Инициатива за почистване на града?

Всичко свързано с град Стара Загора.
Публикувай отговор
fruitcake
Потребител
Потребител

Инициатива за почистване на града?

Мнение от fruitcake »

Знам, че има такава за блоковете и междублоковите пространства, но за парковете има ли някъде пунктове за раздаване на чували и подобни?
Аватар
admin
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Re: Инициатива за почистване на града?

Мнение от admin »

Никаква идея, брат ми каза: Аз няма да чистя, плащам данък смет, данък сгради, всеки месец от заплатата за да храня цигани който лентяйстват по цял ден. Да вървят да ги карат те да работят.
"There is no 'patch' for stupidity."
Аватар
nasenceto
келеш
келеш

Мнение от nasenceto »

Важното е да се промени манталитета на селяците, които са ни комшии. Оня ден гледам зад блока цяла маса изхвърлена от някой балкон. Пред моя прозорец има една огромна ябълка, на която вече втора година са закачени някви огромни черни торби и цяла зима са ми като черна коледна окраса на пейзажа. Всеки си хвърля фасовете където му падне, а после децата ни ходят да си играят с тях. Взимам малкия от градина и кво да видя - някви 5-6 тъпака пият бира, чоплят семки и хвърлят фасове докато децата играят окол тях в шишетата и шлюпките им. Явно лелките ги е страх да им кажат нещо.

Идеята с тая акция е личния пример. Колкото повече хора демострират ангажираност, толкова повече мръсните копеленца, на които не им пука започват да се чустват малко гузни и не намясто. И така малко по малко трябва да им се набие в тъпите тикви, че това "не е фиешън рииш ли".
Аватар
besniaa
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от besniaa »

admin написа:Никаква идея, брат ми каза: Аз няма да чистя, плащам данък смет, данък сгради, всеки месец от заплатата за да храня цигани който лентяйстват по цял ден. Да вървят да ги карат те да работят.
посъветвай го да спре да плаща и да си чисти сам... щото докато чака някой да иде да ги накара - ще затъне в мръсотията...
Забравете бизнесa, всичко на този свят е лично!
Belisima
Новак
Новак

Мнение от Belisima »

Трябва наистина да се предприеме някаква такава инициатива за почистване на града...ако ние не направим нещо за себе си няма кой...
BELISIMA
Публикувай отговор