странен проблем с обхвата на ГСМ

Яко PHUN ;-)
Място за разтоварване на умствения багаж на потребителят! Вицове-мицове, клипове, закачалки за откачалки и тем подобни яко къртещи фаянса на комшията нещица.
Публикувай отговор
Аватар
fantamaniaka
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

странен проблем с обхвата на ГСМ

Мнение от fantamaniaka »

Здравейте.
Става дума за нов телефон HTC Desire.Проблема е че на на адрес който е на 2 пресечки от клетка на мтел има обхват самия телефон,изписва че е вързан към интернет но не отваря нито една страница а отностно като телефон не може да набереш никой нито да те наберат.Има обхват но се получават постоянно смс с пропуснати разговори...Ако се успее да се обади разговора продължата 5-10-20 секунди и прекъсва.
Телефона когаго собственика му е на работа си работи перфектно само у тях явно е проблема.Интересното е че картата сложена на друг телефон на същото място си работи перфектно.Пълен обхват , добър интернет.
Някакви идеи?
адреса се намира най отгоре на отец паисии..
Благодаря
Mind ever die.They just get faster
Email: fantamaniaka@gmail.com
LZ1GAD
Изображение
Аватар
besniaa
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Re: странен проблем с обхвата на ГСМ

Мнение от besniaa »

а HTC-то с друга карта на това място как работи ?
проблема ще е в телефона, явно има някаква несъвместимост/смущение на сигнала с този тел :)
Забравете бизнесa, всичко на този свят е лично!
niggaz_nature
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от niggaz_nature »

Имам подобен проблем.

У нас на mtel постоянно ми прекъсва в моята стая . Като отида в другата в другия край на апартамента няма проблем. Същата работа е и с телефона на брат ми в моята стая който е на мтел. На други оператори такъв проблем не наблюдавам. Не е от самия апарат проблема при мен а от оператора КОЙТО смятам да сменям .
Ремонт на всякаква компютърна техника,навигации,GSM,препрограмиране и инсталиране на софтуер,смяна на части и др.За връзка skype niggaz_nature_stz

forum.stz-bg.com/viewtopic.php?f=45&t=40381

МОИТЕ ОБЯВИ
http://niggaznature.bazar.bg
Аватар
besniaa
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от besniaa »

niggaz_nature написа:Имам подобен проблем.

У нас на mtel постоянно ми прекъсва в моята стая . Като отида в другата в другия край на апартамента няма проблем. Същата работа е и с телефона на брат ми в моята стая който е на мтел. На други оператори такъв проблем не наблюдавам. Не е от самия апарат проблема при мен а от оператора КОЙТО смятам да сменям .
Тук говорим за конкретен проблем с обхвата... А в предния случай, картата в друг апарат на същото място е ОК ;)
Забравете бизнесa, всичко на този свят е лично!
Аватар
klox
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от klox »

Имал съм HTC, същия проблем го оправих със смяна на Софт-а.
Успех.
Водно и лазерно рязане, Сито и дигитален печат - www.patchov.com
Изображение
Публикувай отговор