Уличните табели
-
pitanka
- Новак

Уличните табели
Искам нещо просто..табелка на сградата в която живея.Писна ми да не си получавам редовно сметките и личната кореспонденция.Оказа се обаче ,че никой не знае кой трябва да ми издаде табелка за улицата.Ходих в общината ...госпожицата/та само сви рамене и ме прати в кметството по район.От там също свиха рамене и ме върнаха пак в общината. Ще ви бъда благодарна ако ми подскажете къде да отида за да питам... 
- realprofesora
- Старо куче медалист

Re: Уличните табели
Взимаш една тенекия , пишеш си улицата и номера ,закачаш я където си поискаш и си готова.Ако ти не можеш да го направиш, срещу определено заплащане аз мога да свърша тази работа.
Ако ти не се спасиш ,няма кой да те спаси.Тука е БГ.
Ако ти не се спасиш ,няма кой да те спаси.Тука е БГ.
Последно промяна от realprofesora на Сря Юни 01, 2011 14:23 pm, променено общо 1 път.
Popopopopo
- Princo
- Старо куче медалист

Admin има известни преживявания с общината и горе-долу може да те насочи,ама мисля,че едно звънене по телефона с ядосан глас или гневен е-маил към общината ще свърши работа. 
But we're never gonna survive unless,
We get a little crazy,
No we're never gonna survive unless,
We are a little,
Cray cray crazy ...
We get a little crazy,
No we're never gonna survive unless,
We are a little,
Cray cray crazy ...
-
pitanka
- Новак

Тенекия ще намеря,ама знам ли утре да не мине някой от общината и да каже че тази табела не е законна...
.Имейл пратих и на кмета и на старши инспектора по архитектура и градоустройство/както се сещаш отговор няма/ 
- admin
- Site Admin

- Обратна връзка:
Отиваш в общината и пишеш жалба до кмета, той ще ти отговори и ще разпореди на който трябва да вземе мерки. Той е кмет и трябва да знае ама няма да ходиш да питаш : Ааа може ли , ама моля ви се ... носиш готова написана жалба до кмета и чакаш да ти дадат входящ номер.
"There is no 'patch' for stupidity."