Свободен от Виваром! Безценно!

Яко PHUN ;-)
Място за разтоварване на умствения багаж на потребителят! Вицове-мицове, клипове, закачалки за откачалки и тем подобни яко къртещи фаянса на комшията нещица.
Публикувай отговор
Аватар
Bul-Dog
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Свободен от Виваром! Безценно!

Мнение от Bul-Dog »

Току-що се откачих от бирника, чувството е невероятно-препоръчвам ви, ако се колебаете!
След 30 години ползване на домашен телефон, след 4 години мобилен и още толкова интернет, след безкрайните им "врътки" и "спънки"-най-накрая СВОБОДЕН!
Тъжно и смешно ми стана каква политика следват тези хора. Чак когато им стана ясно, че съм сериозен и непреклонен в желанието си да скъсам с тях, наизлизаха някакви невероятни и примамливи оферти! Значи аз съм им бил лоялен клиент толкова години, но трябва да поискам да прекратя всякакви договори със тях, за да ми предложат по-изгодните си тарифни планове?! Невероятно! Е, задръжте си ги и бъдете щастливи с новите си "лоялни" клиенти ромите, щото накрая само те ще ви останат!
Та така, това исках да ви кажа и да се похваля :mrgreen: . Бъдете здрави!
http://www.kingsimeon.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Re: Свободен от Виваром! Безценно!

Мнение от sawo »

Аз съм клиент на мобилните услуги и съм доста доволен - имат добpи офеpти и плащам 3 пъти по-малко отколкото като бях на мтел, пpедупpеждават ме винаги като ми изтича договоpа а не да го пpеподписват тихо мълком и обикновено самото пpеподписване носи някой и дpуг бонус - сега напpимеp го пpеподписах и 3 месеца таксата ми е наполовина :) Може по всяко вpеме да се сменят таpифите, без даже да се ходи в офис и договоpа не се удължава.. Мобилния им интеpнет е на дpугия полюс, същото важи и за стационаpни телефони... не мога да pазбеpа как стационаpния телефон ще е по-скъп от мобилни със включени една камаpа минути...
Аватар
admin
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от admin »

Въпрос на гледна точка sawo, аз също се разделих с виваком преди година и съм много доволен, имах си домашен телефон който за 10 години съм използвал точно 2 пъти, но всеки месец им плащах по 12 лв такса, вивакомците са глупави, ако имаха малко повече акъл щяха да са номер едно в страната, ама те от както са се продали се само източват като си продават недвижимото имущество и някой по нагоре прибера разни кинти.
"There is no 'patch' for stupidity."
Аватар
Tenebrus
Явно е шмиргел
Явно е шмиргел

Мнение от Tenebrus »

Bul-Dog написа:Току-що се откачих от бирника, чувството е невероятно-препоръчвам ви, ако се колебаете!
След 30 години ползване на домашен телефон, след 4 години мобилен и още толкова интернет, след безкрайните им "врътки" и "спънки"-най-накрая СВОБОДЕН!
Тъжно и смешно ми стана каква политика следват тези хора. Чак когато им стана ясно, че съм сериозен и непреклонен в желанието си да скъсам с тях, наизлизаха някакви невероятни и примамливи оферти! Значи аз съм им бил лоялен клиент толкова години, но трябва да поискам да прекратя всякакви договори със тях, за да ми предложат по-изгодните си тарифни планове?! Невероятно! Е, задръжте си ги и бъдете щастливи с новите си "лоялни" клиенти ромите, щото накрая само те ще ви останат!
Та така, това исках да ви кажа и да се похваля :mrgreen: . Бъдете здрави!
Не искам да ти развалям кефа, ама от трън та на глог ще е...да не мислиш, че при много по-добри ще отидеш...?
Аватар
Princo
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Princo »

Александър Бел изобретил телефона през 1875.
Когато го включил за първи път, видял, че има две неплатени сметки към Мтел.
:mrgreen:

Доволен съм от Виваком,но пенеже скоро ми изтича договора,а 80 % от номерата,с които говоря са на Ментел,ъъъ пардон,М-тел,та ще си оставя само Лууп. :tongue:
Иначе си е голям филм да се махнеш ... (Поне що се отнася до и-нета )
But we're never gonna survive unless,
We get a little crazy,
No we're never gonna survive unless,
We are a little,
Cray cray crazy ... :)
Аватар
ksdh
Потребител
Потребител

Мнение от ksdh »

Наистина се подхожда много тъпо от тия тъй наречени оператори! Те са на принципа, че щом вече са зарибили някого, вече не си дават зор да го коткат, той им е в кърпа вързан! Да, ама не, и когато на някой му писне, и реши да ги разкара, се вадят изпод масата всякакви примамливи оферти! Дори още по-тъпото е, когато някои добри оферти са само за новозарибени, а лоялните, дългогодишни клиенти, кучета ги яли!
Това, за стационарните телефони на Виваком е още по-голяма тъпотия, да плащаш за нещо, независимо дали го ползваш! Както и да се обвързва свързването към интернет с прекарване и на домашен телефон! Сигурен съм, че по тоя начин са загубили повече клиенти, отколкото са привлекли! И ако не беше завареното положение, едва ли щяха да имат и 1000 абоната! Лично аз съм на мобилен Виваком, но отказах интернета им, понеже се обвързва и със стационарен телефон!
Аватар
Bul-Dog
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Bul-Dog »

Стационарен телефон през последните години не съм ползвал, но, вярно е-ако искаш интернет, плащаш и безумната им такса от 12 лева. Ама каква ми беше изненадата вчера, когато буквално с половин уста ми беше обяснено, че можело тази такса да се сведе до 4/четири/лева! Значи, има по-добри оферти, но на клиента се гледа, като на обикновен бунак и се цеди до откат!

Ех, къде са цивилизованите държави ве мамка му стара, къде е Европа, където, като ти прекъсне нета за минути, ти се обаждат лично за да ти се извинят. Или получаваш всеки месец наистина точна и навремена информация за всичко което те касае.
Мамка й на таз кочина тука, никога, ама никога няма да сме нещо повече от страната на ментета, връзкарщина и подкупност!
Аватар
stivans
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от stivans »

Когато поисках да се откажа ,ми мпредложиха такса от 3,90 лв. за домашен телефон,вместо 13,80 лв., колкото плашах досега,реших да видя каква е тази тарифа ,и се оказа че е за социално слаби, а аз не съм такъв.Нямам думи.Една от най-тъпите ценови политики и отношение с клиентите.
Стара Загора
Аватар
Bul-Dog
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Bul-Dog »

Да! Точно това предложиха и на мене-такса 3,90. Не съм ги питал за подробности, трайно отвратен съм! Донякъде мобилните комуникации при тях са на ниво, донякъде. Всичко друго+обслужване, е пълна скръб!!!
camron20
Потребител
Потребител

Мнение от camron20 »

Спомням си преди време как като ходих да спрем нета и домашния и 4 месеца след това идваха пак сметки за телефона,а сигнал си нямаше и очевидно си беше спрян.Отиваме пак до офиса и ми заявяват че не бил спрян и аз го питам защо не е спрян и няма сигнал от толкова време ми беше казано че не зависело от тях и системата явно не е отчела спиране :spank: :angry: :angry: :angry: :angry: .Питам какво правим сега и естествено ми казаха че трябва да си заплатя таксите за месеците и ми пуснаха нова заявка за спиране 8O .Незнам какво да кажа,малоумна работа.Добре всеки греши нали,но защо все патим ни клиентите да ба и плащаме за чуждите грешки.Няма оправия ей.
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

Ами пази си предизвестието за спиране :) MenTel също се опитаха така да ме прекарат - спрях си телефона по каналния ред картата беше на секцията цял месец и накрая - бум сметка, и то по-висока отколкото е самата такса... отидох и се опитаха да ми пуснат същия филм как не е бил спиран ама като извадих предизвестието веднага обърнаха на другото поле как била станала грешка и не се отчело в системата и други подобни глупости (чудно как няма да се отчете като то е разпечатка от същата система и няма как нещо което не е въведено да се разпечата..) но не съм плащал нищо. Докато не започнат тежки санкции за такива измами и от страна на самите оператори няма да има оправия, макар че то така и на тях им е по-изгодно - служителите лъжат и мажат за да не си загубят бонусите а после ако стане нещо, естествено те ще са виновните.
camron20
Потребител
Потребител

Мнение от camron20 »

Проблема беше че в деня на спирането неможаха да ми извадят лист със заявката за спиране на телефона,а ми дадоха само за нета.За това вече където и да е искам си документа ако трябва и на ръка да го пишат.Нищо не им платих и няма да го направя :angry: :angry: :angry: :angry: .
Аватар
ksdh
Потребител
Потребител

Мнение от ksdh »

camron20 написа:Проблема беше че в деня на спирането неможаха да ми извадят лист със заявката за спиране на телефона,а ми дадоха само за нета.За това вече където и да е искам си документа ако трябва и на ръка да го пишат.Нищо не им платих и няма да го направя :angry: :angry: :angry: :angry: .

+1
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

sawo написа:Ами пази си предизвестието за спиране :) MenTel също се опитаха така да ме прекарат - спрях си телефона по каналния ред картата беше на секцията цял месец и накрая - бум сметка, и то по-висока отколкото е самата такса... отидох и се опитаха да ми пуснат същия филм как не е бил спиран ама като извадих предизвестието веднага обърнаха на другото поле как била станала грешка и не се отчело в системата и други подобни глупости (чудно как няма да се отчете като то е разпечатка от същата система и няма как нещо което не е въведено да се разпечата..) но не съм плащал нищо. Докато не започнат тежки санкции за такива измами и от страна на самите оператори няма да има оправия, макар че то така и на тях им е по-изгодно - служителите лъжат и мажат за да не си загубят бонусите а после ако стане нещо, естествено те ще са виновните.
Това са глупости които всички се опитват да пробутат. Ако не ти дават документ поради някаква причина викаш управителя ако пак нищо не направят отиваш в друг офис където ще издадат такъв документ, ако нищо не помага пускаш жалба в КЗП, че не искат да ти издадат документ, ако и това не помогне може да ги съдиш директно с датата на жалбата, която ще удостоверява, че си искал наистина да се махнеш от тях, но те не са ти позволили.
Публикувай отговор