Добър автосервиз след претърпяно ПТП
-
- Новак
- Обратна връзка:
Добър автосервиз след претърпяно ПТП
Тази седмица за мое голямо нещастие претърпях ПТП. Бях решил да отида със семейството си на баните и точно на изхода на баните, където се завива почти обратно за да се стигне до барчето и полянките един се спря в мен. За съжаление пред мен имаше и друга кола, така че съм смачкан отпред и отзад.
Утре след като мина първи оглед от застрахователите ще карам колата на сервиз да я изпънат и боядисат. Счупени са ми предната и задната броня, като най вероятно колата е огъната и под задната броня. Задната ми врата (колата ми е комби) е доста намачкана и не се отваря. Счупен ми е отпред единия фар и съответния мигач.
Моля препоръчайте ми сервиз, който да може да извърши комплексно ремонтите или евентуално майстор, който може качествено да "изчука" и боядиса съответните детайли на колата.
Утре след като мина първи оглед от застрахователите ще карам колата на сервиз да я изпънат и боядисат. Счупени са ми предната и задната броня, като най вероятно колата е огъната и под задната броня. Задната ми врата (колата ми е комби) е доста намачкана и не се отваря. Счупен ми е отпред единия фар и съответния мигач.
Моля препоръчайте ми сервиз, който да може да извърши комплексно ремонтите или евентуално майстор, който може качествено да "изчука" и боядиса съответните детайли на колата.
-
- Начинаещ
Re: Добър автосервиз след претърпяно ПТП
В ЗСК-то до завода на Кодкей има едно сервизче, където могат да ти свършат работа. Преди време един "заспал" ме удари странично и ми огъна предната лява врата и калника. Вратата се отваряше само на половина, а след ремонта изобщо не си личи къде е бил ударът. Цена не мога да ти кажа, защото виновникът си плати ремонта. Май беше роднина на майстора - вече не си спомням.
- Nakito
- Потребител
There's no mine, there's no yours, the world's Beroe
-
- Новак
- Обратна връзка:
Май е трудно да се намери комплексен сервиз. Вероятно ще трябва да закарам колата на тенекеджия, а аз да ходя да си търся брони, фарове мигачи и разни други неща, които са необходими.
- sawo
- Site Admin
- Обратна връзка:
Наскоро ходих при момчетата до медина мед на Христо Ботев и ми свършиха добра работа - може и там да ги питаш изглеждат ми що годе кадърни бързо работят и не са твърде високи цените.
-
- Новак
- Обратна връзка:
Някой ходил ли е в този сервиз на Калояновско шосе - http://www.mconceptbg.com/index.php
- klox
- Старо куче медалист
- Обратна връзка:
Много скъпо! Знам само, че тузари ходят да си тунинговат колите.penev75 написа:Някой ходил ли е в този сервиз на Калояновско шосе - http://www.mconceptbg.com/index.php
Кажи нещо за колата... каква марка е? Имаш ли пълно автокаско?
-
- Новак
- Обратна връзка:
Не нямам каско. Колата е голф 3 комби. Определено няма да ходя тогава в М концепт. Днес ще мина през застрахователя да видя какво ще стане и тогава ще я карам някъде
- kernelpanic
- Потребител
- Обратна връзка:
Поне частите за голф 3 са като море и евтини.
Виж дали няма да ти излезне по евтино да я разпродадеш на части и да си купиш друга!!!
Виж дали няма да ти излезне по евтино да я разпродадеш на части и да си купиш друга!!!
- fantamaniaka
- Модератор
- Обратна връзка:
и един съвет винаги питай точната сума за целия ремонт и до къде ще е направен.
Преди доста години на първата ми кола ( и първата катастрофа) ми я оправиха и боядисаха.Бях шматка и си платих за това
Разбрахме се за цена всичко точно.отивам да взема колата и а проблем.Някак си странен цвят... няма го лак-а отгоре на боята.Питах що няма лак и майстора ми казва "ми ти плати да ти я боядисаме още 100 лв за лак и тн..) (100 лв произволно в момента споменавам)
не приемай условия "ще видим колко ще излезе" , "горе долу около ..."
Ако са ти мръднали колонките и тавана хубаво се замисли дали ще я правиш
(от личен опит го казвам)
дано си струва ремонт-а
Но замисли се колко може да и вземеш така (дори да не е на части а в морга предполагам около 400-500 лв ще дадат...) и ако ремонта ти е още 1000
От гражданската поне ще ти изплатят и от там някой лев
Пиши в кой сервиз си я закарал и дали си доволен мисля че би било полезно
Преди доста години на първата ми кола ( и първата катастрофа) ми я оправиха и боядисаха.Бях шматка и си платих за това

не приемай условия "ще видим колко ще излезе" , "горе долу около ..."
Ако са ти мръднали колонките и тавана хубаво се замисли дали ще я правиш

дано си струва ремонт-а

Но замисли се колко може да и вземеш така (дори да не е на части а в морга предполагам около 400-500 лв ще дадат...) и ако ремонта ти е още 1000

От гражданската поне ще ти изплатят и от там някой лев

Пиши в кой сервиз си я закарал и дали си доволен мисля че би било полезно

-
- Новак
- Обратна връзка:
Колата ми, въпреки че е доста стара никога не ме е оставяла на пътя и никга не е имала сериозен ремонт. Всичко в нея работи - има климатик, 4 ел. стъкла, ел. отопляеми огледала, отопляеми пръскачки за чистачките, рекаро салон и още доста неща. Има и Газов Инжекцион за 1300 лв. Не ми се иска още да я разпродавам на части, а и няма кой да се занимава с разглобяване и съхранение на частите. Ще си платя за ремонта, особенно като от застрахователната компания ми казаха, че сумата на обещетението вероятно ще е по-голяма от стойността на ремонта.
Закарах я за ремонт при един майстор в двора на "Тих труд". Един приятел ми го рекламира. Боядисал е там 2 коли и един бус и е доволен. Казаха ми цена от 250 лв. за частите - задна броня, задна врата на багажника, преден ляв фар и преден ляв мигач и 500 лв. за труд и материали. В момента са ми осигурили единия фар и все още не могат да намерят задната броня и задната врата.
За момента търся задна броня и задна врата на багажника - втора употреба.
Закарах я за ремонт при един майстор в двора на "Тих труд". Един приятел ми го рекламира. Боядисал е там 2 коли и един бус и е доволен. Казаха ми цена от 250 лв. за частите - задна броня, задна врата на багажника, преден ляв фар и преден ляв мигач и 500 лв. за труд и материали. В момента са ми осигурили единия фар и все още не могат да намерят задната броня и задната врата.
За момента търся задна броня и задна врата на багажника - втора употреба.
- besniaa
- Старо куче медалист
влез във VW форума, цените са по-евтини от повечето морги...
Забравете бизнесa, всичко на този свят е лично!
-
- Новак
- Обратна връзка:
Благодаря ти. Пуснах си обява и там.
Като направят колата ще си кажа мнението за майсторите.
Като направят колата ще си кажа мнението за майсторите.
- kernelpanic
- Потребител
- Обратна връзка:
Абе колега, я пусни една снимка да видим колко е помляна каручката....
-
- Новак
- Обратна връзка:
От снимките не се вижда как е подвит коша и как има различни луфтове от горе и отдолу на вратите.
ето:
ето:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.