Проблем с видеокарта ATI
-
- Новак
Проблем с видеокарта ATI
Здравейте! Проблема е следния. Преди няколко дена ми изгоря старото видео и си поръчах ново втора ръка. Сложих го тръгна но под 3D режим ми дава артефакти. Проблема според мен е в драйвърите които най-вероятно дават конфликт със драйвърите на старата видеокарта. Деиснталирах ги и пак остана. Не искам да правя преинсталация защото ще загубя твърде много неща изровени за 2 години. Ако някой има идеи моля помогнете.
- spiralkinda
- Потребител
Re: Проблем с видеокарта ATI
Ако смяташ, че е от старите драйвери, най-добре ползвай - Diver Cleaner, има го в замундата
.

-
- Потребител
поръчваш си ново
този път с опция тест , щото ако е като това дето си взел прегряло
артефактите са неизбежни
този път с опция тест , щото ако е като това дето си взел прегряло
артефактите са неизбежни
Точността гарантира единствено, че ще направиш грешката си навреме.
http://www.5strike.com/bg/invitation/bylink/99509
http://www.5strike.com/bg/invitation/bylink/99509
-
- Потребител
Типичен признак за опечена памет. Имал съм такова, даваше артефакти в по-тежките игри. Добре, че го хвана гаранцията. Не подлежи на ремонт.
- admin
- Site Admin
- Обратна връзка:
Картата която си купил май нещо не е наред. Може да и е изгорял 3д ускорителя или да има проблеми с паметта, а може и да е клоквана също го прави този проблем. Това не е от драйверите, поне аз така смятам. Няма как да е от драйверите защото те работят горе - долу така: Има нов компонент с идентификатор 0121:9AF3, старата ти карта има идентификатор примерно: 3221:91F3 виндовса като види тази разлика, просто не го използва ако не му е описано от производителя, а ако производителя го е написал, че става, значи става и работи без грешка.
"There is no 'patch' for stupidity."
-
- Новак
Първо благодаря за отговорите. Проблема наистина май е хардуерен. Аз я взех за малко да закърпя работата докато събера пари за цялостен ъпгрейд. Но явно ще се наложи да го правя малко по-рано отколкото си мислех.