Нормално е,още хората са малко,с времето ще стане ...the gss написа:Princo, добре че си пусна тук тема, че в моя форум ..
Баси пича, откъде я изрови тази тема(от абитуриентския бал на Хитлерgeorgi_1986 написа:Колко върви ориентировъчно претапицирането на волан с естествена кожа?
Твоето този човек до канала ли го прави?realprofesora написа:Баси пича, откъде я изрови тази тема(от абитуриентския бал на Хитлерgeorgi_1986 написа:Колко върви ориентировъчно претапицирането на волан с естествена кожа?).
Иначе по темата около 40-50лв . Моя на реното ми го направиха и след близо година каране става все по-хубав.
На снимка излиза едно, от поглед е друго. Ела и го виж. На друг волан с друг шев и кожа ще е съвсем друго, така ,че по един волан не бива да се съди, но човека си е майстор на воланите за 40лв, шевовете са добри и равномерни.sawo написа:Можеш ли да направиш някоя снимка?
Да той.The enD написа:Синът ли ти го прави? Защото възрастният почина.
Ок, ще ти се обадя тогава утре ако си свободен да го видимrealprofesora написа:На снимка излиза едно, от поглед е друго. Ела и го виж. На друг волан с друг шев и кожа ще е съвсем друго, така ,че по един волан не бива да се съди, но човека си е майстор на воланите за 40лв, шевовете са добри и равномерни.sawo написа:Можеш ли да направиш някоя снимка?
Аз специално си избрах шев "елхичка" понеже ми хареса на един японски джип, докато европейските коли ги правят с дуг шев.