Coca Cola 1.25l FREE
- PTS
- Модератор
Coca Cola 1.25l FREE
Току що на вратата ми дойдоха няколко млади и усмихнати хора. Раздаваха Coca Cola 1.25l напълно безплатно, по случай 125 годишнината на Coca Cola. Не съм го очаквал! Евала!
Последно промяна от PTS на Съб Апр 16, 2011 20:18 pm, променено общо 1 път.
- admin
- Site Admin
- Обратна връзка:
- ksdh
- Потребител
Re: Coca Cola 1.25ml FREE
PTS написа:Току що на вратата ми дойдоха няколко млади и усмихнати хора. Раздаваха Coca Cola 1.25ml напълно безплатно, по случай 125 годишнината на Coca Cola. Не съм го очаквал! Евала!
Що не ги пита, дали не е менте, че май вече и това се доказа! И какво странно съвпадение, как се сетиха за годишнината си, точно след като ги разобличиха!
- PTS
- Модератор
Не съм я отворил още. Да не рискувам?ksdh написа:PTS написа:Току що на вратата ми дойдоха няколко млади и усмихнати хора. Раздаваха Coca Cola 1.25ml напълно безплатно, по случай 125 годишнината на Coca Cola. Не съм го очаквал! Евала!
Що не ги пита, дали не е менте, че май вече и това се доказа! И какво странно съвпадение, как се сетиха за годишнината си, точно след като ги разобличиха!

- spiralkinda
- Потребител
Купувайте си от малките 150мл кутийки, има разлика от другите разфасовки откъм вкус, а и се произвежда в Чехия
.

- The enD
- Старо куче медалист
Само по 2 литра си купувам(преди малко пак взех една бутилка) и разлика не съм видял във вкуса. 

- AquiLA^
- Старо куче медалист
1.25 милилитра ми се струва много малко. По-скоро са ти дали 1.25 литра 

- sawo
- Site Admin
- Обратна връзка:
Че ти безплатно колко искаш да еAquiLA^ написа:1.25 милилитра ми се струва много малко. По-скоро са ти дали 1.25 литра

Според мен е много по-добре натуралните сокове да се пият... тази кола освен че разваля зъбите е и вредна...
- ronaldo7
- Потребител
Ми те и натуралните сокове са пълни с какви ли не боклуци, незнам що още им викат натурални.sawo написа:Че ти безплатно колко искаш да еAquiLA^ написа:1.25 милилитра ми се струва много малко. По-скоро са ти дали 1.25 литра
Според мен е много по-добре натуралните сокове да се пият... тази кола освен че разваля зъбите е и вредна...
- The enD
- Старо куче медалист
Бе те много работи не са полезни за тялото, ама пък ако го няма по-хубаво да се умира...
- sawo
- Site Admin
- Обратна връзка:
Не виждам това как точно те успокоява? По тази логика какво пречи да пушим цигари и да взимаме наркотици, като всичко е отрова? Защо изобщо да ставаме от леглото - нали така или иначе ще умрем?ronaldo7 написа:Ми те и натуралните сокове са пълни с какви ли не боклуци, незнам що още им викат натурални.sawo написа:Че ти безплатно колко искаш да еAquiLA^ написа:1.25 милилитра ми се струва много малко. По-скоро са ти дали 1.25 литра
Има и сокове, които имат консерванти и други вредни съставки, но има и много такива, които са сравнително безвредни, дори и полезни заради витамините, които съдържат. Не може да се каже същото обаче за газираните напитки, нали? Особено пък за кока-кола...
Не казвам, че изобщо не трябва да се пие газирано само защото е вредно, но аз лично предпочитам натуралните сокове - много по-здравословни са на фона на газираното.
-
- Потребител
разликата в количеството на витамините в плода и сока са огромни.в сока има доста захар.защо просто не ядете проклетите плодове,какво е това стискане и стъргане.
- The enD
- Старо куче медалист
От къде я взимаш тази информация?SLeeK написа:разликата в количеството на витамините в плода и сока са огромни.в сока има доста захар.защо просто не ядете проклетите плодове,какво е това стискане и стъргане.
- sawo
- Site Admin
- Обратна връзка:
Плодове ям всеки ден, обикновено обяда ми се състои само от тях. Вечер след работа и всичко останало се излягаме пред компютъра и зяпаме нещо. Обикновено има нещо дребно за хапване и нещо за пиене. Предпочитам да не е вредна газирана напитка, която да ми разваля зъбите и да ми качва килограми, но не искам да е обикновена вода. Ти какво би ми предложил което да е по-здравословно от натуралния сок от магазина?SLeeK написа:разликата в количеството на витамините в плода и сока са огромни.в сока има доста захар.защо просто не ядете проклетите плодове,какво е това стискане и стъргане.
- spiralkinda
- Потребител
Re: Coca Cola 1.25l FREE
айрян?