
Аватар
HoCuS
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Мнение от HoCuS »

Еми ей го на. Кадафи си помисли, че може да се ебава с французите и да не им даде искания петрол и сега ще го яде.

Всичко си е режисиран Парат. Причината е една Повода друг. Политика какво да се прави.

Лошото е както каза колегата малкото разстояние.

Ама историята е показала бомбардират комшиите то на нас се отразява :)
Don't drink and drive!!!
Don't drive and drink!!!
Аватар
Bul-Dog
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Bul-Dog »

realprofesora написа:Да заповядат арабите-нямам какво да губя освен борчове.Да дойдат да я пръснат малко таз държава ,че за никъв чеп не става.
@насенцето-Много те е страх да не ти разбута някой наредения живот ,ама приказката "Няма да е все така " явно не си я чувал.Така ,че приготви се и за по-лоши дни , наближават повярвай ми.
Ае, професоре, гледах в една тема, че си радетел за правилно писане-кога ще се научиш, че се пише "така че", "макар че" и пр. Не е универсално правилото пред всяко "че" да се слага запетая-има си и изключения. Не че нещо, да не се засегнеш сега, ама съобразявай се, като ще пишем правилно. Нали!
http://www.kingsimeon.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
BazilVenceslas
Потребител
Потребител

Мнение от BazilVenceslas »

Световният империализъм отново в пълно действие! :angry:
Публикувай отговор