----------------------------------------------------------
Първото ми предложение е поне големината на аватара 19kB да се увеличи. 19kB са прекалено малко. Айде с 90х90 пиксела ще се примиря, макар че и на тях им трябва малко отгоре.

admin написа:Увеличих аватарите да са с 150 х 150 пиксела, максимално 49500 байта макар че ми се струва много
Второто ми предложение е: да се закрият някои раздели, в които от години не се пише. Например:
1. Linux/UNIX
2. Фентъзи
3. Регионален Тракер
4. Виртуално изкуство (там се пише само в "Галерия / Фотография /", тя може да се премести в някой друг раздел.)
5. Anime
Може да се добави някой нов раздел. Ако се сетя някой ще го напиша, а защо не и другите потребители да предложат нещо. Така ще се разбере къде има интерес и ще е ясно от сега, дали ще се пише там.

Третото ми предложение е относно раздела Купува/Продава:
Това е най-активния раздел няма спор. Според мен в правилата на раздела, ще е добре да има дадено нещо като шаблон по който да се водят потребителите, за да може всичко да е ясно и прегледно.
Четвъртото ми предложение е: Модераторите да бъдат добавени в групата на Модератори и да са в зелено (глобални) и синьо (на отделните раздели) за да се отличават.

ИЗПЪЛНЕНО
Мисля, че за сега друго не ми идва на акъла.

П.С.: Искам да добавя, че това са предложения с цел по-приятния престой във форума на всички нас.